Review Honeywell Ct60 Xp

Conectivitatea în timp real este o componentă critică în lumea afacerilor. Menținerea unei conexiuni cu echipa dvs. prin intermediul celor mai importante aplicații și captarea datelor în timp real este esențială pentru manageri și lucrătorii de teren.

Aveți nevoie de un dispozitiv fiabil cu funcționalități diverse pentru a vă ajuta pe parcurs și pentru a produce cele mai bune rezultate. Honeywell CT60 XP Mobile Computer se potrivește perfect în acest scenariu, oferind productivitate fiabilă și o funcționalitate excelentă. Gestionează competent fluxurile de lucru intensive în scanare pentru a menține afacerea dvs. funcționând la capacitate maximă.

Gata să îmbunătățiți calculatoarele mobile? Completați formularul de mai jos pentru a primi informații exclusive și pentru a lua o decizie informată.

Clasament

Honeywell CT60 XP Mobile Computer iese în evidență în multe domenii. Este construit pe o platformă software și hardware dinamică și unificată care ajută clienții să accelereze implementarea, aprovizionarea și certificarea tuturor tipurilor de soluții mobile într-o întreprindere. Produsul simplifică ciclul de viață al managementului și extinde în continuare ciclul de viață al produsului. Aceste instrumente simplifică sarcini frecvente precum managementul rezervelor de piese de schimb, instruirea de inducție a angajaților, scanarea codurilor de bare și accesarea datelor vitale în câmp.

Specificații Produs

Caracteristică Specificații
Cameră Cameră color de 13 megapixeli
Dimensiuni 6.3 in x 3.3 in x 0.8 inchi
Capacitatea de decodareSimbologii de coduri de bare 1D/2D | Kituri de dezvoltare software Honeywell pentru Android
Dimensiunea ecranului4.7 in|118 mm
BaterieLi-Ion, 3.6 V, 4040 mAh
Specificații privind rezistența la cădere2.4 m pe beton
Scan rangeStandard Range | FlexRange FR
RețeaWLAN|WLAN/WWAN
BluetoothBluetooth V5.0 si suport BLE
Sistem de operareAndroid 

Informații despre prețul CT60 XP

Prețul pentru Honeywell CT60 XP Mobile Computer se bazează pe configurație, furnizor și orice accesorii suplimentare, extensii sau caracteristici incluse. Versiunea pe care o alegeți poate afecta și prețul. Intervalul de preț estimat este de 1.400 – 2.500 de euro. Pentru un deviz exact, contactați un expert AutoID pentru mai multe îndrumări. Puteți obține mai multe detalii despre produs și informații despre accesoriile pe care ar trebui să le aveți pentru cea mai bună funcționare a afacerii dvs. De asemenea, este cea mai bună modalitate de a decide dacă gadgetul este potrivit pentru dvs. Este posibil să obțineți și un interval de preț diferit atunci când cumpărați gadgeturile în vrac.

Category
Filtre Sorteaza
Reset Aplica
Produs
SKU
Descriere
Disponibilitate
Preț
Comandă
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L1N-BFP210E - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc livrabil azi:
2
Stoc producator (EU):
120
17.277,94 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L0N-BFP210E - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc producator (EU):
169
16.215,95 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L0N-BRP210E - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc producator (EU):
78
15.480,75 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L1N-BDP210E - dispozitiv portabil de colectare a…
16.542,80 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L1N-BFP211E - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc producator (EU):
49
17.188,98 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L1N-BFP21DE - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc producator (EU):
18
17.277,94 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L1N-BRP210E - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc producator (EU):
156
16.542,80 lei
Review Honeywell Ct60 Xp
Honeywell Dolphin CT60XP CT60-L1N-BRP21DE - dispozitiv portabil de colectare a…
Stoc producator (EU):
66
16.542,80 lei

Avantaje și dezavantaje ale CT60 XP

Există multe avantaje asociate cu dispozitivul mobil Honeywell CT60 XP, inclusiv faptul că suportă cinci generații Android începând cu Android 9. Consumatorii care utilizează un sistem de operare bazat pe Windows pot migra la versiunea Android fără a compromite caracteristicile de gestionare, performanța și fiabilitatea. Dispozitivul oferă o acoperire și viteză excelentă a rețelei. Este rezistent, ușor și elegant, ceea ce înseamnă că se potrivește ușor într-un buzunar și poate rezista la căderi de 2.4m pe beton. Acest lucru îl face o alegere bună pentru vânzările din magazin sau pentru utilizare în câmp. O întreprindere poate jongla cu diferite dispozitive pe întreaga sa zonă de operare. Instrumentul este ideal pentru scanarea codurilor de bare de la distanțe mai mari în comparație cu alte opțiuni. Poate scana de la 6 inch distanță și până la 35 de picioare, ceea ce îl face o alegere superioară față de Honeywell CT60.

Acest dispozitiv portabil poate fi depozitat în rucsacuri, poșete și genți, dar acest lucru crește șansele de a fi furate, pierdute sau pierdute de către proprietari. Acesta este unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării unui calculator mobil. Cu toate acestea, cu accesoriile potrivite, dispozitivul poate fi securizat în zonele în care este necesar, cu dispozitive de prevenire a furtului.

