Start International

Suport pentru senzor foto Start Int. LD-SENSOR-EXT-KIT

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 36.00
AutoID 36.00

213,01 lei TVA Inclus

Disponibil pentru precomandă

Obține acum ofertă personalizată!

Suport pentru senzor foto Start Int. LD-SENSOR-EXT-KIT, extensie pentru detecția etichetelor sub un unghi de 90 de grade. Compatibil cu mașinile standard LD2000, seria LD6000 și seria LDX6000. Ideal pentru detectarea materialelor clare și reflectorizante.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Suport pentru senzor foto Start Int. LD-SENSOR-EXT-KIT

Suportul pentru senzor foto Start Int. LD-SENSOR-EXT-KIT este un accesoriu esențial pentru îmbunătățirea capacității de detecție a etichetelor în diverse aplicații industriale. Acest suport reprezintă o extensie inovatoare care permite senzorului foto să detecteze eticheta sub un unghi drept (90 de grade), facilitând identificarea materialelor clare și reflectorizante.

Caracteristici

 1. Extensie pentru Senzorul Foto:
  • Unghi Drept (90 de Grade): Permite senzorului foto să detecteze eticheta sub un unghi de 90 de grade, îmbunătățind acuratețea și eficiența detecției.
 2. Compatibilitate:
  • Mașini Standard LD2000: Proiectat pentru a fi compatibil cu mașinile standard LD2000, oferind o soluție versatilă pentru diverse aplicații.
  • Seria LD6000 și LDX6000: De asemenea, compatibil cu seria LD6000 și LDX6000, asigurând integrarea facilă în sistemele existente.
 3. Detectarea Materialelor Clare și Reflectorizante:
  • Eficiență: Ideal pentru detectarea materialelor clare și reflectorizante, care pot fi dificil de identificat cu senzorii standard, îmbunătățind precizia și fiabilitatea procesului de detecție.

Beneficii

 • Acuratețe și Eficiență: Permite detectarea precisă a etichetelor sub un unghi de 90 de grade, reducând erorile și sporind eficiența operațională.
 • Versatilitate: Compatibilitatea cu diverse modele de mașini Labelmoto face acest suport un accesoriu versatil și esențial pentru optimizarea detecției etichetelor.
 • Detecție Avansată: Facilitează identificarea materialelor clare și reflectorizante, care sunt adesea provocatoare pentru senzorii convenționali.

Aplicații

Suportul pentru senzor foto Start Int. LD-SENSOR-EXT-KIT este ideal pentru utilizare în diverse industrii și aplicații, incluzând:

 • Fabricație: Îmbunătățirea proceselor de etichetare și ambalare în liniile de producție.
 • Logistică și Depozitare: Detectarea precisă a etichetelor pe materialele clare și reflectorizante în centrele de logistică și depozitare.
 • Industria Alimentară și de Băuturi: Aplicarea eficientă a etichetelor pe ambalaje clare și reflectorizante, asigurând conformitatea și vizibilitatea produselor.
BRAND

Start International

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285