Omron

Scaner industrial fix cu laser Omron QX-870

SKU: QX-870 Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 3,436.00
AutoID: 3,436.00

20.309,73 lei22.531,46 lei TVA 19% Inclus

Cerere Ofertă

QX-870 este un scanner laser fix, care asigură o scanare rapidă și precisă a codurilor de bare 1D. Cu tehnologia sa avansată și capacitatea de decodare, este soluția ideală pentru mediile industriale și automatizate.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

QX-870 este un scanner laser de tip raster, montat fix, care oferă o scanare rapidă și pe distanțe mari a codurilor de bare 1D. Acesta este ușor de integrat cu PLC-uri și vine cu 3 opțiuni de alegere a distanței de scanare.

Scannerul laser QX-870 combină conectivitatea flexibilă revoluționară cu capacitățile de decodare de înaltă performanță pentru a citi în mod fiabil codurile de bare 1D în aproape orice mediu de automatizare. Este simplu de configurat și de implementat și dispune de un raster reglabil programabil pentru citirea mai multor coduri sau tipuri de coduri țintă, în diferite locații, chiar dacă acestea sunt deteriorate sau nealiniate. Cu configurare plug and play, etanșeitate industrială IP65 și cele mai agresive algoritme de decodare disponibile, QX-870 este un scanner laser ideal pentru orice aplicație industrială.

Scansări/secundă: de la 300 la 1400
Distanța de citire: de la 25 la 762 mm
Opțiune pentru Ethernet TCP/IP & EtherNet/IP integrate
Înveliș IP65
Raster reglabil programabil
Tehnologie X-Mode:
Decodează coduri deteriorate, prost tipărite sau nealiniate
Asigură rate ridicate de citire și throughput
Performanță înaltă:
Capacități agresive de decodare permit citirea fiabilă a codurilor de bare până la 76,2 cm, cu o lățime a fasciculului de până la 25,4 cm.
Raster inteligent:
Pe lângă controalele pentru unghiul și viteza de scanare, QX-870 dispune de un raster programabil cu tehnologie inteligentă de încadrare automată. Software-ul avansat va încadra automat înălțimea și lățimea rasterului laserului pentru a se potrivi cu codul de bare, permițând selectarea codurilor în cadrul unei singure cicluri de citire.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


GDPR *