Newland

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4

Preț EURO (fără TVA):
MRSP 742.00
AutoID 499.00

2.930,04 lei TVA Inclus

Stoc disponibil
> 10 buc.

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4 MT6555 Beluga V cu ecran tactil de 4 inchi, imager 2D CMOS cu vizor laser (CM48), 3+32, BT, WiFi, 4G, GPS, NFC, cameră. Incl. cablu USB, baterie și adaptor multiplu. OS: Android 11 GMS.

Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț!

Terminal Mobil Newland NLS-MT6555-W4

Terminalul mobil Newland NLS-MT6555-W4, cunoscut și sub numele de MT6555 Beluga V, reprezintă o soluție avansată pentru gestionarea datelor și proceselor de afaceri în mediul mobil. Cu un design compact și dotări tehnologice de ultimă generație, acest terminal mobil oferă o experiență eficientă și intuitivă pentru utilizatori.

Caracteristici cheie:

– Ecran tactil de 4 inch: Terminalul este echipat cu un ecran tactil de 4 inch, care permite interacțiunea precisă și comodă cu diferite aplicații și funcționalități.

– Imager 2D CMOS cu vizor laser (CM48): Cititorul de coduri de bare 2D integrat, cu vizor laser CM48, permite scanarea rapidă și precisă a codurilor de bare, contribuind la optimizarea proceselor de gestionare a inventarului și a datelor de afaceri.

– Performanță avansată: Terminalul mobil MT6555 Beluga V dispune de 3GB RAM și 32GB FLASH, asigurând o funcționare fluentă și stocarea eficientă a datelor.

– Conectivitate extinsă: Terminalul oferă o gamă variată de opțiuni de conectivitate, incluzând Bluetooth (BT), Wi-Fi, 4G, GPS și NFC. Aceste caracteristici permit transferul rapid și securizat al datelor, precum și navigarea precisă în teren.

– Funcționalitate multimedia: Terminalul mobil vine echipat cu o cameră integrată, permițând capturarea rapidă a imaginilor și documentarea informațiilor în timpul operațiunilor.

– Inclusiv cablu USB, baterie și adaptor multiplu: Kitul terminalului mobil include toate accesoriile esențiale pentru a începe utilizarea imediată și a menține dispozitivul alimentat și funcțional.

– Sistem de operare Android 11 GMS: Cu sistemul de operare Android 11 și servicii Google preinstalate, terminalul mobil MT6555 Beluga V oferă o experiență familiară și facilitează utilizarea aplicațiilor populare din Google Play Store.

Terminalul mobil Newland NLS-MT6555-W4 este o alegere excelentă pentru companiile care doresc să optimizeze procesele de afaceri și să ofere mobilitate angajaților. Cu performanțe avansate, funcționalitate diversificată și sistemul de operare Android 11 GMS, acest terminal mobil vă ajută să fiți mai productiv și să gestionați eficient activitățile de zi cu zi. Achiziționați acum NLS-MT6555-W4 și experimentați avantajele tehnologiei mobile de la Newland!

BRAND

Newland

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare

Abonează-te la Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi oferte!


Nu rata ocazia! Completează formularul de mai jos și intră în competiție pentru premiile noastre speciale. Vezi detalii

GDPR *