Review Imprimantă Zebra Zt421 Rfid

Într-o lume tehnologică în continuă evoluție, este esențial ca produsul pe care-l cumperi să incorporeze tehnologii avansate. Imprimanta Zebra ZT421 RFID are un design inovator și futurist Zebra Print DNA și capacități RFID. Acest lucru își propune să îmbunătățească performanța și să satisfacă cerințele utilizatorului. Construcția sa metalică și ușa pliabilă îmbunătățesc durabilitatea și o fac o alegere de calitate pentru spațiile mici.

Ești în căutarea unor sfaturi despre achiziționarea unei imprimante cu capacitate RFID? Completează formularul nostru de contact pentru a începe discuția cu un expert în tehnologie.

Clasament produs

Dacă căutați o soluție inteligentă de etichetare UHF RFID, imprimanta ZT421 RFID este o alegere excelentă. Utilizarea acesteia garantează precizie și eficiență datorită scannerului său fiabil și funcției de backup ID. Ecranul său color LCD de 4,3 inch oferă o experiență de utilizare mai intuitivă și recunoașterea rapidă a stării. De asemenea, suportă imprimarea în volum mare. Cu o lățime de imprimare excepțională de 6 inch și viteze de imprimare de până la 12 inch pe secundă, această mașină este un concurent demn pentru cea mai bună imprimantă RFID de pe piață în prezent.

Clasament: 9,5/10

Specificatii produs

CaracteristicăSpecificațiie
Dimensiuni49.53 x 33.65 x 32.38 cm
Metode de imprimareTransfer termic și imprimare termică directă
Lățimea maximă de imprimare6.6 inchi 16.76 cm
Viteza maximă de imprimare12 inchi
Rezoluție de imprimare203 și 300 dpi
Greutate18.14 kg
Sursă de alimentareAuto-detectabil (conform PFC) 100 – 240 VAC, 50 – 60 Hz, evaluat la 100 wați
Frecvența de funcționareGlobal (865- 928 MHz)
ConectivitateUSB 2.0, RS-232,10/100 Ethernet, Bluetooth 4.1, Dual USB Host
Sistem de operareLink-OS

Prețuri produs

Prețul mediu pentru imprimanta Zebra ZT421-RFID variază între 3,725.60 și 5,263.46 de euro fără TVA. Această marjă largă se datorează opțiunilor diverse de personalizare a produsului, care vă permit să selectați cele mai esențiale componente și caracteristici pentru munca dvs. Dacă aveți nevoie de accesorii suplimentare pentru imprimantă, costul va crește și invers. Punctul dvs. de achiziție determină, de asemenea, prețul produsului. Achiziționarea imprimantei de la un distribuitor vă garantează prețuri mai mici decât de la un comerciant datorită economiilor de scară.

Datorită acestei largi variații de prețuri, este esențial să discutați direct cu un expert AutoID pentru a obține o ofertă precisă pentru imprimanta Zebra ZT421-RFID. Puteți explica caracteristicile și eventualele accesorii de care puteți avea nevoie, iar vi se va oferi o cotă totală. Experții pot, de asemenea, să ofere sfaturi cu privire la compatibilitatea dispozitivului pentru a vă asigura că obțineți valoare pentru banii dvs. Această consultare este vitală pentru a vă ajuta să vă planificați bugetul corespunzător pentru produs.

Argumente pro şi contra

Câteva caracteristici fac imprimanta ZT421-RFID să iasă în evidență față de concurenții săi. Punctele sale forte sunt construcția metalică și designul ușilor bi-pleat. Acest lucru asigură că dispozitivul poate rezista în medii extreme. Tehnologia sa inovatoare și adaptivă de codificare oferă o flexibilitate excelentă a suportului media și calibrare RFID. Imprimanta oferă, de asemenea, opțiuni de conectivitate versatile care garantează performanță ridicată. Cumpărătorii se bucură, de asemenea, de o garanție de doi ani împotriva defectelor de fabricație. Aceasta se aplică începând cu ziua expedierii. Dacă căutați un dispozitiv ușor de gestionat și utilizat, această imprimantă se potrivește perfect datorită ecranului intuitiv color de 4.3 inchi.

Cu toate acestea, ca orice altă mașină, această imprimantă are unele neajunsuri. Construită pentru a rezista la utilizare intensivă, costul ridicat al acestui produs poate afecta buzunarul cumpărătorului. Cu toate acestea, este o investiție merituoasă și garantează valoare dacă este utilizată eficient. Deși este proiectată pentru tipărirea în volum mare, această mașină necesită perioade de inactivitate și nu ar trebui să tipărească non-stop. Motorul său nu este proiectat pentru a susține operațiuni prelungite, iar supraîncărcarea acestuia ar putea reduce durata sa de viață.

Ecrane, camere și scanere

Zebra ZT421-RFID este o soluție inteligentă concepută în principal pentru a vă ajuta să codificați etichetele RFID UHF. Prin urmare, nu este nevoie de o cameră sau scanner. Utilizatorii care doresc să obțină o imprimantă cu aceste accesorii ar putea avea nevoie să caute opțiuni alternative. Dar, dacă nu sunteți pregătit să vă mulțumiți cu alte imprimante, puteți cumpăra accesoriile. Din fericire, aceste achiziții pot fi personalizate, și puteți cumpăra un scanner RFID cu cameră. Rețineți că această achiziție vă poate costa câteva mii de euro.

Între timp, ecranul imprimantei de 4,3 inch este fantastic. Meniul intuitiv îmbunătățește operațiunile interfeței ușoare, făcându-l ușor de controlat și de gestionat setările. Utilizatorii pot observa cu ușurință starea imprimantei în timpul operațiunilor pentru a se asigura că totul decurge fără probleme. Acest lucru se datorează alertelor codate color pe care imprimanta le utilizează pentru a vă ajuta să observați rapid orice alerte de eroare, astfel încât să puteți răspunde prompt.

Sistem de operare și programe

La fel ca toate imprimantele Zebra, imprimanta Zebra ZT421-RFID utilizează sistemul de operare Link-OS puternic și dinamic. Această tehnologie inovatoare permite utilizatorilor să integreze, să conecteze și să controleze aceste dispozitive în mod remarcabil. Acest sistem de operare susține suita de aplicații software Zebra Print DNA, asigurând o experiență excelentă pentru fiecare utilizator. Dacă căutați o imprimantă pe care o puteți opera fără probleme, acest dispozitiv este o alegere excelentă. Sistemul Link-OS promite adaptabilitate, eficiență și performanță, asigurând că imprimanta dvs. poate satisface cerințele industriale acum și în viitor.

Imprimanta Zebra ZT421-RFID include de asemenea programul de suport Zebra OneCare. Acest pachet își propune să ofere acoperire cuprinzătoare pentru dispozitivul dvs. Stabilind standardele pentru o experiență excelentă a clienților, acest program protejează utilizatorii împotriva daunelor accidentale și a uzurii. De asemenea, oferă cumpărătorilor suport tehnic în timpul orelor de program, acces gratuit la actualizări de software și un termen de reparare de trei zile.

Cum se poate achiziționa o imprimantă Zebra ZT421-RFID

Acest superb model de imprimantă din seria inovatoare și durabilă ZT400 de la Zebra vine în trei rezoluții de imprimare și două lățimi de imprimare. Prin urmare, este recomandat să consultați un expert, un revânzător certificat precum AutoID, pentru cea mai bună decizie. Profesioniștii vă pot prezenta caracteristicile și punctele forte ale fiecărui dispozitiv și vă pot ajuta să selectați dispozitivul care se potrivește nevoilor și preferințelor dvs.

