Newland

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 742.00
AutoID 499.00

Prețul inițial a fost: 4.356,90 lei.Prețul curent este: 2.930,04 lei. TVA Inclus

Livrabil azi
< 5 buc.
Stoc disponibil în 5 – 7 zile > 104 buc.

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4 MT6555 Beluga V cu ecran tactil de 4 inchi, imager 2D CMOS cu vizor laser (CM48), 3+32, BT, WiFi, 4G, GPS, NFC, camera. Incl. cablu USB, baterie si adaptor multiplu. OS: Android 11 GMS.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4

Terminalul mobil Newland NLS-MT6555-W4, cunoscut si sub numele de MT6555 Beluga V, reprezinta o solutie avansata pentru gestionarea datelor si proceselor de afaceri in mediul mobil. Cu un design compact si dotari tehnologice de ultima generatie, acest terminal mobil ofera o experienta eficienta si intuitiva pentru utilizatori.

Caracteristici cheie:

– Ecran tactil de 4 inch: Terminalul este echipat cu un ecran tactil de 4 inch, care permite interactiunea precisa si comoda cu diferite aplicatii si functionalitati.

– Imager 2D CMOS cu vizor laser (CM48): Cititorul de coduri de bare 2D integrat, cu vizor laser CM48, permite scanarea rapida si precisa a codurilor de bare, contribuind la optimizarea proceselor de gestionare a inventarului si a datelor de afaceri.

– Performanta avansata: Terminalul mobil MT6555 Beluga V dispune de 3GB RAM si 32GB FLASH, asigurand o functionare fluenta si stocarea eficienta a datelor.

– Conectivitate extinsa: Terminalul ofera o gama variata de optiuni de conectivitate, incluzand Bluetooth (BT), Wi-Fi, 4G, GPS si NFC. Aceste caracteristici permit transferul rapid si securizat al datelor, precum si navigarea precisa in teren.

– Functionalitate multimedia: Terminalul mobil vine echipat cu o camera integrata, permitand capturarea rapida a imaginilor si documentarea informatiilor in timpul operatiunilor.

– Inclusiv cablu USB, baterie si adaptor multiplu: Kitul terminalului mobil include toate accesoriile esentiale pentru a incepe utilizarea imediata si a mentine dispozitivul alimentat si functional.

– Sistem de operare Android 11 GMS: Cu sistemul de operare Android 11 si servicii Google preinstalate, terminalul mobil MT6555 Beluga V ofera o experienta familiara si faciliteaza utilizarea aplicatiilor populare din Google Play Store.

Terminalul mobil Newland NLS-MT6555-W4 este o alegere excelenta pentru companiile care doresc sa optimizeze procesele de afaceri si sa ofere mobilitate angajatilor. Cu performante avansate, functionalitate diversificata si sistemul de operare Android 11 GMS, acest terminal mobil va ajuta sa fiti mai productiv si sa gestionati eficient activitatile de zi cu zi. Achizitionati acum NLS-MT6555-W4 si experimentati avantajele tehnologiei mobile de la Newland!

BRAND

Newland

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Newland

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4

Prețul inițial a fost: 4.356,90 lei.Prețul curent este: 2.930,04 lei. TVA Inclus

Consultă un expert: 0800 828 864

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4

Obține un preț special!

SUNTEM ÎNTOTDEAUNA ÎN CĂUTAREA DE NOI MODALITĂȚI DE A OFERI PARTENERILOR NOȘTRI CELE MAI BUNE PREȚURI.