Omron

Sisteme de viziune FZ5 Omron

Prețuri EURO (fără TVA) începând de la:
MRSP: 7,650.00
AutoID: 7,650.00

45.217,62 lei101.251,15 lei TVA Inclus

Obține acum ofertă personalizată!

Sistemele de Viziune FZ5 Omron oferă soluții avansate pentru inspecție și automatizare industrială, cu interfață software familiară, suport pentru camere de până la 5MP, procesare a culorilor reale, și conectivitate Ethernet pentru integrare ușoară în liniile de producție.

Omron Premium Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Sisteme de viziune FZ5 Omron

Sistemele de Viziune FZ5 reprezintă o avansare semnificativă în domeniul sistemelor de viziune industrială, oferind o serie de caracteristici și capacități avansate:

 1. Interfață Software Familiară:
  • Controalele FZ5 utilizează aceeași interfață software ca și Sistemele FH, oferind o experiență de utilizare consistentă și familiară. Acest aspect este benefic pentru utilizatorii obișnuiți cu sistemul FH sau care doresc compatibilitate între diferite sisteme.
 2. Suport Extins pentru Camere:
  • Compatibile cu o gamă de camere FZ, de la 0.3MP până la 5MP, sistemele FZ5 oferă flexibilitate în alegerea camerei potrivite pentru aplicația specifică și cerințele de calitate a imaginii.
 3. Opțiuni Variate pentru Controler:
  • Seria FZ5 include controlere de tip cutie și controlere cu ecran LCD. Controlerul cu ecran LCD oferă comoditatea unui ecran încorporat, simplificând instalarea și vizualizarea inspecțiilor.
 4. Calitate Superioară a Imaginii:
  • Sistemele oferă o calitate a imaginii foarte clară, esențială pentru inspecții și măsurători bazate pe viziune.
 5. Procesare a Culorilor Reale:
  • Suport pentru 16 milioane de culori, sistemele FZ5 pot captura și procesa imagini cu o gamă largă de culori, crucial pentru aplicații care implică recunoașterea sau analiza culorilor.
 6. Camere Inteligente:
  • Suport pentru tehnologia camerelor inteligente din seria FQ, simplificând instalarea și eliminând necesitatea altor echipamente optice și de iluminare suplimentare.
 7. Conectivitate Ethernet:
  • Suport pentru EtherNet/IP asigură integrarea ușoară în liniile de producție, facilitând conectarea la dispozitive compatibile de la diferiți producători și îmbunătățind interoperabilitatea și comunicarea în mediu industrial.
 8. Interfețe de Comunicare Suplimentare:
  • Pe lângă EtherNet/IP, sistemele FZ5 suportă și alte interfețe de comunicare, cum ar fi TCP/IP, interfețe seriale și paralele, asigurând compatibilitatea cu diferite echipamente și sisteme.
 9. Listă prețurie Flexibilă a Fluxului de Lucru:
  • Capacitatea de a captura imagini clare cu iluminare puternică și filtre de polarizare pentru eliminarea reflexiilor strălucitoare demonstrează adaptabilitatea sistemului la diferite condiții de iluminare și medii.

În ansamblu, sistemele de Viziune FZ5 oferă o soluție cuprinzătoare pentru aplicațiile de viziune industrială, combinând capacități de imagistică de înaltă calitate cu ușurința de integrare și flexibilitate. Aceste sisteme sunt instrumente valoroase pentru controlul calității, inspecție și procese de automatizare în diverse industrii.

Category
Filtre Sorteaza
Reset Aplica
Produs
SKU
Descriere
Disponibilitate
Preț
Comandă
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-800 oferă performanță de grad standard pentru inspecții vizuale în aplicații industriale, suportând până la două camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
45.217,62 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-800-10 oferă performanță de grad standard pentru inspecții vizuale în aplicații industriale, suportând până la patru camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
59.698,73 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-805 oferă performanță de grad standard pentru inspecții vizuale în aplicații industriale, suportând până la două camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
45.217,62 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-805-10 oferă performanță ridicată pentru inspecții vizuale în aplicații industriale, suportând până la patru camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
59.698,73 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-1200 oferă performanță de înaltă calitate pentru inspecții vizuale complexe în aplicații industriale, suportând până la două camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
83.164,34 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-1200-10 oferă performanță de înaltă calitate pentru inspecții vizuale complexe în aplicații industriale, suportând până la patru camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
101.251,15 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-1205 oferă performanță de înaltă calitate pentru inspecții vizuale complexe în aplicații industriale, suportând până la două camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
83.164,34 lei
Sisteme De Viziune Fz5 Omron
Sistemul de viziune Omron FZ5-1205-10 oferă performanță ridicată pentru inspecții vizuale în aplicații industriale, suportând până la patru camere și echipat cu un ecran tactil LCD integrat.
99.832,67 lei
BRAND

Omron

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285
8