Ospitalitate Și Agrement
Soluții pentru restaurante, hoteluri și agrement

Soluții tehnologice pentru ospitalitate și agrement

Suntem specializati in solutii de ospitalitate si agrement.

Putem lucra cu dvs. pentru a găsi tehnologia și software-ul potrivite, adaptate nevoilor dvs. de afaceri, indiferent dacă dețineți un restaurant, un hotel, un stadion, un loc de divertisment sau o altă afacere de agrement. Soluțiile noastre includ sisteme EPOS, tehnologie RFID, tehnologie mobilă de siguranță alimentară și multe altele. Creșterea eficienței, conectivității și siguranței în industria ospitalității și agrementului duce la o livrare de servicii mai productivă, profitabilă și centrată pe client.


Ospitalitate Și Agrement

Comandă și vânzare (POS)

Soluțiile tehnologice și software pot ajuta la eficientizarea proceselor de comandă, rezervare și plată atât online, cât și în persoană. Clienții pot acum să plaseze comenzi și să plătească facturile electronic, pe măsură ce sistemele EPOS și tehnologia de gestionare a comenzilor devin mai interactive, iar mai multe companii de ospitalitate și agrement optează pentru puncte de contact digitale și fără contact. Putem colabora cu dvs. pentru a vă oferi o soluție care funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs., de la sisteme EPOS fixe la sisteme de plată contactless și de comandă mobile.

 • Sisteme POS pentru Pub-uri și cafenele
 • Sisteme EPOS pentru hotel

Satisfacția clientului

Cu soluțiile noastre tehnologice și software recomandate pentru companiile de ospitalitate și agrement, puteți oferi o experiență personalizată pentru oaspeți, care vă diferențiază in mod pozitiv de concurență. Oferiți ospitalitate superioară și creșteți loialitatea clienților prin echiparea operațiunii dumneavoastră la fiecare punct de contact.

 • Cu un program eficient care combină sistemul dvs. EPOS cu imprimante de carduri și scanere de coduri de bare, puteți recompensa clienții pentru loialitate fata de compania dvs..
 • Comenzile și înregistrările fără contact pe ecranele interactive și chioșcurile cu autoservire îmbunătățesc siguranța și satisfacția clienților și a personalului.
 • Realitatea augmentată, astfel cum este furnizată prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor și căștilor, poate fi folosită pentru a oferi o experiență mai personalizată pentru oaspeții hotelului și divertismentului.
Ospitalitate Și Agrement

Ospitalitate Și Agrement

Gestionarea stocurilor și a activelor

Urmărirea în timp real a inventarului și a activelor este esențială pentru succesul afacerii dvs. de ospitalitate sau de agrement. Soluțiile noastre tehnologice și software recomandate elimină operațiunile de urmărire manuală a activelor și ajută la automatizarea proceselor, permițând angajaților dvs. să se concentreze pe furnizarea experienței centrate pe client, care conduce la succesul afacerilor de ospitalitate și agrement.

 • Tehnologia RFID are potențialul de a reduce furtul de articole de mare valoare, de a personaliza experiența clienților și de a reduce risipa.
 • Cardurile și cititoarele RFID pot fi folosite pentru a securiza ușile, oferind o soluție fără contact și convenabilă pentru clienți și angajați.
 • Aflați cum să vă optimizați lanțul de aprovizionare pentru o abordare mai durabilă a gestionării stocurilor, utilizând un software compatibil cu sistemul dvs. de operare.
 • Pentru a satisface cerințele clienților dvs., urmăriți bunurile și serviciile dvs. cu imprimante de carduri RFID, computere mobile și scanere portabile de coduri de bare.

Siguranță alimentară

Automatizarea proceselor de siguranță alimentară în departamentul de alimente și băuturi al afacerii dvs. de ospitalitate sau de agrement este esențială pentru succes, permițând angajaților să ofere o experiență satisfăcătoare pentru clienți, eliminând în același timp riscul de boli potențial grave transmise prin alimente.

 • Echiparea angajaților cu computere mobile și echipamente de detectare a temperaturii asigură că siguranța alimentelor este reglementată în punctele critice de control prin identificarea problemelor potențiale înainte ca acestea să devină o problemă. Acest lucru ajută la asigurarea excelenței produsului din momentul în care mâncarea este primită la docul de încărcare până în momentul în care oaspeții iau prima mușcătură.
 • Implementați un sistem digital de management al siguranței alimentelor HACCP utilizând soluțiile noastre software recomandate, computerele cu ecran tactil și tabletele robuste pentru a rămâne în conformitate în timp ce gestionați evaluările riscurilor, înregistrările zilnice privind siguranța alimentară și delegați sarcini.
 • Calculatoarele și tabletele cu ecran tactil robust sunt construite pentru a rezista naturii de mare viteză a operațiunilor de servicii alimentare, precum și deversărilor de lichide și temperaturilor extreme.
Ospitalitate Și Agrement

SOLUȚII DE OSPITALITATE ȘI AGREMENT: INTRAȚI CONTACT

Activitățile angajaților

Prin intermediul soluțiilor hardware și software de comunicare, oferiți lucrătorilor din sectorul ospitalității o comunicare constantă și instantanee. Lucrătorii mobili beneficiază de modalități inteligente și eficiente de a comunica și de a colabora între ei, fie că primesc comenzi de tip drive-through sau solicită room service la hotel.

 • Echipați-vă angajații cu computere mobile cu capabilități push-to-talk și voce peste IP, precum și software, pentru a le permite să ofere servicii excelente și să răspundă rapid.
 • Căștile fără fir permit personalului dumneavoastră să comunice între partea din față și din spate a casei.
 • Conectați-vă angajații la software-ul de gestionare a sarcinilor de pe computerele mobile, permițând o comunicare clară și consecventă, precum și date în timp real pentru a ajuta la ghidarea deciziilor mai bune.
 • Opriți virușii pe calea lor și mențineți-vă angajații în siguranță dezinfectând computerele mobile partajate în cutii de urmărire UV.