Identity Guardian!,Autentificare Facială,Autentificare Biometrică

În lumea digitală în continuă expansiune, protecția datelor devine din ce în ce mai importantă. Mai ales atunci când vine vorba de dispozitivele mobile, care sunt pline de date sensibile și sunt utilizate de mai multe ori în procesele zilnice de afaceri. Aici intervine Zebra: cu »Identity Guardian«, Zebra permite accesul securizat și personalizat al utilizatorilor. Software-ul combină perfect autentificarea biometrică simplă cu protocoalele de autentificare multi-factor, fiind potrivit atât pentru utilizatori singuri, cât și pentru mai mulți utilizatori pe un singur dispozitiv, protejând atât datele personale, cât și cele corporative.

FUNCȚIILE PRINCIPALE

  • Autentificare biometrică: Deblocarea securizată a dispozitivelor mobile folosind recunoașterea facială – chiar și pentru mai mulți utilizatori ai unui singur dispozitiv.
  • Interfață intuitivă: Ideală atât pentru dispozitive partajate, cât și pentru cele atribuite personal.
  • Protecție a datelor: Nivelele de protecție implementate protejează datele personale ale angajaților.
  • Suport pentru aplicații: Prin integrarea cu furnizorii de identitate, utilizatorii trebuie să se autentifice o singură dată și apoi să utilizeze Autentificare Unică (SSO).
  • Îmbunătățirea responsabilității: Zebra DNA Cloud oferă o vedere de ansamblu asupra activităților utilizatorilor, cum ar fi logările și delogările – o caracteristică indisponibilă în sistemele cu coduri PIN sau parole partajate.
  • Personalizare: Administratorii utilizează Ecranul de Pornire Enterprise (EHS) pentru a defini aspecte personalizate adaptate rolurilor utilizatorilor respective – pentru autentificarea personalizată a dispozitivelor.
  • Scalabilitate: Furnizarea dispozitivelor partajate poate fi extinsă la nesfârșit – fiecare dispozitiv recunoaște fiecare utilizator.

Fact Sheet

Vizualizați și distribuiți această fișă informativă care evidențiază funcționalitatea Identity Guardian

Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați reprezentantul dvs. de vânzări!

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts