Prezentare Zebra Mp72 Series Multi Plane Scanercântar

Descoperă Noul Standard la Checkout cu Zebra MP72 Series Multi-Plane Scanner/Scale

Descoperă performanța de checkout fără precedent cu Zebra MP72 Series – viteze ridicate de swipe și câmpuri de vizualizare de până la 2x mai mari decât alte scanere similare, făcând scanarea o a doua natură. Funcționalități inovatoare permit aplicații de computer vision, reducând riscul de shrink și oferind clienților opțiuni de self-checkout. Redu costurile cu implementare ușoară, consumul redus de energie, durabilitatea superioară și un design creat special pentru servisare facilă. Optează pentru viitorul checkout-ului cu Zebra MP72 Series!

Image 5

Performanță de Top

Redefinește experiența la checkout cu seria MP72 de la Zebra — viteză de neegalat și inovație pentru casele de marcat cu volum mare.

Caracteristici Cheie

Viteză Remarcabilă

 • Viteze de scanare ridicate și câmpuri de vizualizare de până la 2x mai mari decât alte scanere din clasa sa, fac ca procesul de scanare să devină intuitiv.

Inovații pentru Aplicații Vizuale

 • Camera HD color opțională sprijină aplicațiile bazate pe vedere, precum prevenirea pierderilor și recunoașterea produselor.

Gata pentru Viitor

 • Performanță 2D și GS1 Digital Link optimizată pentru o experiență simplificată și prietenoasă pentru utilizator.

Eficiență Energetică

 • Iluminare inteligentă cu consum de energie cu până la 50% mai mic decât alte scanere bioptice, reducând costurile operaționale.

Durabilitate și Uptime Maxim

 • Design cu peste 50% mai puține componente și conectori decât alte scanere multi-plan, asigurând maximizarea timpului de funcționare.

Beneficii Adiționale

Checkout Mai Rapid Ca Niciodată

 • Viteze maxime de checkout cu câmpuri de vizualizare de până la 2x mai mari, facilitând procesul atât pentru casieri, cât și pentru utilizatorii self-checkout.

Minimizare a Pierderilor la Self-Checkout

 • Inovații multiple, inclusiv o cameră color opțională, reduc riscul de shrink și fraudă la self-checkout.

Investiție Inteligentă

 • Soluție cost-eficientă pentru modernizarea checkout-ului, cu consum redus de energie, uptime superior și integrare simplă în infrastructura existentă.
Image 6
Image 6

Funcționalități Software Suplimentare

IoT Connector

 • Colectează datele enterprise și le direcționează către endpoint-ul preferat IoT, pentru analize și decizii în timp real.

Management la Distanță (SMS/WMI)

 • Zebra Remote Management facilitează gestionarea scannerelor la distanță cu două opțiuni: Scanner Management Service (SMS) sau Windows Management Instrumentation (WMI).

Diagnosticare la Distanță

 • Zebra Remote Diagnostics oferă insight-uri despre dispozitive, permițând conversia datelor în acțiuni pentru menținerea eficienței scanerelor.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts