Kinesis

Mouse ergonomic Wireless Kinesis DXT 2

SKU: 5060261900032 Categorie: Etichete: , , ,
Preț:
MRSP:80.00EURO fără TVA

470 lei TVA Inclus

Mouse compact ergonomic cu formă verticală unică care permite o prindere neutră. Design ambidextru pentru utilizarea cu mâna dreaptă și stângă. Conexiune wireless RF prin intermediul dongle-ului USB.

Plăți Securizate
Satisfacție GarantatăLivrare Rapidă din StocRetur Gratuit în 15 zile

Mouse ergonomic Wireless Kinesis DXT 2 Pentru degete cu o deschidere totală de 2,75 “sau mai mică

Mouse-ul fără fir DXT 2 de la Kinesis se mândrește cu un design ergonomic compact, meticulos creat de o echipă de fizioterapeuți și ergonomiști din Marea Britanie. Acesta facilitează o postură neutră a încheieturii mâinii, încurajând o orientare verticală și permite controlul precis al cursorului cu o prindere delicată a vârfului degetului. Mai mult, este singurul mouse ergonomic compact care se adaptează atât utilizatorilor dreptaci, cât și stângaci, folosind mișcările precise ale mâinii.

DXT 2 este conceput pentru a facilita o poziție ergonomică și neutră a încheieturii și mâinii, ceea ce permite mâinii să lucreze într-un mod relaxat, minimizând astfel tensiunea asupra țesuturilor moi.

Design Ergonomic

DXT 2 oferă o prindere precisă, care, spre deosebire de alte mouse-uri verticale, seamănă cu ținerea unui stilou. Această prindere implică mușchii și articulațiile mici ale degetelor, spre deosebire de grupurile mai mari de mușchi ai umărului. Acest lucru este ideal pentru utilizatorii de mouse, deoarece mușchii mici sunt mai potriviți pentru mișcări precise și delicate.

Schimbă ușor între utilizarea cu mâna dreaptă sau stângă, prin simpla apăsare a unui buton, fără a fi nevoie să modifici atribuirile butoanelor din sistemul de operare. Această caracteristică excepțională permite utilizatorilor care depind de sensibilitatea mouse-ului să alterneze între utilizarea cu mâna dreaptă sau stângă, reducând tensiunea și optimizând confortul și productivitatea.

Designul ergonomic și compact al DXT-ului se potrivește cu o gamă largă de dimensiuni ale mâinilor. Acest lucru se datorează faptului că prinderea dispozitivului cu vârful degetelor oferă o experiență confortabilă atât pentru persoanele cu mâini mici, cât și pentru cele cu mâini mari.

Ideal pentru călătorii, mouse-ul ergonomic DXT 2 este mai compact decât alte opțiuni. Este perfect pentru utilizarea cu laptop-uri.

Cu sistemul de încărcare rapidă, doar jumătate de minut de încărcare furnizează peste două ore de utilizare. O încărcare completă, care susține două săptămâni de utilizare normală, durează doar 90 de minute.

Dongle RF

Împerecheați dispozitivul dvs. rapid și fiabil cu dongle-ul RF inclus, care se conectează direct la un port USB disponibil de pe computerul dvs. Acest dongle asigură o conexiune constantă fără întreruperi.

4 niveluri DPI din care puteți alege: 500 | 1000 | 1500 | 2000.

O fundație din zinc pentru precizie și stabilitate îmbunătățite.

Pozitionarea corectă a mâinii

Începeți prin plasarea vârfului degetului inelar peste zona triunghiulară din plastic negru de sub butonul de clic de jos. Vârfurile celorlalte degete și degetul mare se vor poziționa natural pe prima jumătate a suprafețelor frontale și posterioare ale mouse-ului, respectiv, cu degetul mic strâns. Degetele ar trebui să fie înfășurate confortabil (de exemplu, ținând un pix) în loc să fie întinse sau așezate plat.

Mouse Ergonomic Wireless Kinesis Dxt 2,Mouse Ergonomic Wireless,Mouse Wireless,Mouse Ergonomico Vertical,Kinesis Dxt 2

Pozitia rezultata a mainii si a degetelor faciliteaza miscari precise si evita plasarea unui deget peste altul si contactul cu cablul. Este important de mentionat ca corpul mouse-ului nu este plasat paralel cu latura tastaturii, ci intr-un unghi fata de latura tastaturii.

Mouse Ergonomic Wireless Kinesis Dxt 2,Mouse Ergonomic Wireless,Mouse Wireless,Mouse Ergonomico Vertical,Kinesis Dxt 2

Specificații Mouse ergonomic Wireless Kinesis DXT 2

Plug-and-Play pe sistemele de operare USB majoreWindows 7, 8 & 11
Mac OS X 10.4 și mai recente.
Ambidextrupotrivit pentru utilizarea cu ambele mâini, atât dreapta, cât și stânga
Rezoluție optică500, 1000, 1500 & 2000 DPI.
Buton2 butoane și o roată de derulare clicabilă.
ConexiuneDongle-ul micro trebuie conectat direct la un port USB disponibil al calculatorului, nu prin intermediul unui hub.
Sistem de încărcare micro USBMouse-ul DXT Wireless se încarcă printr-un conector micro USB.
Sistem de încărcare rapidă de 30 de secunde permite utilizarea timp de 2+ ore.
O încărcare completă de 90 de minute permite utilizarea normală timp de până la 2 săptămâni.
DXT este conceput să se încarce numai prin intermediul portului USB al unui desktop sau laptop-ului. Încărcarea prin intermediul unui alt dispozitiv, cum ar fi un încărcător de telefon, poate deteriora mouse-ul.
DimensiuniLățime: 5,58 cm
Adâncime (față-spate): 4,57 cm
Înălțime: 8,12 cm
Greutate: 104,89 g
Garanțielimitată la 2 ani oferită de Kinesis
Proiectat Și Fabricat De City Ergonomics.

BRAND

Kinesis

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Produse similare