Industrii și aplicații

Majoritatea persoanelor și companiilor care doresc să cumpere imprimante se întreabă dacă ZT421 este o achiziție inteligentă. Secțiunea de mai jos va evidenția diferitele aplicații industriale și piețele în care acest dispozitiv este util:

  • Producție: Etichetele RFID sunt esențiale pentru asigurarea securității eficiente a activelor și inventarului. Multe organizații suferă pierderi uriașe deoarece nu își pot urmări în mod corespunzător resursele. Cu ajutorul imprimantelor Zebra RFID, companiile pot primi alerte ori de câte ori mărfurile lor se deplasează de la o locație la alta și pot identifica rapid o eroare. Acest lucru oferă securitate inventarului și activelor lor. Tehnologia RFID pe care o folosește imprimanta este un instrument excelent de colectare a datelor care ajută producătorii să implementeze strategii de afaceri mai informate.
  • Transport: Imprimantele industriale sunt folosite pentru a proiecta etichete și stickere utilizate în colectarea taxelor în mai multe țări. Acest lucru a ajutat la eficientizarea procesului evitând în același timp problema traficului amenințător. De asemenea, sunt folosite tichete și etichete pentru bagaje cu tehnologie RFID în aeroporturi pentru a evita aglomerația păstrând totodată securitatea.
  • Comerțul cu amănuntul: Imprimantele RFID sunt folosite de către comercianți pentru a crea etichete în care sunt gravate detalii despre produs, cum ar fi numărul modelului și prețurile. Acest lucru îmbunătățește experiența globală a clienților la cumpărături și ajută vânzătorii să găsească rapid produse pentru oferte și reduceri personalizate.
  • Urmărirea activelor: Această imprimantă ajută organizațiile să creeze etichete RFID pentru produsele lor. Acestea pot apoi folosi cititoare RFID pentru a urmări mișcarea activelor în timpul tranzitului. Acest lucru le permite întreprinderilor să evite sub-stocarea și supra-stocarea articolelor și, ca rezultat, să maximizeze eficiența și controlul calității.
  • Medical: Etichetele RFID sunt ceva obișnuit în spitalele de azi. Aceste imprimante encodează informații pe elemente precum ecusoanele pacienților și activele medicale pentru a ajuta la urmărirea locației lor. De asemenea, ajută facilitățile de îngrijire a sănătății să gestioneze mai bine evenimentele de mare prioritate. Acest lucru ajută la reducerea sarcinilor intensive din punct de vedere al muncii.
  • Securitate: Aceste imprimante ajută organizațiile să creeze carduri de acces securizate pentru personalul lor. Acest lucru este esențial pentru menținerea siguranței angajaților și prevenirea accesului neautorizat la facilitățile companiei.
  • Închiriere echipamente: Afacerile care oferă servicii de închiriere a echipamentelor clienților folosesc etichetele RFID pentru a evita și minimiza șansele de furt și pierdere. Etichetele RFID sunt atașate la obiect, permițând organizațiilor să le scaneze și să le urmărească mișcarea pe parcursul perioadei de închiriere. Acest lucru oferă afacerilor un sentiment de control în ceea ce privește accesibilitatea și utilizarea dispozitivului. Același lucru se aplică și atunci când sunt urmărite containerele de expediere în tranzit.

Recenzie imprimantă Zebra ZT421-RFID

Cele mai sincere și obiective reflecții despre un produs pot fi obținute de la cumpărătorii care l-au achiziționat deja și l-au testat. Această secțiune explorează caracteristici mai unice ale dispozitivului în afara specificațiilor generale.

Interfață ușor de utilizat

Dacă vrei să te bucuri de o interfață vibrantă și simplă, imprimanta RFID Zebra ZT421 este o alegere excelentă. Acest afișaj este intuitiv și bazat pe pictograme pentru a sprijini operațiunile ușoare ale utilizatorului. Adoptarea suplimentară a acestui afișaj tactil LCD face o treabă excelentă înlocuind ecranele iluminate din spate și controalele modelelor predecesoare ZT400.

Zebra Print DNA

Imprimanta Zebra ZT421 oferă utilizatorilor săi un avantaj încorporat pentru a menține operațiunile fără probleme. ADN-ul de imprimare oferă capacități îmbunătățite pe diferite caracteristici pentru a asigura că dispozitivul obține performanțe optime. Uneltele și aplicațiile oferite de această tehnologie ajută la îmbunătățirea managementului la distanță și a securității. Aceasta garantează că imprimanta dvs. poate satisface cerințele în continuă evoluție ale afacerii dvs. pe parcursul ciclului său de performanță.

Opțiuni de conectivitate multiple

Versatilitatea acestei imprimante te ajută să îți satisfaci nevoile în continuă evoluție. În timp ce versiunile mai vechi includ doar Ethernet, Serial, USB, dual USB host și Bluetooth 4.1. Cu Zebra ZT421, utilizatorii se bucură de un card wireless dual-band suplimentar, Wi-Fi și Bluetooth. Acest lucru asigură conexiuni wireless rapide, eficiente și fiabile.

Opțiunea Rewind

Ești în căutarea unor modalități de tipărire a etichetelor în loturi pentru ambalajele produselor tale? ZT421 îți oferă această opțiune. Această soluție de ambalare protejează produsele nu doar împotriva deteriorării fizice, ci și împotriva contaminanților, mirosurilor nedorite și uleiurilor minerale. Această funcție poate acționa și ca un distribuitor pentru unitatea ta.

Încărcare îmbunătățită pentru consumabile

Alimentare laterală a consumabilelor ale imprimantei sunt concepute pentru a face operațiunile ușoare, rapide și intuitive. Indicațiile colorate disponibile îi îndrumă pe utilizatori cu privire la modul corect de a pune consumabilele în imprimantă. Sistemele de luminare ale dispozitivului facilitează vizualizarea și efectuarea operațiunilor chiar și în condiții de lumină scăzută.

Alimentare

Imprimanta Zebra ZT421-RFID utilizează o sursă de alimentare auto-detectabilă conformă cu PFC. Acest sistem necesită o intrare de putere 50/60 pentru 100-240 V AC.

Accesorii și opțiuni supimentare

Este posibil ca utilizatorii să se conecteze și să utilizeze accesorii suplimentare pentru a îmbunătăți performanța imprimantei. Cu toate acestea, va trebui să le achiziționați separat.

Category
Filtre Sorteaza
Reset Aplica
Produs
SKU
Descriere
Preț
Comandă
Kit Port Paralel Zebra P1058930 075
Zebra P1058930-075 - Kit, Parallel Port, ZT410, ZT420, ZT411, ZT421
453,39 lei TVA Inclus
Review Imprimantă Zebra Zt421 Rfid,Imprimantă Zebra Zt421 Rfid,Zebra Zt421 Rfid
Kit, Zebranet Wireless Card 802.11ac, BT4.2, For all countries except…
1.964,69 lei TVA Inclus
Review Imprimantă Zebra Zt421 Rfid,Imprimantă Zebra Zt421 Rfid,Zebra Zt421 Rfid
Kit, Applicator Interface Card 5V-24V, ZT600 Series, ZT411, ZT421
880,60 lei TVA Inclus
Zebra 79866M
Kit curea de transmisie 203 dpi compatibil cu Seria ZT400…
126,14 lei TVA Inclus
Cap De Imprimare Zebra P1058930 013
Kit, Printhead 300 dpi, ZT420, ZT421
3.928,19 lei TVA Inclus
Kit Rola Cu Platan Zebra P1058930 081
Zebra P1058930-081 - Kit, Rola cu platan, ZT420, ZT421
427,21 lei TVA Inclus
Kit Modul Rfid Global Zt410 Zt420 Zt411 Zt421
Zebra P1058930-500C - Kitul Modul RFID Global pentru imprimantele Zebra…
7.974,19 lei TVA Inclus
Panouri Inferioare Zebra P1058930 007
Zebra P1058930-007 - Kit, panouri inferioare față, ZT420, ZT421
151,13 lei TVA Inclus
Zebra P1058930 059 Kit, Ax De Rebobinare Media Cu Motor Și Pcb, Zt420, Zt421
Zebra P1058930-059 - Kit, ax de rebobinare media cu motor…
1.755,87 lei TVA Inclus
77997
Catch Tray for Cutter ZT420 ZM600
240,38 lei TVA Inclus
128

Consultă un expert

Imprimanta Zebra ZT421 s-ar putea să pară potrivită nevoilor și cerințelor afacerii dumneavoastră în acest moment, dar este întotdeauna mai bine să discutați cu un expert pentru a afla mai multe despre specificațiile produsului și pentru a obține răspunsuri la orice întrebare pe care o aveți. Echipa noastră va răspunde în cel mai scurt timp. Completați formular de mai jos.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts