Tendințe În Etichetare Și Ambalaje Pentru 2023

Intreprinderile caută să rămână înaintea tendințelor viitoare. Industria de etichetare și ambalare nu face excepție, iar odată cu anul 2023, este crucial să fim conștienți de ce să anticipăm. Iată cinci modele de monitorizat în 2023:

1) Etichete ecologice

Etichetele ecologice devin din ce în ce mai populare pe măsură ce oamenii devin mai conștienți de impactul pe care acțiunile lor îl au asupra mediului înconjurător. Aceste etichete sunt concepute pentru a minimiza impactul asupra mediului. Prin utilizarea acestor etichete, consumatorii pot lua decizii de cumpărare mai informate și pot alege produse mai bune pentru mediul înconjurător.

În ultimii ani, a existat o creștere semnificativă a conștientizării ecologice. Prin urmare, numeroși consumatori caută alternative de etichetare prietenoase cu mediul, cum ar fi etichetele biodegradabile sau compostabile, etichetele fără liner care reduc deșeurile și etichetele realizate din materiale reciclate. Nu numai că utilizarea acestor opțiuni de etichetare durabile din punct de vedere ecologic reduce impactul ecologic al afacerii dvs., dar demonstrează și clienților dvs. că prioritizați responsabilitatea ecologică.

2) Industria comerțului electronic crește.

Mai multe companii își îndreaptă atenția către vânzările online, oferind astfel consumatorilor posibilitatea de a cumpăra produse și servicii din confortul propriei case. Această creștere se datorează în mare parte dezvoltării tehnologiei și creșterii încrederii consumatorilor în achizițiile online.

Una dintre schimbările majore aduse de pandemia COVID-19 a fost creșterea bruscă a comerțului electronic. Această tendință a crescut și mai mult de la an la an, cu consumatorii cumpărând totul, de la alimente până la produse cosmetice și farmaceutice, online. Cu o cerere atât de mare pentru comerțul electronic, există o cerere egal de mare pentru etichete de transport durabile, actualizate software pentru securitatea transportului și urmărire a pachetelor.

3) Tipar digital

Există două tipuri principale de imprimare a etichetelor: flexografică și digitală. Imprimarea flexografică necesită o placă flexo, în timp ce imprimarea digitală imprimă direct pe substraturi folosind tonerul de cerneală.

Datorită imprimării digitale, puteți trimite desene direct la imprimantă sub formă de fișier digital, ceea ce o face mult mai versatilă în ceea ce privește imprimarea de logo-uri și desene. Acest lucru, împreună cu timpii rapizi de producție și costurile reduse de pregătire, a contribuit la creșterea popularității imprimării digitale. Dacă doriți să vă îmbunătățiți flexibilitatea în imprimare și personalizarea etichetelor în noul an, aceasta este tendința de care să profitați.

4) Creșterea cererii pentru etichete personalizate

Opțiunile de personalizare a etichetelor sunt în creștere și vor continua să progreseze în anul următor. Această creștere a condus la o cerere sporită pentru etichete personalizate, în timp ce etichetele generice sunt lăsate în urmă. Etichetele personalizate pot diferenția un produs și pot contribui la o experiență de marcă unică, făcându-le un instrument puternic de branding.

5) Creșterea cererii pentru automatizarea procesului de etichetare

Inițial, automatizarea a servit ca o soluție pentru problemele de penurie de forță de muncă și de aprovizionare pentru afaceri. Cu toate acestea, odată cu avansarea tehnologiei, automatizarea și semi-automatizarea au evoluat într-un aspect esențial în numeroase tipuri afaceri. Odată integrate cu succes, procedurile automate conduc la reducerea erorilor și la rate mai rapide de finalizare, încurajând fluxul de lucru fără probleme. Deși automatizarea completă poate dura ceva timp pentru a fi stabilită, chiar și cea mai simplă automatizare, cum ar fi etichetarea automată, poate amplifica semnificativ eficiența.

AutoID oferă echipamente complete pentru imprimarea și aplicarea de etichete.

Descoperă cele mai recente tendințe în materie de etichetare pentru 2023 de la producatori de top precum ZEBRA, CAB, TSC, Printonix, Datalogic, Honeywell și mulți alții. Produsele noastre vin în opțiuni care să satisfacă nevoile fiecărei etichetări. Oferind o varietate de dimensiuni, forme, culori și adezivi, puteți găsi tot ce aveți nevoie la AutoID. Serviciile noastre de automatizare sunt de încredere și rentabile. Răsfoiți acum inventarul nostru de produse (vezi magazinul online) sau luați legătura cu specialiștii noștri certificați pentru a găsi soluția ideală pentru afacerea dvs.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert AutoID pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts