Imprimante Pos Citizen Ct S801Iii Și Ct S851Iii

Noile imprimante termice directe CT-S801III și CT-S851III de la Citizen inspiră pe toți cei de la POS în retail și ospitalitate. Pentru chitanțe, cupoane și bonuri cu o viteză maximă de imprimare de până la 500 mm/sec. la o rezoluție de 203 dpi. Designul care economisește spațiu are o sursă de alimentare integrată și o suprafață rezistentă la dezinfectant. Ecranul LCD este programabil pentru a afișa exact mesajele de stare care sunt importante pentru utilizator.

Revoluționați experiența dvs. în domeniul comerțului cu amănuntul și ospitalității cu cea mai recentă inovație de la Citizen: imprimantele de punct de vânzare (POS) pentru bonuri CT-S801III și CT-S851III. Concepute pentru a îmbunătăți eficiența și fiabilitatea la punctul de vânzare, aceste imprimante termice directe sunt pregătite să ridice operațiunile afacerii dvs. la noi culmi.

Viteză și Precizie Fără Precedent: Cu o viteză de imprimare remarcabilă de până la 500 mm/sec. și o rezoluție de 203 dpi, CT-S801III și CT-S851III asigură o imprimare rapidă și precisă a chitanțelor, cupoanelor și voucherelor. Spuneți adio cozilor lungi și întârzierilor – aceste imprimante livrează procesarea tranzacțiilor rapidă fără a compromite calitatea.

Design Elegant și Compact: Concepute cu funcționalitate și estetică în minte, CT-S801III și CT-S851III se mândresc cu o configurație compactă, fiind ideale pentru medii unde spațiul este limitat. Sursa de alimentare integrată optimizează și mai mult instalarea, eliminând aglomerația și maximizând spațiul de pe tejghea. În plus, imprimantele au o suprafață rezistentă la dezinfectanți, asigurând durabilitate și igienă în locațiile cu trafic intens.

Display LCD: Oferiți angajaților dvs. informații în timp real și actualizări de stare utilizând ecranul LCD personalizabil. Personalizați afișajul pentru a afișa informații și mesaje relevante, oferind operatorilor vizibilitatea de care au nevoie pentru a optimiza fluxurile de lucru și performanța.

Îmbunătățiți-vă Experiența POS Astăzi: Gata să duceți operațiunile dvs. de punct de vânzare la un nivel superior? Comandați imprimantele Citizen CT-S801III și CT-S851III de la reprezentantul dvs. de vânzări de încredere. Experimentați viteză, fiabilitate și versatilitate fără precedent – revoluționați afacerea dvs. cu cea mai recentă inovație de la Citizen.

Consultă un expert

Contactează AutoID înainte de achiziție pentru a primi recomandarea potrivită pentru nevoile tale și a evita problemele de compatibilitate. Nu ezita să ne contactezi!

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts