Sănătate
Companie consultativă de tehnologie a sănătății – găsirea celor mai bune soluții pentru afacerea dvs

Furnizor de soluții software și tehnologie medicală

Ajută la gestionarea celor mai bune rezultate pentru pacient

Folosind soluții tehnologice inteligente de asistență medicală, puteți asigura siguranța pacienților și oferiți îngrijire de înaltă calitate a pacientului la fiecare pas. În mediile de asistență medicală de înaltă presiune de astăzi, tehnologia de ultimă oră este esențială pentru furnizarea de îngrijiri sigure și rentabile a pacientului. Păstrați-vă echipa conectată cu datele pacienților și între ele, urmăriți-vă activele și pacienții în timp real și deschideți calea pentru colaborare, eficiență și calitatea îngrijirii, indiferent dacă lucrați într-un spital, cabinet general, farmacie sau cabinet stomatologic .


Vizibilitate în timp real și optimizare a fluxului de lucru

Utilizarea soluțiilor software și tehnologice pentru a asigura vizibilitatea în timp real și optimizarea fluxului de lucru eliberează echipele de asistență medicală să se concentreze pe furnizarea de îngrijiri de înaltă calitate a pacienților.

  • Cu sistemele de localizare în timp real, puteți localiza și raporta automat toate echipamentele, personalul și pacienții (RTLS)
  • Fie în domeniul financiar, al datelor, al achizițiilor, al ingineriei sau al practicii clinice, RTLS oferă afișări vizuale puternice, la nivel de întreprindere, organizațiilor din domeniul sănătății și îngrijirii, pentru îmbunătățirea procesului decizional în timp real în ceea ce privește fluxul de lucru, activele, pacienții și locația personalului.
  • Sistemele de asistență medicală beneficiază de o eficiență operațională sporită, de siguranța pacienților și de conformitate, reducând în același timp risipa și cheltuielile.
Sănătate

Sănătate

Inteligență și urmărire a activelor

Folosind tehnologia RTLS, putem oferi spitalelor vizibilitate la nivel de întreprindere a dispozitivelor lor medicale, inclusiv a tuturor activelor, tăvilor sterile, truse de împrumut și echipamente de protecție personală (EIP).

  • Putem urmări mii de articole pe secundă folosind tehnologia de identificare prin radiofrecvență (RFID), de la paturi medicale la monitoare ECG și tăvi sterile, cu cititoare portabile sau portaluri RFID instalate pe uși și ascensoare pentru a monitoriza echipamentele care se deplasează și ies.
  • Pentru a gestiona cele mai bune rezultate pentru pacient, completați trasabilitatea dispozitivelor medicale în întreaga organizație cu etichete compatibile cu GS1.
  • Utilizarea identificării prin radiofrecvență (RFID) pentru a urmări EIP reutilizabil și tăvi sterile poate ajuta la reducerea pierderilor și a deșeurilor, asigurând totodată că personalul clinic are suficient echipament pentru a oferi îngrijire optimă a pacientului.

Soluții de mobilitate la locul de muncă

Profesioniștii din domeniul sănătății din prima linie, cum ar fi asistentele, pot petrece timp prețios departe de punctul de îngrijire în fiecare zi, ocupându-se de problemele legate de fluxul de lucru. Soluțiile noastre tehnologice de asistență medicală le permit medicilor să se conecteze și să comunice cu colegii și datele pacienților în timp real, eliberând timp pentru evaluare și tratament.

Soluții de mobilitate în sănătate

  • Colaborare și comunicare
  • Colectarea și gestionarea datelor
  • Eficacitatea fluxului de lucru
Sănătate

Suport și servicii gestionate

Odată ce ați investit în cea mai bună tehnologie de asistență medicală, trebuie să vă asigurați că funcționează întotdeauna pentru dvs. Oferim un serviciu cuprinzător de management al mobilității întreprinderii (EMM) în care gestionăm activele dvs., astfel încât să nu fie nevoie. Serviciile noastre includ asistență expertă și îngrijire de înaltă calitate atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi.

Soluții de identificare a pacientului

Dispozitivele noastre de încredere asigură că toate tratamentele și medicamentele sunt administrate corect.
Identificarea pozitivă a pacientului
Colectare de exemplare
Administrarea medicamentelor și prescrierea electronică (EPMA)
Administrare de laborator
Administratia farmaciei
Brățări de identitate și brățări de spital

SOLUȚII DE SĂNĂTATE: INTRAȚI CONTACT