Prezentare Produs Cititorul Rfid Fix Fx9600 De La Zebra

Tehnologia RFID este o unealtă puternică pentru gestionarea activelor. În loc să scanăm manual un cod de bare, cititoarele RFID utilizează frecvențe radio pentru a lua automat inventarul tuturor elementelor etichetate. Aceasta include stocurile, activele de lucru, cum ar fi echipamentele și chiar angajații. Acest lucru vă oferă o perspectivă neegalată asupra mediului de lucru, permițându-vă să urmăriți toate activele în timp real.

Etichetele RFID necesită echipamentul potrivit pentru zonele definite de citire RFID, inclusiv antene și cititoare implementate corespunzător.

Dacă aveți nevoie de un cititor RFID fix cu o sensibilitate ridicată la citire și o durabilitate ridicată, vă sugerăm cititorul RFID FX9600 de la Zebra. FX9600 este extrem de eficient și rentabil, permițându-vă să optimizați scanarea și să reduceți costurile de muncă. Sensibilitatea ridicată a RFID reduce erorile și blocajele, iar carcasa durabilă înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la praf, umiditate sau deteriorare. FX9600 va funcționa și la temperaturi cuprinse între -20 și + 55 grade Celsius.

Rfid Fix Fx9600 De La Zebra,Cititorul Rfid Fix,Tehnologia Rfid

Caracteristici

Cititorul RFID fix Zebra FX9600 vine echipat cu câteva caracteristici utile, printre care:

  • O carcasă robustă din aluminiu, ce se mândrește cu etanșare de nivel IP53.
  • O soluție de design simplificată care aduce toate cablurile și porturile de intrare/ieșire pe o singură parte pentru a simplifica instalarea.
  • Un procesor de cea mai bună calitate și o memorie extinsă pentru a susține un volum mare de date.
  • Porturi RF monostatice care oferă o sensibilitate RFID ridicată (modelele variază de la opțiuni cu patru porturi la opțiuni cu opt porturi).
  • Se conectează direct la rețele Wi-Fi și dispozitive cu Bluetooth activat.
  • Găzduirea aplicațiilor încorporate pentru procesarea datelor în timp real.

Comandați cititorul RFID fix Zebra FX9600 la AutoID.

Dacă căutați un cititor RFID durabil și eficient, nu mai căutați, pentru că AutoID are soluția. Oferim Zebra FX9600 la prețuri accesibile, în configurații de patru și opt porturi. Răsfoiți selecția noastră disponibilă aici sau contactați-ne astăzi și unul dintre experții noștri certificați vă va ghida în achiziția dvs.

Similar Posts