Modalități de plata a comenzilor

Pentru comenzile plasate pe AutoID.ro va punem la dispoziție următoarele metode de plata:

  •  Numerar
  •  Card bancar
  •  Transfer bancar

Plata numerar

Plata se efectuează în lei, integral, în momentul ridicării produselor de la sediu AutoID – Str. Florentina nr. 16, 307285
Mosnita Nouă, Timiș, România

Plata ramburs

Când produsele va sunt livrate la adresa solicitată, plata coletului se face integral, la agentul de curierat.

Plata cu cardul bancar

Plata comenzii cu cardul se poate face astfel: online sau la ridicarea produselor de la sediul nostru.

Plata online cu cardul se efectuează în momentul plasării comenzii pe site-ul AutoID.ro. Achitarea comenzii se poate face fie cu cardul firmei, fie cu cel personal. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, AutoID.ro folosește platforma Stripe. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăti Stripe. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă moneda decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Stripe. S.C. SOFA SOFT S.R.L. (AutoID.ro) nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la carduri.

Plata cu cardul la ridicarea produselor de la sediul nostru se efectuează în deplină siguranță, prin intermediul terminalelor POS existente. Pentru această operațiune se acceptă cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se efectuează în baza unei facturi proforme emisă de S.C. SOFA SOFT S.R.L. pentru comandă plasată pe site-ul AutoID.ro.

Plata se efectuează utilizând datele de mai jos:

S.C. SOFA SOFT S.R.L.

C.U.I.: RO9601390
Nr.Reg.Com: J35/730/1997
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti.
Cont IBAN: RO07INGB0001008225758911

Banca: Citibank Europe plc, Dublin – Suc. Romania
Cont IBAN: RO27CITI0000000706842004