Kinesis

Kit accesorii V3 ProTM Kinesis Freestyle Pro AC930

SKU: AC930 Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 29.65
AutoID 29.65

175,38 lei TVA Inclus

Obține acum ofertă personalizată!

Kit accesorii V3 Pro™ Kinesis Freestyle Pro AC930 – V-lifters fără suporturi de palmă integrate, pentru ajustarea unghiului tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Ergonomie avansată și confort sporit. Master carton: 5 unități.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Kit accesorii V3 Pro™ Kinesis Freestyle Pro AC930

Kitul de accesorii V3 Pro™ pentru tastatura Kinesis Freestyle Pro AC930 este conceput pentru a oferi o ergonomie avansată și un confort sporit utilizatorilor. Acest kit include V-lifters fără suporturi de palmă integrate, permițând ajustarea unghiului tastaturii pentru a reduce tensiunea și oboseala încheieturilor. Ideal pentru utilizatorii care doresc să îmbunătățească postura și confortul în timpul tastării.

Caracteristici principale:

 • Ajustare ergonomic: Permite ridicarea tastaturii în trei unghiuri diferite pentru a menține o poziție naturală a încheieturilor, reducând stresul și riscul de leziuni repetitive.
 • Fără suporturi de palmă integrate: Flexibilitate maximă în utilizarea suporturilor de palmă separate sau înlocuirea acestora conform preferințelor personale.
 • Compatibilitate: Special conceput pentru tastaturile Kinesis Freestyle Pro, asigurând o potrivire perfectă și o instalare ușoară.
 • Construcție robustă: Fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și stabilitate pe termen lung.

Beneficii:

 • Ergonomie îmbunătățită: Ajustarea unghiului tastaturii ajută la menținerea unei posturi corecte și confortabile, reducând oboseala și disconfortul încheieturilor în timpul utilizării prelungite.
 • Flexibilitate în utilizare: Fără suporturi de palmă integrate, oferind libertatea de a alege și schimba suporturile de palmă în funcție de preferințele personale.
 • Ușor de instalat și utilizat: Design intuitiv care permite o instalare rapidă și ajustări ușoare ale unghiului tastaturii.

Specificațiii tehnice:

 • Unghiuri de ridicare: 5°, 10°, 15°
 • Material: Plastic durabil și componente metalice
 • Compatibilitate: Tastaturi Kinesis Freestyle Pro

În cutie:

 • 1 set de V-lifters V3 Pro™
 • Instrucțiuni de instalare

Master carton: 5 unități

Kitul de accesorii V3 Pro™ Kinesis Freestyle Pro AC930 este soluția perfectă pentru utilizatorii care doresc să îmbunătățească ergonomia și confortul tastaturii lor Kinesis Freestyle Pro, oferind ajustări precise și flexibile pentru o experiență de tastare optimizată.

BRAND

Kinesis

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Tastatura wireless Kinesis Freestyle2 Blue MAC
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 132.00
  AutoID: 115.00
  679,49 lei TVA Inclus

  Freestyle2 Blue pentru Mac este o tastatură divizată premiată, concepută pentru a se adapta corpului și stilului dvs. de tastare. Dispune de un aspect familiar și de comenzi rapide pentru Mac, plus tehnologia Bluetooth multicanal convenabilă pentru asocierea fără fir cu până la trei dintre dispozitivele dvs. Apple (de exemplu, iMac, Macbook, iPad sau iPhone).

 • AC900
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 27.45
  AutoID: 27.45
  162,38 lei TVA Inclus

  Pad-uri de palmă Kinesis Freestyle Pro AC900 – pad-uri premium căptușite și lavabile pentru suporturile de palmă ale tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Confort și ergonomie superioară. Ușor de întreținut. Culoare neagră.

 • Tastatură ergonomică Kinesis Freestyle2 Bule PC
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 132.00
  AutoID: 100.37
  589,05 lei TVA Inclus

  Tastatura wireless Kinesis Freestyle2 Bule pentru PC este o tastatură divizată premiată, concepută pentru a se adapta corpului și stilului tău de tastare. Dispune de un aspect familiar plus tehnologie Bluetooth multicanal convenabilă pentru asocierea wireless cu până la trei dispozitive compatibile Bluetooth (de exemplu, PC, tabletă sau smartphone).

 • KB900 BRN
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 196.90
  AutoID: 196.90
  1.164,90 lei TVA Inclus

  Tastatura Kinesis Freestyle Pro (KB900-BRN) – tastatură mecanică split cu switch-uri Cherry MX Brown, programabilă și compatibilă cu PC și Mac. Include 4 taste suplimentare pentru Mac și extractor de taste. Ergonomie și confort premium.

 • AC908
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 40.65
  AutoID: 40.65
  240,46 lei TVA Inclus

  Suporturi de palmă Kinesis Freestyle Pro AC908 – suporturi premium căptușite și lavabile pentru tastatura Kinesis Freestyle Pro. Confort și ergonomie superioară. Ușor de întreținut. Culoare neagră.

 • AC700PP BLK
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 13.20
  AutoID: 13.20
  78,10 lei TVA Inclus

  Pad-uri de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK – pad-uri de înaltă calitate pentru suporturile de palmă ale tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Confort și durabilitate sporită. Ușor de instalat și igienic. Culoare neagră.

 • Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 122.00
  AutoID: 99.00
  585,71 lei TVA Inclus

  Te-ai saturat sa simti durere si disconfort in timp ce tastezi ore lungi? Nu mai cautati, deoarece tastatura Freestyle2 cu design cu profil redus este aici pentru a va revolutiona experienta de tastare! Cu designul sau ergonomic de ultima ora, aceasta tastatura este construita pentru a va oferi o experienta de tastare confortabila si fara durere.

 • AC925
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 58.25
  AutoID: 58.25
  344,59 lei TVA Inclus

  Kit accesorii VIP3 Pro™ Kinesis Freestyle Pro AC925 – V-lifters™, suporturi de palmă și pad-uri de palmă premium pentru ajustarea unghiului tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Ergonomie avansată și confort premium. Master carton: 5 unități.

 • KB900 RDQ
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 196.90
  AutoID: 196.90
  1.164,90 lei TVA Inclus

  Tastatura Kinesis Freestyle Pro “Quiet” (KB900-RDQ) – tastatură mecanică split cu switch-uri Cherry MX Red “Quiet”, programabilă și compatibilă cu PC și Mac. Include 4 taste suplimentare pentru Mac și extractor de taste. Ergonomie și confort premium.

 • Tastatura numerica PC Kinesis USBTastatura numerica PC Kinesis USB (1)
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 68.65
  AutoID: 45.00
  266,56 lei TVA Inclus

  Kinesis AC210USB-blk – Tastatură numerică mecanică robustă cu switch-uri mecanice Cherry MX Brown, ideală pentru utilizatorii intenși ai tastelor numerice în Windows.

Produse similare

Consultă un expert: 0800 828 864