Review Tableta Industriala Honeywell Rt10A

Dacă cauți o tabletă puternică pentru a-ți optimiza procesele de lucru și a face lista de activități de afaceri mai puțin dezordonată, Honeywell RT10A este aproape cu siguranță alegerea potrivită. Acest dispozitiv complet robust este creat pentru servicii rapide și precise în diferite aplicații. Iată recenzia Honeywell RT10 de care ai nevoie înainte de a lua decizia finală.

Avertisment: Honeywell RT10A este fără îndoială unul dintre cele mai bune dispozitive din industrie. Dar, fiți atenți, nu este pentru toată lumea. Continuați să citiți pentru a vedea ce vrem să spunem.

Ai întrebări specifice despre tabletă Honeywell RT10A? Completează formularul de mai jos pentru a discuta cu un expert. Vom răspunde în decurs de 1 oră lucrătoare.

 • Introducere Honeywell RT10A
 • Clasificare produselor
 • Specificații
 • Prețuri
 • Ecran, camere și scanere
 • Sistem de operare și programe
 • Cum să achiziționați Honeywell RT10A

Introducere Honeywell RT10A

Înainte de a intra în detalii amănunțite despre Honeywell RT10A, este crucial mai întâi să stabilim ce este dispozitivul (și și ce nu este).

Honeywell RT10A este o tabletă rezistentă proiectată pentru adoptarea rapidă de către utilizatori, minimizarea costului total de proprietate (TCO) și gestionarea optimizată a dispozitivului. Este potrivită pentru o gamă largă de utilizatori, inclusiv supervizori, angajați de pe linia de producție, manageri și lucrători de întreținere, integrându-se perfect în diverse fluxuri de lucru zilnice.

Acum pentru cealaltă parte a monedei. Honeywell RT10A nu este o tabletă destinată consumatorilor sau utilizării obișnuite. De asemenea, nu servește ca un dispozitiv de calcul de înaltă performanță pentru sarcini intensive precum jocurile avansate sau editarea video profesională, deoarece designul său principal se concentrează pe durabilitate, adoptarea utilizatorului și gestionarea dispozitivului în cadrul setărilor industriale.

RT10A nu este un dispozitiv gata de utilizare; este mai degrabă un model cu multe versiuni și variații diferite. Deciderea specificațiilor de utilizat poate fi foarte dificilă dacă nu sunteți deja extrem de familiarizat cu calculatoarele mobile avansate. Pentru a vă asigura că alegeți opțiunile potrivite pentru ceea ce aveți nevoie, este o idee bună să discutați cu un specialist, cum ar fi AutoID, care vă poate ajuta să vă ghidați prin alegeri.

Clasificare și evaluare Honeywell RT10A

Dacă ești un cititor obișnuit al blogului, vei ști că nu acordăm multe punctaje peste 8 pentru computerele mobile. Cu toate acestea, clasăm modelul Honeywell RT10A cu un scor perfect de 10/10. Producătorul său, Honeywell, a combinat ce este mai bun în materie de hardware și software într-un dispozitiv versatil și puternic. Ai în față un dispozitiv flexibil și funcțional din toate punctele de vedere, cu singurul dezavantaj fiind un cost relativ ridicat.

Este important de menționat că, costul total de proprietate (TCO) pentru Honeywell RT10A este unul dintre cele mai bune de pe piață.

Specificatiile produsului

Asa cum am mentionat anterior, exista o multime de variatii pentru RT10A si am compilat o lista cu cele mai bune specificatii potentiale pe care le puteti obtine cu acest dispozitiv (in special tableta Honeywell RT10A-L1N-18C12E0F). Desigur, daca nu sunt necesare specificatiile de varf, ar fi recomandabil sa alegeti specificatii mai scazute pentru a economisi costurile pentru optiunile de top.

Sistem de operareAndroid 9.0 Pie
Ecran10.1 inch, rezolutie 1920 x 1200
ProcesorQualcomm Snapdragon octa-core pe 64 de biți, 2,2 GHz
Camera8 MP față, 13 MP spate cu autofocus și bliț
Dimensiuni10,7 in x 7,81 in x 0,77 in
Baterie10280 mAh
Scaner2D Area Imager
Retea si conectivitateBluetooth V5.0, Wi-Fi, WWAN, NFC
Standard de protectieIP65
Memorie32 GB stocare și 4 GB memorie RAM

Prețuri Honeywell RT10 Android.

