Depozitare
Raționalizați și protejați-vă depozitul pentru viitor

Tehnologie de depozitare și soluții software

Suntem specializați în soluții inteligente de management ale depozitelor.

Utilizați tehnologie de depozitare inovatoare și soluții software adaptate pentru a vă implementa depozitul inteligent prin eficientizarea, optimizarea și îmbunătățirea proceselor. Vă putem ajuta cu soluții personalizate pentru a vă menține personalul conectat, clienții mulțumiți și afacerea dvs. complet automatizată pentru a asigura profitabilitatea, fie că este vorba de un depozit, centru de distribuție, gestionarea stocurilor în magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul sau o parte a oricărui lanț de aprovizionare care furnizează bunuri.


HARDWARE ȘI SOFTWARE PENTRU DEPOZITE

Descoperă soluțiile complete pentru gestionarea eficientă a depozitelor tale cu AutoID! Indiferent dacă ai nevoie de hardware sau software, suntem aici pentru a-ți oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți optimiza operațiunile de depozitare.


Depozitare

Software de management al depozitelor (WMS)

Soluțiile noastre software recomandate vă oferă vizibilitate completă a depozitului dumneavoastră și oferă controlul critic și precizia care lipsesc la operațiunile manuale.

 • Din momentul în care mărfurile sau materialele intră într-un depozit și până la plecare, asigură integrarea și automatizarea.
 • Cu soluțiile robuste de scanare a codurilor de bare și tehnologia direcționată vocal este posibilă manifestarea precisă a mărfurilor primite, depozitare, ridicare și ambalare.
 • Creșteți conectivitatea angajaților utilizând computere portabile rezistente și portabile.

Controlul inventarului

Numărarea și urmărirea stocurilor sunt o parte importantă a WMS-ului dvs., deoarece vă asigură că cantitatea stocurilor se potrivește cu comenzile dvs. de achiziție. Investiția în tehnologia adecvată pentru a vă ajuta angajații în aceste sarcini îmbunătățește acuratețea și controlul, economisește timp și crește satisfacția clienților.

 • Conectați computerele mobile la WMS pentru a gestiona aproape toate operațiunile.
 • Cu tablete și scanere robuste, puteți păstra un număr precis al inventarului din mers.
 • Soluții RFID fixe și mobile pentru urmărire în timp real
 • Căștile vocale permit alegerea vocii prin comandă vocală, eliminând nevoia de a scana etichetele.
Depozitare

Depozitare

Logistica invers

Cel mai probabil clientii o să cumpere din nou de la dvs. dacă procesul de returnare este simplu, ceea ce vă crește în mod natural veniturile în timp. Când aveți tehnologia potrivită și soluțiile de etichetare urmărirea returnărilor devine mult mai ușoară.

 • Calculatoarele mobile portabile scanează și înregistrează starea mărfurilor la primire pentru a se asigura că sunt reaprovizionate, recondiționate sau întrerupte.
 • Imprimantele de etichete, imprimantele termice, imprimantele color, imprimantele pentru cărți de identitate și imprimantele mobile vă permit să imprimați etichete la fața locului.
 • Posibilitatea angajaților de a imprima etichete pe imprimantele mobile la punctul de aplicare reduce timpul de deplasare în unitate.

Încărcare și expediere eficiente

Expedierea este etapa finală a procesului de depozitare și ar trebui să fie efectuată cât mai eficient posibil pentru a se asigura că comanda corectă este sortată și încărcată, expediată către clientul corect prin modul de tranzit corespunzator și livrată la timp.

 • Folosind sisteme de viziune, camere de imagine și cititoare cu laser, identificați și transportați cutiile pe banda de transport corectă.
 • Folosind computere robuste, montate pe vehicul, urmăriți întreaga călătorie a stocurilor din depozit de la sosire până la livrare și trimiteți înapoi la WMS.
 • Soluțiile software ajută la precizia configurației paleților, planificarea containerelor și încărcarea remorcii pentru a asigura utilizarea optimă a spațiului și a resurselor.
Depozitare

SOLUȚII DEPOZITE: INTRAȚI CONTACT

Suport și servicii gestionate

Odată ce ați investit în cea mai bună tehnologie de depozitare, trebuie să vă asigurați că funcționează întotdeauna pentru dvs. Oferim un serviciu cuprinzător de management al mobilității întreprinderii (EMM) în care gestionăm activele dvs. Serviciile noastre includ asistență experimentata și îngrijire de înaltă calitate atât pentru clienții existenți cât și pentru cei noi.