Kinesis

Pad-uri de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK

SKU: AC700PP-BLK Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 13.20
AutoID 13.20

78,10 lei TVA Inclus

Pad-uri de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK – pad-uri de înaltă calitate pentru suporturile de palmă ale tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Confort și durabilitate sporită. Ușor de instalat și igienic. Culoare neagră.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Pad-uri de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK

Pad-urile de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK sunt create pentru a oferi un suport confortabil și durabil pentru suporturile de palmă ale tastaturii tale Kinesis Freestyle Pro. Aceste pad-uri sunt fabricate din material de înaltă calitate, care oferă o senzație premium și rezistență la uzură. Ideale pentru utilizatorii care doresc să își mențină tastatura în condiții optime de funcționare și confort.

Caracteristici principale:

 • Material de înaltă calitate: Fabricate din material durabil și confortabil, pad-urile asigură un suport optim pentru încheieturi în timpul utilizării îndelungate.
 • Compatibilitate specifică: Concepute pentru a se potrivi perfect cu suporturile de palmă ale tastaturii Kinesis Freestyle Pro.
 • Ușor de instalat: Pad-urile pot fi înlocuite rapid și simplu, asigurându-ți un suport confortabil și igienic pentru încheieturi.
 • Culoare neagră: Design elegant și profesional, care se potrivește perfect cu estetica tastaturii tale.

Beneficii:

 • Confort sporit: Oferă un suport moale și confortabil pentru încheieturi, reducând oboseala în timpul utilizării pe termen lung.
 • Durabilitate: Materialul rezistent asigură o durată de viață îndelungată, menținând pad-urile în stare optimă chiar și după utilizare intensivă.
 • Igienă: Înlocuirea periodică a pad-urilor ajută la menținerea unui mediu de lucru curat și igienic.

Specificațiii tehnice:

 • Material: Spumă densă acoperită cu material textil durabil
 • Culoare: Negru
 • Compatibilitate: Suporturi de palmă pentru tastatura Kinesis Freestyle Pro

În cutie:

 • 2 pad-uri de schimb pentru suporturile de palmă

Pad-urile de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK sunt soluția ideală pentru utilizatorii care doresc să își îmbunătățească confortul și durabilitatea suporturilor de palmă ale tastaturii lor.

BRAND

Kinesis

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • AC930
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 29.65
  AutoID: 29.65
  175,38 lei TVA Inclus

  Kit accesorii V3 Pro™ Kinesis Freestyle Pro AC930 – V-lifters fără suporturi de palmă integrate, pentru ajustarea unghiului tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Ergonomie avansată și confort sporit. Master carton: 5 unități.

 • KB900 BRN
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 196.90
  AutoID: 196.90
  1.164,90 lei TVA Inclus

  Tastatura Kinesis Freestyle Pro (KB900-BRN) – tastatură mecanică split cu switch-uri Cherry MX Brown, programabilă și compatibilă cu PC și Mac. Include 4 taste suplimentare pentru Mac și extractor de taste. Ergonomie și confort premium.

 • Tastatura wireless Kinesis Freestyle2 Blue MAC
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 132.00
  AutoID: 115.00
  679,49 lei TVA Inclus

  Freestyle2 Blue pentru Mac este o tastatură divizată premiată, concepută pentru a se adapta corpului și stilului dvs. de tastare. Dispune de un aspect familiar și de comenzi rapide pentru Mac, plus tehnologia Bluetooth multicanal convenabilă pentru asocierea fără fir cu până la trei dintre dispozitivele dvs. Apple (de exemplu, iMac, Macbook, iPad sau iPhone).

 • AC925
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 58.25
  AutoID: 58.25
  344,59 lei TVA Inclus

  Kit accesorii VIP3 Pro™ Kinesis Freestyle Pro AC925 – V-lifters™, suporturi de palmă și pad-uri de palmă premium pentru ajustarea unghiului tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Ergonomie avansată și confort premium. Master carton: 5 unități.

 • AC900
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 27.45
  AutoID: 27.45
  162,38 lei TVA Inclus

  Pad-uri de palmă Kinesis Freestyle Pro AC900 – pad-uri premium căptușite și lavabile pentru suporturile de palmă ale tastaturii Kinesis Freestyle Pro. Confort și ergonomie superioară. Ușor de întreținut. Culoare neagră.

 • Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 122.00
  AutoID: 99.00
  585,71 lei TVA Inclus

  Te-ai saturat sa simti durere si disconfort in timp ce tastezi ore lungi? Nu mai cautati, deoarece tastatura Freestyle2 cu design cu profil redus este aici pentru a va revolutiona experienta de tastare! Cu designul sau ergonomic de ultima ora, aceasta tastatura este construita pentru a va oferi o experienta de tastare confortabila si fara durere.

 • Tastatura numerica PC Kinesis USBTastatura numerica PC Kinesis USB (1)
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 68.65
  AutoID: 45.00
  266,56 lei TVA Inclus

  Kinesis AC210USB-blk – Tastatură numerică mecanică robustă cu switch-uri mecanice Cherry MX Brown, ideală pentru utilizatorii intenși ai tastelor numerice în Windows.

 • Tastatură ergonomică Kinesis Freestyle2 Bule PC
  Kinesis
  Stock disponibil
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 132.00
  AutoID: 100.37
  589,05 lei TVA Inclus

  Tastatura wireless Kinesis Freestyle2 Bule pentru PC este o tastatură divizată premiată, concepută pentru a se adapta corpului și stilului tău de tastare. Dispune de un aspect familiar plus tehnologie Bluetooth multicanal convenabilă pentru asocierea wireless cu până la trei dispozitive compatibile Bluetooth (de exemplu, PC, tabletă sau smartphone).

 • AC908
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 40.65
  AutoID: 40.65
  240,46 lei TVA Inclus

  Suporturi de palmă Kinesis Freestyle Pro AC908 – suporturi premium căptușite și lavabile pentru tastatura Kinesis Freestyle Pro. Confort și ergonomie superioară. Ușor de întreținut. Culoare neagră.

 • KB900 RDQ
  Kinesis
  Preț EURO (fără TVA)
  MRSP: 196.90
  AutoID: 196.90
  1.164,90 lei TVA Inclus

  Tastatura Kinesis Freestyle Pro “Quiet” (KB900-RDQ) – tastatură mecanică split cu switch-uri Cherry MX Red “Quiet”, programabilă și compatibilă cu PC și Mac. Include 4 taste suplimentare pentru Mac și extractor de taste. Ergonomie și confort premium.

Produse similare

AC700PP BLK
Kinesis

Pad-uri de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK

78,10 lei TVA Inclus

Consultă un expert: 0800 828 864

Pad-uri de schimb Kinesis Freestyle Pro AC700PP-BLK

AC700PP BLK

Obține un preț special!

SUNTEM ÎNTOTDEAUNA ÎN CĂUTAREA DE NOI MODALITĂȚI DE A OFERI PARTENERILOR NOȘTRI CELE MAI BUNE PREȚURI.