Poliţie
Tehnologia de aplicare a legii pentru forțele de poliție

Soluții software și tehnologie pentru poliție

Tehnologii pentru controlul transformării digitale

Departamentele de poliție trebuie să se adapteze și să răspundă unui mediu din ce în ce mai digital. Forțele de poliție caută să implementeze cea mai recentă tehnologie de aplicare a legii și tehnologie de comunicare a poliției pentru a asigura siguranța ofițerilor și a publicului și pentru a facilita urmărirea penală. Vă putem ajuta cu tehnologii de poliție și soluții software personalizate de la lideri de piață pentru a vă ajuta să digitalizați și să automatizați procesele manuale, să menținem personalul din prima linie conectat și în siguranță și să ne asigurăm că evenimentele sunt documentate în timp real.


Poliţie

Tehnologie pentru comunicare

Echiparea personalului din prima linie cu dispozitive de comunicare le permite să se protejeze pe ei înșiși și pe public, oferindu-le date în timp real și capacitatea de a răspunde rapid la schimbările din domeniu.

  • Dispozitivele mobile personale, cum ar fi smartphone-urile și computerele mobile, oferă forțelor de poliție acces în timp real la date critice, menținând, de asemenea, lucrătorii din prima linie conectați prin intermediul comunicațiilor push-to-talk.
  • Dispozitivele purtabile permit comunicarea continuă între lucrătorii din prima linie și centrele de comandă, permițând urmărirea constantă a locației și stării ofițerilor, inclusiv a ritmului cardiac.
  • Soluțiile noastre software de securitate mobilă recomandate asigură o securitate de neegalat a datelor pe toate dispozitivele în orice moment.

Tehnologie pentru aplicarea legii

Prin captarea cu ușurință și eficientă a datelor, informațiilor și dovezilor care sunt gata digital pentru Crown Prosecution Service, tehnologiile de aplicare a legii le permit ofițerilor să petreacă mai mult timp prevenind criminalitatea.

  • Echiparea forțelor dvs. de poliție cu soluții de calcul mobile robuste montate pe vehicul și portabile le permite ofițerilor să-și acceseze desktopul în timp ce sunt la locul de muncă, să ia notițe eficiente la locul crimei, să partajeze imagini și videoclipuri și să încarce informații și dovezi în software-ul de poliție principal în timp real .
  • Camerele video purtate pe corp ajută victimele să fie salvate mai repede.
  • Ofițerii pot folosi sistemele video din mașină pentru a documenta cu precizie evenimentele pe măsură ce se desfășoară și pentru a-i alerta în timp real asupra amenințărilor.
Poliţie

Poliţie

Telematică și urmărirea activelor

Tehnologia noastră de poliție și soluțiile software recomandate permit urmărirea activelor digitale, conectând oameni, vehicule, echipamente și acțiuni în timp real pentru a asigura siguranța și justiția.

  • Soluțiile telematice de gestionare a flotei pot urmări mișcările întregii flote de vehicule de poliție, asigurând șoferul și siguranța publică.
  • Locațiile infractorilor cu rată mare sunt urmărite folosind dispozitive de monitorizare a locației.
  • Ofițerii pot transporta cu ei imprimante mobile de etichete pentru a eticheta dovezile, iar scanerele de coduri de bare pot fi folosite pentru a verifica autenticitatea și trasabilitatea dovezilor.
  • Tehnologia RFID poate fi utilizată pentru gestionarea inventarului în situații în care scanarea directă nu este posibilă.

Servicii gestionate și asistență post-vânzare

Odată ce ați investit în cea mai bună tehnologie de comunicare și de aplicare a legii pentru forța dvs. de poliție digitală, trebuie să vă asigurați că funcționează întotdeauna pentru dvs. Când cumpărați hardware și software de la AutoID, beneficiați de asistență post-vânzare gratuită. Pentru departamentele de poliție cu mii de ofițeri și mii de dispozitive de gestionat, pachetele noastre cuprinzătoare și personalizate de Servicii gestionate vă vor ajuta să vă gestionați și să vă protejați întregul patrimoniu de dispozitive cu un timp de nefuncționare minim. Serviciile noastre profesionale includ asistență de specialitate și îngrijire de înaltă calitate, managementul construcției aur, administrarea defecțiunilor, gestionarea proactivă a dispozitivelor și multe altele.

SOLUȚII PENTRU POLIȚIE: INTRAȚI CONTACT