Panasonic

Tableta Panasonic FZ-L1 Toughbook Android FZ-L1AFAAFAS

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 1,530.00
AutoID 1,530.00

9.046,38 lei TVA Inclus

Livrabil azi
> 10 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

Tableta Panasonic FZ-L1 Toughbook, model FZ-L1AFAAFAS, cu scanner 2D integrat, 4G, Wi-Fi, Android 8.1, procesor quad-core Qualcomm MSM8909, ecran HD de 7″, RAM 2GB, stocare 16GB eMMC, ideală pentru medii industriale și condiții dificile.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Tableta Panasonic FZ-L1 Toughbook Android FZ-L1AFAAFAS

Tableta Panasonic FZ-L1 Toughbook, model FZ-L1AFAAFAS, este un dispozitiv robust, creat pentru a rezista în cele mai dure condiții de lucru. Această tabletă versatilă este ideală pentru utilizare în diverse domenii profesionale, oferind performanță, durabilitate și conectivitate avansată.

Caracteristici

 1. Scanner 2D Integrat: Permite scanarea rapidă și precisă a codurilor de bare, fiind esențial pentru gestionarea stocurilor și operațiuni de logistică.
 2. Conectivitate 4G și Wi-Fi: Oferă acces la rețele mobile și Wi-Fi, asigurând conectivitate continuă pentru comunicații și acces la date în timp real.
 3. Sistem de operare Android 8.1: Oferă o interfață familiară și acces la o gamă largă de aplicații, crescând eficiența și productivitatea.
 4. Procesor Qualcomm MSM8909 Quad-core 1.1GHz: Asigură performanțe rapide și fluide, gestionând cu ușurință aplicațiile și sarcinile complexe.
 5. Ecran HD de 7″: Ecranul de înaltă definiție oferă claritate excelentă și este ușor de citit chiar și în condiții de lumină puternică.
 6. Memorie RAM de 2GB și stocare internă de 16GB eMMC: Asigură spațiu suficient pentru stocarea aplicațiilor și datelor esențiale, oferind în același timp performanțe optime.
 7. Construcție robustă: Proiectată pentru a rezista la șocuri, praf și apă, fiind certificată pentru utilizare în medii dificile.

Beneficii

 • Durabilitate Extinsă: Construcția robustă asigură rezistența tabletei în medii dure, reducând riscul de deteriorare.
 • Conectivitate Continuă: Capacitățile 4G și Wi-Fi permit accesul constant la rețele și date, esențial pentru operațiuni în mișcare.
 • Productivitate Crescută: Scannerul 2D și sistemul de operare Android permit automatizarea și eficientizarea proceselor de lucru.
 • Portabilitate: Designul compact și greutatea redusă fac tableta ușor de transportat și utilizat în teren.
 • Eficiență Energetică: Bateria durabilă permite utilizarea îndelungată fără necesitatea reîncărcării frecvente.

Domenii de aplicare

 • Retail: Ideală pentru gestionarea stocurilor, procesarea vânzărilor și scanarea codurilor de bare în magazin.
 • Logistică și Transport: Utilizată pentru urmărirea și gestionarea inventarului în depozite și centre de distribuție, precum și pentru monitorizarea livrărilor.
 • Sănătate: Ajută la gestionarea echipamentelor medicale, monitorizarea pacienților și accesul la dosarele medicale.
 • Service pe teren: Perfectă pentru tehnicienii de teren care au nevoie de un dispozitiv robust și fiabil pentru diagnosticare și reparații.

Descriere meta

BRAND

Panasonic

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285