Ecran, Camere și Scanere Honeywell CT60 XP

Terminalul CT60 XP are un ecran HD de 4.7 inch. LCD color, cu o luminozitate de 550 de nits. Ecranul este citibil în aer liber la lumina soarelui, ceea ce îl face potrivit pentru astfel de configurații. Panoul tactil este lipit optic, iar dispozitivul are respingere oleofobică a amprentelor digitale. Are o cameră color de 13 megapixeli, precum și video 4K cu stabilizare a imaginii. Caracteristicile avansate ale software-ului lasă loc pentru un control mai bun al expunerii.

Dispozitivul are și captură de imagine la distanțe lungi Flex Range, care este bogat în funcții și facilitează cea mai bună performanță de scanare. Mânerul de scanare facilitează comutarea între operările cu prindere în pistolet și prinderea manuală, reducând oboseala.

Sistem de operare CT60 XP

Sistemul de operare de pe acest gadget este Android 9, care poate fi actualizat la Android 11 și este compatibil cu Android 12. Android 13 este încă în așteptare. Sistemul de operare oferă o interfață de utilizator ușor de navigat, prietenoasă cu atingerea.

Aplicațiile din calculatorul mobil Honeywell vă permit să vă conectați la computere și rețele și să rezolvați diverse probleme. Puteți descărca mai multe aplicații folosind aplicația Power Tools. Aplicațiile includ setările de auto-instalare, HUpgrader, scanner edge și selecția SIM. Imagerul computerului este potrivit pentru scanarea și suportă scanarea codurilor de bare la 360 de grade, ceea ce permite scanarea codurilor de bare din mai multe unghiuri.

Cum să Achiziționați un Terminal CT60XP

Discutați cu un expert atunci când doriți să cumpărați Honeywell CT60 XP Mobile Computer. Un expert vă poate oferi îndrumări referitoare la scannerul potrivit de achiziționat în funcție de nevoile afacerii dvs. De asemenea, își iau timp să vă explice cum funcționează scannerul și vă pot oferi informații despre compatibilitatea sistemului dvs.

Piețe și Aplicații

  • Medical: Pe măsură ce industria sănătății evoluează, există o nevoie de a menține un mediu sigur și o modalitate ușoară de a face față provocărilor de zi cu zi. Computerele portabile pot fi folosite în domeniul sănătății pentru a scana coduri de bare de calitate slabă sau deteriorate de pe echipamente medicale sau medicamente. Carcasele pot fi dezinfectate, ceea ce adaugă la adecvarea lor în acest domeniu. Computerele portabile permit clinicienilor să ofere cea mai bună îngrijire pacienților lor, gestionând datele fără probleme. Acestea pot fi utilizate pentru a verifica și a înregistra semne vitale ale pacientului și pentru a scana probe de laborator pentru a urmări ușor datele medicale.
  • Producție: Cu calculatorul portabil, este mai ușor să urmăriți toate activitățile de producție. Diverse operațiuni de producție vă permit să aveți o vedere în timp real asupra materialelor și produselor finite pe măsură ce se deplasează prin lanțul de aprovizionare. Aceste informații pot fi utilizate pentru a optimiza procesele de producție și mai mult.
  • Transport și logistică: Comerțul electronic a devenit o componentă vitală a afacerii, ceea ce a pus o presiune suplimentară asupra companiilor de logistică și transport pentru a face livrări la timp într-un buget strâns și la momentul potrivit. A avea un flux de lucru bun implică adoptarea tehnologiei precum Honeywell CT60 XP Mobile Computer pentru a scana facturi, contracte, documente de export, rapoarte de conformitate și inspecție, facturi de transport și comenzi de cumpărare, printre alte documente importante.
  • Centre de distribuție: Centrele de distribuție sunt un centru central pentru afaceri și clienții lor. Soluțiile Honeywell pot fi asociate cu alte software-uri pentru a ajuta la implementarea de noi protocoale. Fiecare unitate selectată este scanată pentru a menține inventarul actualizat în timp real.
  • Retail: Cu acest dispozitiv, este mai ușor să gestionați scala și ritmul vânzărilor, mai ales atunci când vindeți prin mai multe canale. Codurile de bare ale produselor pot fi scanate la casă pentru a determina exactitatea prețului (care optimizează procesul de plată), precum și pentru a actualiza inventarul.
  • Infrastructură: Un proiect de infrastructură necesită o planificare atentă pentru a fi de succes și în condiții de siguranță. Cu calculatorul mobil, este mai ușor să accesați planurile (inclusiv imaginile CAD), să verificați intrările și ieșirile de instrumente și să comunicați cu furnizorii. Puteți înregistra inventarul și identifica produsele și materialele
  • Guvern: Honeywell CT60 XP Mobile Computer este folosit pentru a proteja proprietatea guvernului și, astfel, banii contribuabililor. Produsul poate fi folosit pentru a scana licențe de afaceri, documente fiscale, înregistrări istorice și documente financiare. Aceasta ajută la furnizarea de servicii.
  • Aero-spațial și apărare: Comunicarea este extrem de importantă în industriile aero-spațiale și de apărare. Dispozitivele mobile facilitează comunicarea între avion, porți și echipajul de pe sol. Ele pot furniza informații în timp util despre întârzieri, pasageri, condiții meteorologice și inventar.
  • Aplicare a legii și siguranță: Accesarea informațiilor vitale în timp real este critică, în special în domeniile justiției penale. Ofițerii pot scana permisele de conducere pe teren pentru a accesa rapid informații despre vehicul și șofer (posibile cazuri penale etc.). Cu dispozitive wireless, profesioniștii în domeniul aplicării legii pot primi și date pe teren despre aspecte cum ar fi schemele de construcție, grilele de stradă și alte informații logistice.

