Omron

Scaner 1D industrial fix cu laser Omron QX-830

SKU: QX-830 Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 2,198.00
AutoID: 2,198.00

12.991,23 lei14.451,36 lei TVA Inclus

Cerere Ofertă

QX-830 este un scanner laser fix specializat în citirea codurilor de bare 1D în medii industriale. Cu tehnologie avansată de decodare și opțiuni de conectivitate flexibile, acest scanner asigură performanță și eficiență în citirea codurilor de bare în aproape orice mediu de automatizare. Este soluția ideală pentru aplicații industriale diverse, oferind citire rapidă și precisă a codurilor de bare 1D.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Descoperiți performanța excepțională a scanerului laser fix QX-830 pentru coduri de bare 1D. Cu o viteză mare de scanare, o rază lungă de citire și o integrare ușoară cu PLC-urile, acest scaner este soluția perfectă pentru aplicațiile industriale.

QX-830 combină conectivitatea flexibilă cu capacitățile avansate de decodare pentru a citi în mod fiabil codurile de bare 1D în orice mediu de automatizare. Tehnologia X-Mode asigură decodarea chiar și a codurilor deteriorate sau prost imprimate, garantând o rată înaltă de citire.

Cu un design rezistent la IP54, QX-830 oferă citiri precise la distanțe de până la 762 mm, cu o lățime a fasciculului de până la 254 mm. Indicatorii LED vizibili pe scanner și flash-ul verde “good read” oferă confirmarea performanței în timp real.

Cu opțiuni de conectivitate Ethernet integrate și un design compact, QX-830 este scanerul ideal pentru aplicațiile industriale. Descoperiți flexibilitatea și eficiența acestui scaner în domeniul dvs. industrial.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


GDPR *