Prețul modelului Honeywell RT10A variază între 2700 și 5000 de euro.

Diferitele modele, accesorii, configuratii software si stiluri pot afecta pretul. Avand in vedere nivelurile ridicate de personalizare ale tabletei RT10A, vei dori sa obtii cotatia exacta pentru cerintele tale specifice de configurare. Expertii de la AutoID te pot ajuta cu asta.

După cum am menționat, este crucial să înțelegi că fără consultare de specialitate, probabil vei cheltui mult mai mult decât ai nevoie și probabil nu vei obține funcționalitatea necesară pentru a-ți satisface soluția.

Avantaje și dezavantaje

Honeywell RT10A este cunoscut pentru durabilitatea sa, costul total de proprietate redus și greutatea redusă. Aceste tablete compacte cu un ecran de 10,1 inch are o rezoluție mare și oferă servicii fiabile pe tot parcursul zilei. Puteți folosi acest dispozitiv pentru o gamă de sarcini cum ar fi capturarea datelor, partajarea acestora, networking-ul sau chiar gestionarea clienților. Carcasa rezistentă la praf și căderi prelungește durata de viață a tabletei și o face potrivita pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

Poți scăpa acest dispozitiv să cadă pe beton de la înălțimea de până la 1.2 metri și nu va avea nicio problemă datorită certificării IP65.

Deși este plin de caracteristici avansate, RT10A nu este un calculator mobil perfect. Are un preț destul de mare și capacități de stocare limitate. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv pentru capturarea datelor pe termen lung care include videoclipuri și imagini, veți avea nevoie de o actualizare a spațiului de stocare în cloud. Având acest lucru în vedere, RT10A poate fi extrem de scump, făcându-l inaccesibil pentru afaceri cu un buget limitat.

Ecran, camere și scanere

Cu Honeywell RT10A, obții un ecran tactil de 10,1 inch cu o rezoluție înaltă de 1920 x 1200 de pixeli. Aceste specificații înseamnă că te poți bucura de o imagine clară și precisă a obiectelor mărite, prezentărilor și altor elemente vizuale.

RT10A are două camere încorporate, una frontală și una spate. Poți folosi camera frontală pentru toate sarcinile și utilizările pe care le faci cu un smartphone obișnuit – videoconferințe, selfie-uri sau partajarea împrejurimilor tale cu un imager frontal robust de 8 MP.

Camera din spate este dotată cu autofocus, blitz și toate caracteristicile de bază ale camerelor Android. De asemenea, acesta poate fi folosit ca scanner pentru capturarea datelor importante de pe un singur dispozitiv.

În ceea ce privește captura de date, imagerul cu două lentile FlexRange capturează coduri de bare 1D și 2D. Distanța de la care poate opera este de la 0,1 m până la 10,7 m. Indiferent dacă vă aflați într-un depozit, restaurant sau spital, puteți scana coduri de bare de la distanță fără a aborda fiecare cod în mod apropiat. Această funcționalitate face ușoară scanarea unui număr mare de coduri la viteze mari, crescând astfel nivelurile dvs. de productivitate.

Combinația de scanere, imageri și un ecran versatil fac din Honeywell RT10A un dispozitiv ideal pentru utilizare în multiple aplicații:

 • În sistemele de punct de vânzare din retail
 • Pentru gestionarea inventarului
 • Pentru managementul performanței activelor
 • Pentru videoconferințe online
 • Pentru identificarea produsului

Vom discuta mai multe despre diferitele aplicații din industrie mai jos în acest articol.

Sistem de operare și programe

Honeywell RT10A rulează pe un sistem de operare Android. Calculatorul mobil funcționează cu un procesor Qualcomm Snapdragon octa-core pe 64 de biți la o viteză de 2,2 GHz.

Când vine vorba de caracteristicile mediului înconjurător, te poți aștepta la o performanță stabilă între -10 până la 50 grade Celsius. Temperatura de depozitare este cuprinsă între -30 până la 70 C. Calculatorul va funcționa bine în majoritatea condițiilor de umiditate, inclusiv cele cuprinse între 10 și 90%.

