Omron

Scaner fix cu laser Omron MS-3

SKU: MS-3 Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 1,280.00
AutoID: 1,280.00

6.858,83 lei8.510,88 lei TVA 19% Inclus

Cerere Ofertă

Scanerul laser MS-3 oferă citire rapidă și precisă a codurilor de bare 1D într-un design compact și ușor, perfect pentru aplicații cu spațiu restrâns. Cu un unghi larg de scanare, performanțe de vârf și o carcasă protejată la nivelul IP54, MS-3 este soluția ideală pentru citirea codurilor de bare în medii industriale.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Descoperiți performanța fiabilă și viteza înaltă a scanerului laser MS-3 pentru citirea codurilor de bare 1D. Cu un design extrem de compact, acest scaner se potrivește în cele mai strânse aplicații și oferă o carcasă protejată la nivelul IP54 și un unghi larg de scanare.

Cu o capacitate de decodare de până la 1000 de coduri pe secundă și o rază de citire cuprinsă între 51 și 254 mm, MS-3 asigură citiri precise la viteze mari. Unghiul larg de scanare de peste 70 de grade și punctul focal personalizabil în fabrică adaugă flexibilitate în poziționare și economisesc spațiu în sistemul dvs.

Acest scaner compact și ușor, cu dimensiunile de 44,5 mm pe fiecare latură și o înălțime de 21,6 mm, cântărind doar 57 g, este ușor de montat pe echipamente robotice sau în spații restrânse. Indicatorii LED iluminați deasupra scanerului oferă confirmarea vizuală a performanței acestuia, iar comenzile în timp real vă permit să controlați scanerul conform necesităților dvs.

Cu MS-3, puteți conta pe performanțe de top și pe o citire precisă a codurilor de bare, indiferent de aplicația dvs.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


GDPR *