Omron

Omron MV-4000 Smart Camera

SKU: MV-4000 Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 4,868.00
AutoID: 4,868.00

28.773,01 lei57.688,82 lei TVA Inclus

Obține acum ofertă personalizată!

MV-4000 este o cameră inteligentă industrială de înaltă performanță, concepută pentru aplicații OEM și integrate. Această cameră oferă o putere de procesare semnificativă și este ideală pentru citirea codurilor, verificarea codurilor, inspecție, ghidare și măsurare. Cu o interfață intuitivă și dimensiuni compacte, MV-4000 aduce performanța de nivel PC într-un format de cameră inteligentă.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Dacă seria MicroHAWK Fxxx nu susține cerințele de viteză și de senzor pentru aplicația dvs. (cum ar fi un senzor Global Shutter de 5MP sau o inspecție mai rapidă), și doriți să păstrați investiția făcută în platforma software AutoVISION/Visionscape FrontRunner, MV-4000 este opțiunea scalabilă naturală în oferta noastră de camere inteligente. Camera inteligentă HAWK MV-4000 se bazează pe generația anterioară, cu o creștere de patru ori a puterii de procesare și obținerea unei răspunsuri în timp real folosind un FPGA. Algoritmii săi de ultimă generație o fac o unealtă excelentă pentru orice industrie, fie că este vorba despre citirea codurilor, verificarea codurilor, inspecția, ghidarea sau măsurarea sau o combinație a acestora.

Conectivitate industrială completă
Extrem de robustă
Senzori cu rată înaltă de cadre
Set complet de instrumente de viziune, citire de coduri și verificare de coduri
Viteză aproape de cea a unui PC
Complet echipată cu lentile, iluminare, cabluri și monturi
Programată folosind AutoVISION sau Visionscape
Dimensiuni (fără conectori): Lungime 75 mm, Lățime 75 mm, Adâncime (fără lentilă): 54 mm ± 2 mm
Interfața cu utilizatorul (UI) a camerei inteligente HAWK MV-4000, centrată pe imagine și cu programare tip drag-and-drop, o face ușor de configurat. Operatorul sau tehnicianul mediu va aprecia interfața intuitivă AutoVISION, care pregătește instrumentele de citire, verificare și viziune pentru citire direct din cutie. Experții în viziunea mecanică vor avea acces la o altă interfață, cunoscută sub numele de FrontRunner, pentru a avea acces la întreaga gamă de potențial a camerei HAWK. Cu capacități de procesare aproape la vitezele pe care le-ați aștepta de la dispozitive mult mai complexe bazate pe PC, această cameră inteligentă se află cu adevărat într-o ligă a sa. Inginerii de viziune o numesc “mijlocul de aur” între camerele bazate pe PC și camerele inteligente obișnuite de pe piață. Procesarea externă nu este necesară pentru a atinge rate de inspecție cuprinse între 4.000 și 14.000 de piese pe minut folosind HAWK MV-4000. HAWK MV-4000 este complet echipată cu lentilă, iluminare, cabluri și monturi.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285