Noul Scanner Purtabil Zebra Rs2100 Redefinirea Productivități

Suntem mândri să anunțam lansarea noului RS2100 Wearable Scanner de la Zebra, cel mai mic scanner purtabil de întreprindere disponibil pe piață. Conceput pentru a oferi mobilitate fără utilizarea mâinilor, RS2100 este soluția ideală pentru îmbunătățirea productivității instantanee în fluxurile de lucru, fiind în același timp un dispozitiv pe care lucrătorii dvs. îl vor purta cu plăcere și care se încadrează perfect în bugetul companiei.

Confort și Dextritate de Excepție

Inovația principală a RS2100 constă în designul său unic montat pe spatele mâinii, care lasă palma complet liberă, permițând astfel manipularea obiectelor fără restricții. Cu un profil extrem de redus, de doar 14.6 mm înălțime, scannerul facilitează activitățile de colectare chiar și în cele mai înguste spații, oferind lucrătorilor confort sporit pe parcursul schimburilor lungi datorită greutății sale minime de doar 31 de grame.

Simplu de Achiziționat, Implementat și Utilizat

RS2100 este proiectat pentru a fi folosit imediat după despachetare. Compatibilitatea cu toate dimensiunile mâinilor și bateriile integrate elimină necesitatea gestionării mărimilor diferite de monturi sau baterii separate. Mai mult, implementarea în fluxurile de lucru existente este facilă, datorită utilitarelor intuitive de configurare, precum 123Scan.

Performanță Excepțională în Captarea Codurilor de Bare

Tehnologia de imagistică inteligentă PRZM permite captarea rapidă și precisă a aproape oricărui cod de bare 1D/2D, chiar dacă acestea sunt deteriorate, prost imprimate sau murdare. În plus, gama largă de vizualizare facilitează scanarea codurilor de bare de orice dimensiune, simplificând astfel activitatea lucrătorilor.

Durabilitate și Flexibilitate în Notificări

RS2100 este proiectat pentru utilizare intensă și zilnică, rezistând la căderi pe beton de la 1.8 metri și fiind protejat împotriva apei și prafului conform standardului IP54. Lucrătorii sunt instantaneu notificați despre scanările reușite prin LED-uri, beepere audibile sau vibrații haptice, facilitând confirmarea scanărilor chiar și în medii zgomotoase.

Conectivitate Extinsă și Compatibilitate Universală

Compatibilitatea RS2100 cu calculatoarele mobile și dispozitivele consumatorilor, inclusiv tablete și smartphone-uri Apple și Android, precum și PC-uri, asigură o integrare fără probleme în infrastructura IT existentă. Adaptorul Bluetooth Zebra extinde și mai mult opțiunile de conectivitate, permițând conectarea simultană a până la șapte scannere RS2100 la un singur host non-mobil.

Servicii la Nivel de Întreprindere

Serviciile Zebra OneCare Essential și Select oferă suport direct de la Zebra, acoperind daune accidentale și uzura normală, eliminând costurile neașteptate de reparație și menținând scannerul RS2100 funcțional la o fracțiune din costul unei reparații neacoperite.

Inovație Recunoscută – ADN-ul Zebra

Zebra RS2100 nu este doar un simplu scanner — este o promisiune a inovației și eficienței, susținută de ADN-ul Zebra. Pentru mai multe informații despre RS2100 și pentru a descoperi cum poate transforma acest dispozitiv productivitatea lucrătorilor dvs., vă invităm să vizitați pagina.

Contactați AutoID pentru o recomandare și ofertă personalizată.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts