Inovației În Tehnologia Mobilă Zebra Wt6400 Și Wt5400 (1)

În curând: Ultima inovație în tehnologia purtabilă.

Zebra lansează următoarea generație de computere mobile purtabile odată cu lansarea viitoare a modelelor WT6400 și WT5400, ambele fiind dezvăluite la expoziția Modex din martie. Descoperiți cum aceste dispozitive portabile bogate în funcții, construite special pentru anumite scopuri, abordează cazuri de utilizare specifice în domeniul depozitării/transportului și logisticii, al producției și, acum, al vânzării cu amănuntul.

Rulează pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, WT6400 și WT5400 oferă un ecran mai mare de 4,7 inchi, o platformă protejată pentru viitor, conectivitate Wi-Fi mai rapidă și confortul și flexibilitatea pe care lucrătorii din prima linie le caută astăzi într-un computer mobil portabil.

Caracteristici diferite vă permit să oferiți potrivirea potrivită pentru fiecare client:

Zebra WT6400

WT6400 oferă tehnologie de calcul portabil hands-free de ultima generație în medii solicitante. Oferind o fiabilitate robustă și un ecran optimizat, de peste două ori mai mare decât precedentul WT6300, WT6400 oferă toate avantajele modelului WT5400, plus caracteristici diferențiatoare precum o cameră încorporată de 13 megapixeli, funcționare la congelator la -30oC, un panou tactil optimizat pentru mănuși și o versiune cu tastatură integrată mare. Introduceți clienților dispozitivul ideal pentru preluarea comenzilor, sortarea bunurilor și gestionarea stocurilor.

WT6400 oferă îmbunătățiri substanțiale față de WT6300 și stabilește un nou standard pentru terminalele industriale portabile.

Caracteristici cheie ale WT6400:

 • Ecran de 4,7 inch (11,9 cm), rezoluție 1280 x 720, cu un panou tactil optimizat care acceptă atât degetele goale, cât și mănușile groase.
 • Sistem de operare Android 13 cu un procesor octa-core puternic de 2,4 GHz, care oferă performanțe maxime pentru cele mai solicitante aplicații.
 • O tastatură alfanumerică integrată opțională sub ecran, care oferă acces egal atât lucrătorilor dreptaci, cât și stângaci.
 • Două opțiuni de baterie cu ioni de litiu: O baterie standard de 3500 mAh care asigură funcționarea pe o tură completă și o baterie extinsă de 5000 mAh care asigură o funcționare mai lungă la temperatura camerei și o durată de funcționare pe o tură completă la temperaturi de congelator, până la -30°C / -22°F. Schimbare la cald a bateriei, pentru a proteja împotriva pierderii datelor în caz de scoatere accidentală a bateriei.
 • Cameră laterală de 13 megapixeli pentru a permite captarea fotografiilor și scanarea ocazională a codurilor de bare 1D/2D.
 • NFC tap to pair pentru scanere Bluetooth Zebra, inclusiv RS2100, RS5100 și RS6100. Conectorii laterali robusti acceptă scanere cu inel cu fir (RS4000 și RS5000) și căști cu fir.

Zebra WT5400

WT5400 aduce confort și productivitate hands-free pe tot parcursul zilei pentru fluxurile de lucru din retail. Acest dispozitiv portabil construit special pentru acest scop oferă caracteristicile potrivite și prețul potrivit pentru personalul din magazine. Cu o ergonomie îmbunătățită față de dispozitivele de mână montate pe încheietură, WT5400 răspunde nevoilor operațiunilor din magazin, din față și din spate, permițând angajaților să prelucreze comenzile online rapid și precis, să mute transporturile primite de la doc la stoc și să reaprovizioneze rafturile din față.

WT5400 funcționează pe aceeași platformă Android ca și WT6400, dar cu un set condensat de caracteristici pentru a suporta cazuri de utilizare și medii mai puțin solicitante, cum ar fi vânzarea cu amănuntul.

Caracteristici cheie ale WT5400:

 • Ecran de 4,7 inch (11,9 cm), cu suport pentru degete goale și mănuși ușoare.
 • Ecran tactil cu 3 taste funcționale. Fără opțiune de tastatură alfanumerică.
 • Două opțiuni de baterie cu ioni de litiu: O baterie standard de 3500 mAh care asigură funcționarea pe o tură completă și o baterie extinsă de 5000 mAh care asigură o funcționare mai lungă la temperatura camerei și o durată de funcționare pe o tură completă la temperaturi reci, până la -20°C / -4°F.
 • Schimbare ușoară a bateriei la cald, permițând oprirea ordonată a sistemului după apăsarea butonului de pornire.
 • NFC tap to pair pentru scanere Bluetooth Zebra, inclusiv RS2100, RS5100 și RS6100. Un conector lateral USB-C pentru încărcare și sincronizare.

Disponibile în curând! Aflați mai multe despre noile computere mobile purtabile WT6400 și WT5400 de la Zebra. Contactați-ne astăzi pentru o demonstrație.

Similar Posts