Honeywell

Terminal Mobil Honeywell CK3X CK3XAB4K000W4100

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 1,733.26
AutoID 1,733.26

10.248,28 lei TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Obține acum ofertă personalizată!

Terminal mobil Honeywell CK3X, model CK3XAB4K000W4100, cu tastatură numerică și funcțională, imager EA30 de rază standard, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, sistem de operare WEH 6.5, suport pentru toate limbile, ideal pentru retail, logistică și manufactură.

Honeywell Partner
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Terminal Mobil Honeywell CK3X CK3XAB4K000W4100

Terminalul mobil Honeywell CK3X, model CK3XAB4K000W4100, este un dispozitiv avansat de captare a datelor, conceput pentru a optimiza procesele operaționale în diverse medii industriale și comerciale. Acest terminal handheld oferă performanțe ridicate și durabilitate, fiind ideal pentru utilizarea în gestionarea stocurilor, logistică și alte aplicații de teren.

Caracteristici

 1. Interfață și Tastatură:
  • Tastatură Numerică și Funcțională: Tastatura numerică facilitează introducerea rapidă a datelor, în timp ce tastele funcționale permit accesul rapid la funcții esențiale și aplicații.
 2. Imager EA30 Standard Range:
  • Captare a Datelor: Imagerul EA30 de rază standard asigură scanarea rapidă și precisă a codurilor de bare, optimizând procesele de inventariere și urmărire a produselor.
 3. Conectivitate Wireless:
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n: Oferă conexiuni rapide și stabile la rețele wireless, esențiale pentru accesul în timp real la date și comunicarea eficientă în mediile de lucru dinamice.
  • Bluetooth: Permite conectarea rapidă la diverse dispozitive periferice, precum imprimante și scanere externe.
 4. Sistem de Operare:
  • Windows Embedded Handheld (WEH) 6.5: Sistemul de operare oferă o platformă stabilă și cunoscută pentru aplicațiile mobile, asigurând compatibilitate și performanță ridicată.
 5. Limbaj:
  • Suport pentru toate limbile: Terminalul este configurat să suporte multiple limbi, facilitând utilizarea în diverse regiuni și de către utilizatori din diferite culturi.

Beneficii

 • Durabilitate și Rezistență: Construit pentru a rezista la condiții dure de lucru, terminalul Honeywell CK3X este robust și fiabil, asigurând o durată de viață extinsă și reducând necesitatea înlocuirilor frecvente.
 • Eficiență Operațională: Imagerul de înaltă performanță și conectivitatea wireless avansată contribuie la creșterea eficienței operaționale, reducând erorile și timpul necesar pentru diverse operațiuni.
 • Flexibilitate și Adaptabilitate: Suportul pentru toate limbile și capacitatea de conectare la diverse periferice fac acest terminal extrem de versatil și adaptabil la nevoile specifice ale fiecărei industrii.
 • Productivitate Crescută: Sistemul de operare WEH 6.5 și tastatura funcțională permit utilizatorilor să acceseze rapid și eficient aplicațiile și funcțiile necesare pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice.

Domenii de aplicare

 • Retail: Ideal pentru gestionarea inventarului, verificarea prețurilor și procesarea comenzilor în magazine.
 • Logistică și Depozitare: Utilizat pentru urmărirea stocurilor, gestionarea inventarului și optimizarea operațiunilor în depozite și centre de distribuție.
 • Manufactură: Ajută la monitorizarea și gestionarea producției și a materialelor în mediile de fabricație.
 • Transport și Livrare: Permite scanarea rapidă a coletelor și gestionarea eficientă a rutelor de livrare.
BRAND

Honeywell

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Consultă un expert: +40 256 494 285