 • Mobility Edge. Honeywell a proiectat o platformă specifică pentru dispozitivele sale care combină cele mai bune funcționalități hardware și software pentru a crea un mediu de lucru agil eficient.
 • Lansatorul Honeywell. Această aplicație vă permite să îmbunătățiți mediul de securitate al calculatorului dvs. cu Android. Sporește productivitatea la locul de muncă și adaugă ecrane de blocare securizate pentru administratori și utilizatori. Puteți limita accesul utilizatorilor, bloca accesul la panoul de control, seta coduri PIN și parole, și multe altele.
 • Folosește aplicația Honeywell Enterprise Browser pentru a rula aplicații web de bază și pentru a naviga pe internet. Controlează mediul astfel încât toată lumea să aibă acces egal (sau acces blocat) la diferite site-uri web și programe. De asemenea, poți scana și imprima fișiere prin interfețe JavaScript.
 • Honeywell PowerTools și Demo-uri. Toate computerele mobile cu Android de la Honeywell au aplicații Power Tools pentru a efectua diferite sarcini de sistem. Vă permite să personalizați computerul, să executați comenzi, să dezactivați sau să activați aplicații, să obțineți informații despre starea bateriei, să efectuați diagnosticări și multe altele.
 • OBDQuickLink. Scrieți, actualizați sau ștergeți conexiunea NFC între computere și docul vehiculului dumneavoastră.
 • CloneNGo. Această aplicație vă ajută să vă actualizați dispozitivul transferând sau clonând computere. Funcția vă permite să clonați aplicații, setări, fișiere, sisteme de operare, licențe și altele.

Cum să achiziționați Honeywell RT10A

Există două aspecte critice de luat în considerare înainte de achiziționarea produsului Honeywell RT10A.

 1. Dispozitivul este disponibil în atât de multe formate și configurații. Acele detalii devin foarte copleșitoare dacă nu ești familiarizat cu subtilitățile.
 2. Prețuri mai bune sunt disponibile dacă ai acces la informații din industrie.

Pentru acele două motive, asigură-te că lucrezi direct cu un consultant expert în calculatoare mobile pentru a-ți achiziționa dispozitivele.

Aici, la AutoID, suntem disponibili să vă sfătuim cu privire la cea mai bună versiune a Honeywell RT10A care vă va satisface nevoile, împreună cu accesoriile care se vor potrivi bugetului dumneavoastră. Evitați achizițiile de pe magazinele online precum Amazon, în special dacă nu sunteți siguri de caracteristicile exacte de care aveți nevoie.

Industrii și aplicații

Honeywell RT10A este un dispozitiv foarte versatil. Poți să-l folosești în diverse industrii și aplicații. Unele dintre cele mai populare includ:

 1. Depozite. Un excelent computer mobil pentru depozite are un sistem de captare a datelor foarte funcțional. Cu capacitatea de a scana coduri 1D și 2D de la distanță apropiată și îndepărtată, Honeywell RT10A îndeplinește toate cerințele. Un set de accesorii, software și caracteristici încorporate fac acest dispozitiv perfect pentru utilizare în medii de depozitare.
 2. Transport. Utilizați Honeywell RT10A pentru a optimiza fiecare dintre sarcinile și proiectele dvs. de transport. Personalizați rutele folosind navigatorul, verificați produsele, scanați și tipăriți de la distanță și comunicați cu clienții, totul în timp ce sunteți pe drum.
 3. Logistică. La fel ca în cazul depozitării și transportului, Honeywell RT10A este ideal pentru aplicațiile logistice. Are toate specificațiile software și hardware necesare pentru a livra, începând de la capturarea datelor, analiză, comunicare și multe altele.
 4. Servicii pe teren. Serviciul pe teren necesită un dispozitiv durabil și flexibil care poate gestiona schimbările de temperatură. Honeywell RT10A este tot ceea ce îți trebuie și mai mult. Efectuează toate sarcinile de care ai nevoie cu mâinile goale sau cu mănuși în ceață, la apus, la amurg și în orice altă condiție de lucru și mediu, datorită unui ecran tactil extrem de receptiv. Acest computer extrem de versatil nu te va dezamăgi.
 5. Comerț cu amănuntul. Acest computer mobil are toate caracteristicile necesare pentru a-ți face experiența de lucru în retail mai rapidă și mai productivă. Scanează produsele, oferă clienților informații proaspete despre stoc și produse, și comunică cu echipa ta pe durata schimbului.
 6. Ospitalitate. Desi nu este promovat ca un computer de ospitalitate, acest dispozitiv poate face treaba si in aceasta aplicatie, mai ales daca detineti de asemenea un restaurant sau vindeti produse.

Recenzie Honeywell RT10A

Honeywell RT10A este un calculator mobil preferat de utilizatori. Iată ce au de spus clienții care au lucrat deja cu dispozitivul:

 • Folosesc RT10A pentru gestionarea activelor din depozitul nostru și sunt foarte recunoscător pentru descoperire. Am dat întâmplător peste acest computer mobil ca dispozitiv preferat pentru unul dintre clienții noștri și am decis să fac pasul riscului de a investi o sumă considerabilă din buget în această achiziție. Pot spune cu încredere că achiziția se amortizează, având în vedere cât de mult îți ușurează și îți îmbunătățește munca. Recomandat pentru toți managerii și angajații de depozite.
 • Dacă dorești un dispozitiv care să ofere funcționalitate maximă în medii de lucru dure, RT10A este soluția. Tehnicienii noștri petrec ore zilnic în aer liber la temperaturi scăzute și nu au raportat nicio problemă cu dispozitivul.
 • Nu există o îmbunătățire mai bună a dispozitivului inteligent pentru o afacere de logistică decât Honeywell RT10A. Echipa mea a observat o creștere masivă a productivității acum că nu mai trebuie să introducă date manual și să citească etichetele. Să menționez și claritatea excelentă a imagerului. Acesta scanează pentru noi unele etichete grav deteriorate, ceea ce mă lasă fără cuvinte de fiecare dată când se întâmplă.

Alimentare și baterii

Honeywell RT10A funcționează cu o baterie standard de capacitate de 5.900 mAh. Pentru comparație, aceasta este de două ori capacitatea de putere a unui iPhone mediu disponibil în 2024. Acest lucru înseamnă că poți desfășura sarcini intensive întreaga zi fără să rămâi fără baterie. De asemenea, poți achiziționa bateria extinsă de 10.280 mAh pentru acoperire pe mai multe zile într-o singură încărcare.

Bateria din Honeywell RT10A poate fi schimbată în timp ce dispozitivul este în funcțiune, fără a pierde productivitate.

Accesorii și elemente aditionale

Honeywell RT10A este un computer mobil foarte personalizabil. La fel ca și restul gamei de dispozitive Honeywell, puteți alege din diverse accesorii pentru a face utilizarea dispozitivului mai flexibilă și funcțională. Pentru cea mai bună experiență cu accesorii,  obțineți sfaturi profesionale.

Iată prezentarea noastră a celor mai populare module suplimentare pentru dispozitivele Honeywell RT10A:

Încărcător pentru baterie tip bay. Cu acest accesoriu, puteți încărca simultan până la două baterii pentru tableta RT10. Puteți utiliza acest încărcător atât pentru bateriile standard, cât și pentru cele extinse.

Dock pentru birou. Transformă-ți RT10A într-un desktop datorită celor două dock-uri Honeywell (dock de comunicații RT10-CD și dock de birou RT10-DD). Poți conecta tableta la o tastatură și un monitor.

Doc auto. Face ca RT10 să fie mai versatile în depozite și aplicații similare cu unul dintre cele patru docuri auto (doar alimentare, mai multe porturi I/O, suport îmbunătățit cu USB sau doc auto îmbunătățit cu mai multe porturi I/O).

Adaptor de alimentare. Adaptoarele de alimentare fabricate de Honeywell pot reîncărca bateria atunci când nu ai acces la o priză. Folosește adaptorul de alimentare pentru ture lungi în aer liber sau în medii de lucru lipsite de electricitate.

Suport montare VESA. Placa adaptor VESA fixează tableta pe un suport de perete sau un suport pentru utilizare mai sigură și mai confortabilă.

Kit de montare RAM. Cu un accesoriu pentru kitul de montare RAM, puteți atașa RT10-ul la docurile pentru vehicule cu un sistem de montare RAM.

Nota importanta: Abtineti-va sa faceti achizitii neconfirmate pentru a evita sa fiti inselati sau sa va deteriorati dispozitivul. Cumparati doar de pe site-ul producatorului sau prin intermediul unui distribuitor autorizat precum AutoID.

Discută cu un Expert

Alegerea unei tablete Honeywell RT10A poate fi un proces complicat atunci când nu ești sigur de cerințele tale de software, hardware și accesorii. Știind cât de puternic este acest computer mobil, vrei să obții cel mai bun set de caracteristici și funcționalități pentru utilizare zilnică. Completați formular de mai jos.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
Formularul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile formularului.

Similar Posts