Oferă Mai Mult Timp Pacienților Cu Tabletele Zebra Et40

Profesioniștii din domeniul sănătății abordează tot mai mult soluțiile tehnologice, cum ar fi tabletele Zebra ET40-HC, Zebra ET45-HC, în operațiunile lor de zi cu zi. De la comoditatea de a avea un dispozitiv la îndemână în timpul vizitelor în spital până la viteza sporită a comunicării între colegi, există multe motive pentru care tabletele devin din ce în ce mai obișnuite în industria sănătății.

Cu toate acestea, nu toate soluțiile de tehnologie pentru asistența medicală sunt construite la fel. Prin urmare, atunci când selectați tableta în care să investiți pentru cabinetul sau spitalul dumneavoastră, este esențial să țineți cont de aceste aspecte.

Zebra ET40 are capacități fără egal.

Cu atât de multe opțiuni pe piață, alegerea celei mai bune tablete pentru profesioniștii din domeniul sănătății din organizația dvs. poate fi dificilă. În plus, nu toate tabletele au capacitățile esențiale pentru industria medicală în mod specific. Păstrați aceste caracteristici cheie în timp ce căutați soluția potrivită.

Capacitățile de identificare

Cu brățări scanabile care pot identifica cu exactitate pacienții pe toată durata internării și a externării lor și în timpul oricăror proceduri medicale, personalul spitalului poate să potrivească rapid și corect medicamentele, să actualizeze documentele și să reducă erorile și manevrele de lucru.

Mobilitate de neegalat

Soluția potrivită ar trebui să vă permită să comunicați ușor, să colaborați cu colegii și să accesați informații critice și aplicații necesare în timp real. Vă puteți bucura de recuperarea și colectarea datelor de pe tabletă, inclusiv a Registrelor Electronice de Sănătate.

Urmărire și Localizare

Obțineți o vizibilitate îmbunătățită asupra operațiunilor și a aprovizionării curente, de la medicamente la stocul general. În plus, puteți localiza eficient membrii ai personalului și echipamente critice pierdute în zonele cu trafic intens.

Experimentați cele mai bune tablet medicale, Zebra ET40

Îmbunătățiți comunicarea în timp real, accesați înregistrările de oriunde din spital și multe altele. Contactați-ne astăzi și veți vedea cum Zebra poate simplifica operațiunile zilnice și poate oferi personalului dumneavoastră mai mult timp la punctul de îngrijire.

Similar Posts