Omron

Scaner fix Omron MicroHAWK ID-20

SKU: ID-20 Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 622.00
AutoID: 622.00

3.675,91 lei9.592,59 lei TVA Inclus

Cerere Ofertă

MicroHAWK ID-20 este cel mai mic cititor de coduri de bare cu funcționalități complete din lume, potrivit pentru spații restrânse. Este un cititor compact, simplu și ușor de integrat, care oferă performanță de vârf și se potrivește perfect în designurile încorporate sau în aplicațiile de urmărire a producției. Cu dimensiuni ultra-compacte și caracteristici avansate de decodare, este o soluție perfectă pentru citirea codurilor de bare în spații limitate.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

MicroHAWK ID-20 este un cititor de coduri de bare fix compact, perfect pentru spații restrânse. Acesta este cel mai mic cititor de coduri de bare cu funcționalități complete din lume, oferind OEM-urilor și inginerilor o soluție valoroasă și performantă într-un dispozitiv mic, simplu și ușor de integrat în designurile încorporate sau în urmărirea producției în proces. ID-20, unicul cititor de acest fel, utilizează o singură cablu care folosește USB atât pentru comunicare (USB 2.0 și Ethernet peste USB), cât și pentru alimentare, facilitând integrarea plug-and-play. Mini a devenit acum micro și incredibil de ușor de utilizat.

Caracteristici principale:

Ultra-compact (19,5 mm x 28,7 mm x 33,9 mm)
Clasificare IP40
USB 2.0, Ethernet peste USB
Algoritmi avansați de decodare X-Mode
Indicatori de focalizare și de trecere integrați
Interfață de configurare bazată pe browser WebLink
Familia de cititoare de coduri de bare MicroHAWK oferă cea mai mare putere de decodare versatilă disponibilă. Construite pe cea mai performantă platformă de imagistică din clasa sa, cititoarele MicroHAWK oferă o gamă de opțiuni hardware modulare pentru a face față oricărei sarcini de decodare în trei formate micro. Proiectate special pentru integrarea în spații restrânse, cititoarele de coduri de bare MicroHAWK sunt cele mai compacte, ușoare și durabile dispozitive pentru medii industriale dificile.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


GDPR *