Recenzii pentru Honeywell CT60 XP

Recenziile următoare vă pot ajuta să decideți dacă terminalul mobil Honeywell CT60 XP este o alegere bună pentru nevoile afacerii dvs.

Dacă raza de acțiune al unui scanner standard nu vă oferă funcționalitatea necesară, luați în considerare CT60 XP. Acesta este un dispozitiv ergonomic, cu ecran tactil complet, care poate scana coduri de bare de la o distanță de 15 cm sau 10 metri folosind scannerul FlexRange FR. Rata de scanare este destul de rapidă și, astfel, timpul de focalizare este redus datorită includerii a doi imageri. Acest lucru, la rândul său, crește productivitatea.

CT60 XP este o opțiune durabilă potrivită pentru cele mai solicitante aplicații. Poate gestiona căderi de 2.5 metri pe beton fără niciun fel de deteriorare. Acest lucru îl face o opțiune bună în cele mai exigente industrii și aplicații în aer liber.

CT60 XP are o baterie litiu-ion de 3.6 V și 4040 mAh, înlocuibilă, care poate fi schimbată fără oprirea dispozitivului. Bateria poate dura până la 12 ore și are diagnosticare integrată a bateriei. Chiar și cu transferul de fișiere mari, accesul la distanță la aplicațiile de afaceri și streaming video, bateria calculatorului portabil este durabilă, cu o autonomie de alimentare care durează pe întreaga schimbare. Acest lucru menține lucrătorii productivi și conectați pe tot parcursul zilei. Având o sursă de alimentare fiabilă este unul dintre lucrurile care fac ca acest dispozitiv să iasă în evidență printre altele.

Accesorii și extensii CT60 XP

Deși CT60 XP este un dispozitiv robust, accesoriile și extensiile ajută CT60 XP să funcționeze și mai bine. Acestea pot fi selectate și adaptate specific industriei dvs. pentru a consolida performanța și a îmbunătăți comunicarea echipei. Pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun pentru aplicația dvs. specifică, ar trebui să contactați un expert pentru a oferi cele mai bune recomandări care să fie funcționale pentru dvs.

Category
Filtre Sorteaza
Reset Aplica
Produs
SKU
Descriere
Preț
Comandă
Incarcator Honeywell Ct60Ct60Xp Ct50 Hb 2 R
Setul include sursa de andocare si cablul de alimentare UE…
1.505,35 lei TVA Inclus
Baterie Ct60Xp Honeywell 318 055 018
Honeywell 318-055-018 - CT60XP, 4020mAh ,BATTERY,STD,MAXELL
487,90 lei TVA Inclus
825 238 001
HOLSTER CT40 CT50 si CT60
254,66 lei TVA Inclus
Sursa De Alimentare 12V Honeywell 50121667 001
Honeywell 50121667-001 - Sursa de alimentare, 12V 7A, fără cablu…
324,87 lei TVA Inclus
Kit De Montare Doc Vehicul Honeywell 805 638 001
Kit de montare pe docul vehiculului un pivot si doua…
730,66 lei TVA Inclus
825 237 001
Husa CT40 CT50 si CT60
409,36 lei TVA Inclus
Honeywell No Image
CUPA CT60
410,55 lei TVA Inclus
213 029 001
Setul include kit adaptor de alimentare CA (US EU UK…
352,24 lei TVA Inclus
Ct50 Mc Cable
Cablu cu mufa cu 3 pini si adaptor pentru bricheta…
121,38 lei TVA Inclus
Review Honeywell Ct60 Xp
Adaptor de alimentare12V 3A pentru incarcatoare cu 4 locatii CT50/CT60…
96,39 lei TVA Inclus
126

Consultă un Expert

Există doar o singură modalitate de a vă asigura că Honeywell CT60 XP Mobile Computer este într-adevăr o alegere bună pentru afacerea dvs., și aceasta este vorbind cu un expert. Expertul nostru AutoID poate oferi informații despre acest dispozitiv și despre caracteristicile sale asociate. De asemenea, vă pot ajuta să selectați accesoriile și extensiile cele mai funcționale pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate de performanță posibile. Cel mai bun lucru este că veți primi asistență personalizată, de la alegerea produsului potrivit până la implementarea sa în cadrul afacerii dvs. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre modul în care Honeywell CT60 XP Mobile Computer poate îmbunătăți eficiența și productivitatea în afacerea dvs.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts