Omron

Sisteme de viziune FH-L Omron

SKU: FH-L Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 4,895.00
AutoID: 4,895.00

28.932,47 lei38.863,02 lei TVA Inclus

Cerere Ofertă

Sistemele de viziune FH-L de la Omron sunt soluții ideale pentru aplicații de viziune cu viteză medie, oferind flexibilitate și robustețe fără a necesita inspecții extrem de rapide sau toate funcționalitățile încorporate într-un singur controller. Aceste sisteme sunt echipate cu un procesor dual-core de viteză medie și sunt compatibile cu o gamă variată de camere cu rezoluții de până la 12MP. Ele sunt ideale pentru aplicații de viteză medie și oferă beneficii similare la un cost mai mic.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Sistemele de viziune FH-L de la Omron sunt soluții ideale pentru aplicații de viziune cu viteză medie. Aceste controlere FH-L oferă flexibilitate și robustețe pentru sistemele de viziune, fără a necesita inspecții extrem de rapide sau toate funcționalitățile încorporate într-un singur controller. Sistemele FH-L sunt echipate cu un procesor dual-core de viteză medie care poate gestiona aplicații cu o singură cameră sau cu mai multe camere într-o configurație de linie unică. Ele sunt compatibile cu majoritatea camerelor FZ și FH, cu rezoluții de până la 12MP. Aceste sisteme sunt ideale pentru aplicații de viteză medie și oferă beneficii similare la un cost mai mic, fiind potrivite pentru aplicații care necesită mai puțină putere în ceea ce privește viteza de inspecție.

Caracteristici comune tuturor sistemelor FH:

Peste 100 de instrumente disponibile pentru a rezolva cele mai multe aplicații de inspecție vizuală întâlnite în producția modernă.
Conectivitate EtherNet și RS-232.
Compatibilitate cu camerele FZ și FH, permițând o tranziție ușoară de la sistemele FZ la cele FH fără a investi în camere sau cabluri noi.
Intrări și ieșiri integrate NPN și PNP, oferind flexibilitate în definirea celei mai bune metode de rezolvare a aplicației.
Personalizarea interfeței utilizatorului permite “personalizarea” pentru OEM-uri sau utilizatori finali.
Tehnologia inovatoare Shape Search III asigură detecție robustă în diferite condiții adverse (variații de lumină, fundaluri interferente, imagini neclare, etc.).
Caracteristici specifice FH-L (FH Lite):

Procesare dual-core de viteză medie, ceea ce face sistemul de 1,5 ori mai rapid decât sistemele FZ-L actuale.
Sisteme cu 2 și 4 camere permit reducerea costurilor acolo unde au fost anterior luate în considerare camerele inteligente.
Rezolvă aplicații care se află între camerele inteligente și sistemele de viziune de înaltă performanță.
De asemenea, se oferă posibilitatea de a utiliza un panou tactil pentru configurarea și operația sistemului, iar sistemele sunt echipate cu camere de înaltă rezoluție la costuri accesibile, perfecte pentru aplicațiile cu mișcare lentă. Aceste sisteme vă permit să creșteți viteza mașinii și să realizați operațiuni de înaltă precizie, inclusiv măsurători pentru imagini cu defocalizare sau rotite. Sistemele FH-L sunt, de asemenea, ușor de integrat în mașini și dispun de o interfață de utilizator personalizabilă.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


Nu rata ocazia! Completează formularul de mai jos și intră în competiție pentru premiile noastre speciale. Vezi detalii

GDPR *