Panasonic

Tableta Panasonic FZ-L1 Toughbook Android FZ-L1AGAAUAS

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 757,00
AutoID 399,00

Prețul inițial a fost: 4.444,97 lei.Prețul curent este: 2.342,86 lei. TVA Inclus

Livrabil azi
> 25 buc.

FZ-L1AGAAUAS PANASONIC FZ-L1 – Fără scaner, Wi-Fi, Android 8.1, procesor Qualcomm MSM8909 Quad-core 1,1 GHz, display HD de 7 inchi, RAM 2 GB, HHD 16 GB eMMC, WLAN 802.11

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț

Tableta Panasonic FZ-L1 Toughbook Android de 7 inchi – Wi-Fi fara scaner

Descoperă Panasonic FZ-L1 Toughbook FZ-L1AGAAUAS, o tabletă Android durabilă de 7 inch. Cu conectivitate Wi-Fi și fără scanner, acest tablet este proiectat pentru a rezista în medii dificile. Dotat cu USB, Bluetooth, Wi-Fi, NFC și tehnologie warm-swap, acesta oferă opțiuni versatile de conectare și transfer de date.

Fie că este vorba de aplicații de afaceri sau de utilizare personală, Panasonic FZ-L1 Toughbook Android 7 inch Tablet este alegerea perfectă. Ecranul capacitiv de 17.8 cm (7”) cu suport pentru multitouch permite o interacțiune intuitivă. Cu o cameră de 8MP, puteți captura imagini clare și detaliate.

Acest tablet rezistent oferă o gamă largă de funcții și caracteristici. Tehnologia warm swappable permite înlocuirea bateriei fără întreruperea activității. Conectivitatea include USB, Bluetooth și Wi-Fi (802.11a/b/g/n), oferindu-vă posibilitatea de a transfera și partaja rapid datele. De asemenea, NFC facilitează comunicarea și interacțiunea cu dispozitive compatibile.

Panasonic FZ-L1 Toughbook Android Tablet dispune de un slot pentru card Micro SD, oferindu-vă spațiu suplimentar de stocare. Ecranul cu rezoluție 1280×720 pixels asigură o afișare clară și detaliată a conținutului. Echipat cu un procesor Qualcomm MSM8909 de 1.1 GHz și 2 GB de RAM, acest tablet oferă performanțe fiabile și rapide. Cu 16 GB de memorie flash, aveți suficient spațiu pentru a stoca aplicații și fișiere importante.

Tableta rulează pe sistemul de operare Android 8.1, oferindu-vă acces la o gamă largă de aplicații și funcționalități. De asemenea, este certificată IP67, ceea ce înseamnă că este rezistentă la praf și apă.

Produsul include o baterie, iar cablul de interfață, adaptorul de alimentare și cablul de alimentare pot fi comandate separat. Beneficiați de o garanție de 3 ani pentru a vă asigura de calitatea și fiabilitatea acestui tablet Panasonic FZ-L1 Toughbook Android.

 

BRAND

Panasonic

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare