Soluții Wireless Pentru Depozite

Presiunea exercitată asupra centrelor de distribuție și depozitelor de a livra mai multe produse mai rapid crește în fiecare an. Șapte din 10 depozite raportează probleme cu rețeaua lor. Modul în care dispozitivele dvs. comunică este la fel de schimbător ca și stocurile care intră și ies. Un semnal slab cu interferențe suplimentare poate întârzia, merge încet sau poate cădea complet din rețea.

Extinderea acoperirii wireless a depozitului pentru a face față dispozitivelor wireless suplimentare necesită o planificare prealabilă. Veți adăuga imprimante termice și scanere la coșurile mobile pentru a îmbunătăți productivitatea? Ar ajuta computerele mobile și scanerele wireless suplimentare să mutați mai multe produse? Este necesară o acoperire celulară într-o parte a facilității? Răspunsul la aceste întrebări și planificarea în avans vor asigura succesul în viitor.

Analizarea rețelei – Soluții simple


AutoID vă pune la dispoziție o rețea de profesioniști pentru a vă oferi servicii de analiză a terenului și instalare. De asemenea, oferim servicii de calculare bazate pe planurile clădirii dvs. și imagini detaliate ale aspectului general.


Raportul de cercetare a terenului indică o defalcare completă a echipamentului necesar pentru a realiza o rețea wireless de succes. Oferim o analiză completă și o listă a întregului echipament și cabluri necesare pentru alocarea bugetului. Conducem o cercetare având în minte orice echipament al producătorilor de rețele wireless, necesar pentru design-ul rețelei.

Haideți să începem o discuție despre rețeaua dvs.

Unele probleme pe care le va aborda cercetarea terenului:

  • O cercetare exactă a terenului pentru punctele de acces actuale, intensitatea semnalului, semnalul crossover, zonele moarte și tendințele de inventar existente și viitoare.
  • Amplasarea corectă a antenelor – Orientarea de montare și modul în care antenele omnidirecționale emit unde radio (sub formă circulară) implică faptul că atunci când antena este îndreptată sub un unghi, produce o gaură în forma unei gogoașe care va apărea în locații neașteptate. Aceste probleme potențiale vor fi corectate.
  • Tipuri de antene – Antenele direcționale sunt utilizate pentru a se concentra pe zonele particulare cu obstacole posibile care pot cauza întreruperi de semnal, în timp ce antenele omnidirecționale sunt concepute pentru a oferi o acoperire mai largă pe o suprafață mai deschisă. Înlocuirea acestor antene rezolvă în mod corespunzător multe probleme legate de semnalul general.
  • Prea multe puncte de acces – Un număr insuficient de puncte de acces, din cauza restricțiilor bugetare va duce la o acoperire slabă, dar prea multe puncte de acces vor crea, de asemenea, o suprapunere a semnalului care poate fi conectat la un punct de acces mai îndepărtat de unde se află alte dispozitive. Sistemele mai noi permit ajustarea automată a nivelurilor de putere ale fiecărui punct de acces, ceea ce elimină unele dintre aspectele complexe ale designului soluției.

Mărește-ți securitatea odată cu rețeaua ta.

Pentru a permite organizațiilor să adauge mai mult trafic la rețelele lor fără a afecta operațiunile, rețelele wireless trebuie să se extindă eficient. Analiştii IDC se aşteaptă ca această cifră să fie şi mai mare – prevăzând că numărul de dispozitive conectate va ajunge la 55,7 miliarde până în 2025, dintre care 75% sau 41 miliarde vor fi conectate la o platformă IoT.

Aceste noi puncte de rețea trebuie să fie securizate la fel ca orice alt punct final. Nu le puteți considera în mod automat sigure. Rețelele mai vechi ar putea pierde capacitatea de a securiza noile dispozitive la marginea rețelei. Acest nou trafic se va adăuga la multe alte dispozitive wireless deja implementate în întreaga industrie. Activele care nu comunică între ele pot fi plasate în segmente izolate ale rețelei pentru a reduce riscul de atac, așadar este o idee bună să obțineți o imagine realistă despre cum va afecta acest lucru securitatea sistemului dumneavoastră.

Pentru răspunsuri rapide și productive la toate întrebările, contactează un reprezentant AutoID.

Similar Posts