Omron

Sisteme de viziune FZ5 Omron

SKU: FZ5 Categorie: Etichetă:
Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 7,650.00
AutoID: 7,650.00

45.217,62 lei101.251,15 lei TVA Inclus

Cerere Ofertă

Sistemele de Viziune FZ5 reprezintă o evoluție a seriei FZ, oferind o interfață software similară sistemelor FH și suport pentru camere FZ existente, inclusiv opțiunea de ecran LCD încorporat. Aceste sisteme oferă imagini de înaltă calitate, procesare a culorilor reale, camere inteligente și conectivitate Ethernet/IP, facilitând inspecții precise și integrare ușoară în linii de producție industriale.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Sistemele de Viziune FZ5 par a reprezenta o avansare semnificativă în domeniul sistemelor de viziune industriale, oferind mai multe caracteristici și capacități:

Interfață Software: Controalele FZ5 utilizează aceeași interfață software ca și Sistemele FH, oferind o experiență de utilizare constantă și familiară. Acest lucru poate fi benefic pentru utilizatorii care sunt deja obișnuiți cu sistemul FH sau doresc compatibilitate între diferite sisteme.

Suport pentru Camere: Sistemele de viziune FZ5 sunt compatibile cu o gamă de camere FZ, începând de la 0.3MP până la 5MP. Această flexibilitate le permite utilizatorilor să aleagă camera potrivită pentru aplicația lor specifică și cerințele de calitate a imaginii.

Opțiuni pentru Controler: Seria FZ5 oferă mai multe opțiuni de controler, inclusiv controlere de tip cutie și controlere cu ecran LCD. Tipul cu ecran LCD oferă comoditatea unui ecran încorporat, simplificând instalarea și vizualizarea inspecției.

Calitatea Imaginii: Aceste sisteme oferă o calitate a imaginii foarte clară, probabil esențială pentru inspecții și măsurători bazate pe viziune.

Procesare a Culorilor Reale: Cu suport pentru 16 milioane de culori, sistemele FZ5 pot captura și procesa imagini cu o gamă largă de culori, ceea ce poate fi crucial pentru aplicații care implică recunoașterea sau analiza culorilor.

Camere Inteligente: FZ5 suportă tehnologia camerelor inteligente din seria FQ, ceea ce simplifică instalarea camerei, eliminând necesitatea altor optică și iluminare, simplificând astfel procesul de configurare.

Conectivitate Ethernet: Includerea suportului pentru EtherNet/IP asigură integrarea ușoară într-o linie de producție sau mașină. Această standard deschis de rețea permite conectarea facilă la dispozitive activate EtherNet/IP de la diferiți producători, îmbunătățind interoperabilitatea și comunicarea în mediu industrial.

Interfețe suplimentare de Comunicare: Pe lângă EtherNet/IP, sistemele de viziune FZ5 suportă și alte interfețe de comunicare, cum ar fi TCP/IP, interfețe seriale și paralele. Această versatilitate în opțiunile de comunicare asigură compatibilitatea cu diferite echipamente și sisteme.

Listă prețurie Flexibilă a Fluxului: Capacitatea de a captura imagini clare cu iluminare puternică și filtre de polarizare pentru eliminarea reflexiilor strălucitoare demonstrează adaptabilitatea sistemului la diferite condiții de iluminare și medii.

În ansamblu, sistemele de Viziune FZ5 par a oferi o soluție cuprinzătoare pentru aplicațiile de viziune industrială, combinând capacități de imagistică de înaltă calitate cu ușurința de integrare și flexibilitate. Aceste sisteme pot fi instrumente valoroase pentru controlul calității, inspecție și procese de automatizare în diferite industrii.

BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


Nu rata ocazia! Completează formularul de mai jos și intră în competiție pentru premiile noastre speciale. Vezi detalii

GDPR *