Optimizați Sezonul Estival Cu Soluțiile De Imprimare De La Citizen Systems

Primăvara este în plină desfășurare, așa că acum este momentul în care afacerile din domeniul timpului liber, turismului și atracțiilor se pregătesc pentru un alt sezon estival aglomerat. Prin optimizarea proceselor de imprimare – fie prin modernizarea hardware-ului existent, integrarea de noi software-uri sau personalizarea ambelor pentru a se potrivi mai bine nevoilor – eficiențele vor fi îmbunătățite, economisind timp prețios și oferind beneficii reale de afaceri în acest sezon estival.

Imprimante ideale pentru mediile de timp liber, turism și atracții

Image

Imprimanta tickete Citizen CL-S400DT

CL-S400DT: perfectă pentru emiterea de bilete. CL-S400DT este imprimanta de bilete ultimă. Imprimați cu ușurință bilete pe medii pliate în ventilar, cu marcaje negre și chiar cu tăieturi perforate pentru a crea un bilet adaptat afacerii dvs. Cu moduri de somn și standby, precum și o clasificare ENERGY STAR – ajută la menținerea amprentei de carbon la un nivel mai scăzut.

Image 1

Imprimanta bonuri Citizen CT-S851III

CT-S851III: ideală pentru chioșcurile de alimente. Noua imprimantă CT-S851III cu ieșire frontală este perfectă pentru chioșcurile de alimente de la concerte, parcuri tematice și alte atracții turistice. Designul său cu partea superioară curbă și mecanismul de imprimare cu ieșire frontală limitează deteriorarea cauzată de vărsarea alimentelor și băuturilor, în timp ce carcasa sa pregătită pentru dezinfectare ajută personalul să-și mențină standardele de igienă ridicate.

Image 2

Imprimanta bonuri CT-E351

CT-E351: cea mai potrivită pentru bonurile din magazinul de suveniruri. CT-E351 este compactă, modernă și proiectată pentru a oferi un serviciu excelent clienților la punctele de vânzare. Cu viteze de imprimare de până la 250mm pe secundă și capabilități pregătite pentru POS mobil, puteți asigura că cozile clienților sunt ținute la un minim.

Image 3

Imprimanta de poze Citizen CX-02

CX-02: perfectă pentru fotografii suvenir. CX-02 este una dintre cele mai vândute imprimante de fotografii datorită corpului său compact, imprimărilor foto de înaltă calitate de laborator și utilizării simple. Imprimați într-o gamă de formate potrivite pentru fotografiile din parcurile de distracții și instantaneele cabinei foto – sau pur și simplu alegeți între 4 x 6, 5×7, 6×8 și 6×9.

Cum ajutăm afacerile din domeniul timpului liber, turismului și atracțiilor

Înțelegem că industriile de timp liber, turism și atracții sunt mereu în schimbare și, odată cu acestea, sunt și nevoile lor de soluții de imprimare. În cadrul parcurilor de distracții, atracțiilor turistice, locațiilor de concerte și altele, există adesea o cerință pentru mai multe imprimante diferite. Imprimante POS pentru magazinele de suveniruri, imprimante de bilete pentru biletele de intrare și imprimante foto pentru suveniruri. Din acest motiv, fabricăm imprimante în întreaga noastră gamă care pot satisface toate aceste nevoi. Toate imprimantele noastre sunt proiectate la aceeași înaltă standard, cu accent pe costul total de proprietate și returnarea investiției.

Contactați AutoID pentru o recomandare și ofertă personalizată.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts