Zebra Cc600

AUTOSERVIRE COMPACTĂ, ACCESIBILĂ ȘI ALIMENTATĂ CU ANDROID™.

Aduceți un nou nivel de confort, viteză și satisfacție a clienților experienței de cumpărături cu CC600 Customer Concierge. Bazat pe cea mai recentă platformă Android TM , CC600 oferă clienților dumneavoastră o experiență de vânzare cu amănuntul perfectă și familiară, oferind în același timp suport de securitate garantat și un ciclu lung de viață pe care vă puteți baza. Chioșcul elegant și accesibil de 5 inchi este ușor de instalat, permițându-vă să puneți puterea autoservirii în fiecare culoar sau departament – indiferent de locul în care s-ar afla clienții dvs., ajutorul nu este niciodată la mai mult de câțiva pași. 

Cu CC600, cumpărătorii se pot înregistra pentru a ridica o comandă, a găsi un produs sau un preț, să caute informații, să apeleze pentru un asociat, să obțină oferte personalizate, să facă o achiziție și multe altele. Și datorită abordării platformei Zebra și ADN-ului puternic al mobilitățiiSuita TM de soluții pentru întreprinderi, vă puteți migra cu ușurință chioșcurile vechi cu autoservire către platforma Android de următoarea generație. CC600 Customer Concierge — pune puterea Android în chioșcurile tale cu autoservire.

Zebra Cc600

O EXPERIENȚĂ SUPERIOARĂ DE AUTOSERVIRE

Cea mai puternică platformă din clasa sa

Procesorul ultra-puternic și afișajul multi-touch de înaltă definiție oferă o experiență superioară pentru fiecare aplicație de autoservire, inclusiv cele mai solicitante aplicații interactive și multimedia. 

Utilizatorii primesc grafica clară, animația netedă și răspunsurile instantanee pe care le așteaptă de la un dispozitiv modern. Și obțineți o platformă de ultimă oră bazată pe Android, cu suport încorporat pentru viitoarele versiuni Android.

Android pentru familiaritate instantanee

CC600 aduce aceeași interfață Android familiară pe care clienții dvs. o cunosc și o iubesc în chioșcurile cu autoservire din holurile magazinului dvs. Cu gesturi Android standard, cum ar fi glisare, derulare, ciupire și mărire, practic nu există nicio curbă de învățare – dacă clienții dvs. pot folosi un telefon mobil, pot folosi CC600.

Scanare ușoară de coduri de bare pentru prima dată, de fiecare dată

CC600 oferă performanța de încredere și cea mai bună din clasă, care a făcut din Zebra lider mondial în industria scanării codurilor de bare. Obțineți performanță de scanare rapidă atât pe codurile de bare imprimate, cât și pe cele mobile. Iar algoritmii noștri avansați de decodare asigură capturarea pentru prima dată chiar și a codurilor de bare deteriorate și prost imprimate. 

Indiferent dacă clientul dvs. scanează codul de bare al unui articol pentru a verifica prețul sau scanează un card de fidelitate electronic pe telefonul său mobil pentru a prelua o ofertă personală, poate conta pe o scanare reușită de prima dată, de fiecare dată.

Ajutor instantaneu cu microfon și difuzor integrate

Cererea de ajutor este simplă cu CC600. Cu microfonul și difuzorul integrat, plus suportul pentru apăsare și vorbire, cumpărătorii pot contacta cu ușurință un asistent live sau virtual pentru ajutor. 

Tehnologia avansată de voce asigură comunicații vocale clare și clare — indiferent cât de zgomotos ar fi mediul dumneavoastră. Și puteți direcționa apelurile către lucrătorii din interiorul magazinului sau către experți din altă locație pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil în orice situație.

Unde poți folosi cititoarele Zebra CS6080 – Piețe și aplicații

Retail

 • Self-service pentru cumpărători
 • Merchandising și digital signage
 • Cumpărături și vânzare asistate
 • Managementul fortei de munca
 • Compararea produsului
 • Videoclipuri cu instrucțiuni pe ecran complet și demonstrații de produs
 • Verificări de preț
 • Integrarea programului de loialitate/recompense
 • Instrument de vânzare ghidată
 • Apelați pentru asistență

Ospitalitate

 • Portal pentru oaspeți pentru camere de hotel
 • Concierge electronic
 • Comanda pentru masa/sezut
 • Programare
 • Înregistrarea oaspeților

Sănătate

 • Înregistrarea pacientului
 • Urmărirea prescripțiilor
 • Îngrijirea pacientului (patul)

Transport

 • Broșuri digitale
 • Vizualizări pe hartă/conținut web și video
 • Planificarea interactivă a călătoriilor și a tranzitului

CC600 — ÎMBUNĂTĂȚIȚI SERVICIUL PENTRU CLIENȚI ȘI EXPERIENȚA CLIENȚILOR CU CEA MAI RECENTĂ INOVAȚIE ÎN TEHNOLOGIA DE AUTOSERVIRE.

Pentru mai multe informații, vizitați: CC600

TCO SCĂZUT CU INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE FLEXIBILE

Creați aplicații puternice cu EMDK de la Zebra pentru Android

Profitați din plin de toate funcțiile și capacitățile CC600 cu EMDK de la Zebra. Acest instrument bazat pe GUI include un set cuprinzător de API-uri și exemplu de cod care simplifică procesul de codare, reducând timpul de dezvoltare, efortul și erorile. Și puteți folosi același kit pentru a dezvolta aplicații pentru alte dispozitive Zebra Android – nu este nevoie să învățați un cadru diferit de dezvoltare a aplicațiilor sau să rescrieți o aplicație.

Creați cu ușurință aplicații web bogate în funcții

Cu Enterprise Browser de la Zebra, este ușor să construiți aplicații web bogate în funcții care utilizează orice caracteristică a CC600, cum ar fi scanarea codurilor de bare și capturarea semnăturii.

Simplificați dezvoltarea aplicațiilor cu EMDK pentru Xamarin

Platforma de dezvoltare încrucișată a Xamarin permite dezvoltatorilor să-și folosească abilitățile și instrumentele C# pentru a dezvolta aplicații rapide și frumoase pentru dispozitivele Android. Și cu EMDK de la Zebra pentru Xamarin, este ușor să încorporați toate caracteristicile avansate ale CC600 în aplicațiile dvs. Xamarin.


UȘOR DE IMPLEMENTAT ȘI GESTIONAT

Implementați practic oriunde în magazin

Cu designul său compact, profilul subțire și montarea standard VESA, CC600 se potrivește aproape oriunde în mediul dvs., de la capacele de culoar până la rafturi, stâlpi și pereți. Poate fi implementat cu ușurință prin rețeaua dvs. cu fir sau fără fir. Iar suportul standard pentru Power-over-Ethernet elimină necesitatea unei prize de curent pentru fiecare dispozitiv, reducând timpul și costul de instalare.

Suport încorporat pentru verificarea viitorului și sistemul de operare

Doar de la Zebra, LifeGuard TM pentru Android garantează actualizări directe de securitate pentru un total de 10 ani de la data lansării, împreună cu posibilitatea de a face upgrade la versiunile viitoare de Android 1 pentru un ciclu de viață superior și rentabilitate a investiției. Și LifeGuard Analytics oferă un control revoluționar de la capăt la capăt asupra procesului de actualizare a sistemului de operare. Gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare, LifeGuard Analytics oferă acces instantaneu dintr-o privire la actualizările disponibile, la ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizări și la prioritatea actualizării. Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Și monitorizați și gestionați cu ușurință starea

Montați cu ușurință o mână sau mii de dispozitive

Cu StageNow de la Zebra, organizațiile de toate dimensiunile pot pune cu ușurință o mână sau mii de dispozitive Android cu o scanare rapidă a unui cod de bare. Instrumentul simplu bazat pe Wizard facilitează crearea chiar și a celor mai complexe profiluri de organizare. Iar noul Mod restricționat al StageNow oferă o premieră în industrie – o modalitate simplă de a face clic pentru a dezactiva serviciile mobile Google (GMS) care vin standard cu sistemul de operare – și de a le reactiva dacă aveți nevoie de ele pe viitor.

Integrare perfectă cu sistemul dvs. de management al dispozitivului

Dacă utilizați AirWatch sau SOTI MobiControl pentru a vă gestiona dispozitivele mobile, puteți utiliza același sistem pentru a vă gestiona chioșcurile CC600, simplificând gestionarea dispozitivelor mobile. Listă prețuri, monitorizați, depanați, actualizați setările dispozitivului și multe altele pentru toate chioșcurile dvs. CC600 și alte dispozitive dintr-o singură consolă centralizată.

Serviciu extraordinar „Acoperiți totul”.

Păstrați CC600-ul în funcțiune la performanță maximă cu serviciile opționale Zebra OneCare. Alegeți nivelul de serviciu care se potrivește nevoilor dvs. și bugetului dvs. – de la asistență în timpul programului de lucru local până la asistență 24/7 non-stop. Indiferent de nivelul de servicii pe care îl alegeți, obțineți o acoperire cuprinzătoare care include uzura normală și deteriorarea accidentală – dacă este stricat, îl reparăm, fără întrebări. Și, din moment ce nimeni nu cunoaște produsele noastre mai bine decât noi, aveți o experiență de neegalat din partea producătorului. Și cu suport pentru 17 limbi diferite în centrele noastre de asistență, suntem gata să vă sprijinim în aproape orice colț al lumii.

Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale de vizibilitate Zebra

Obțineți datele de gestionare a dispozitivelor de care aveți nevoie pentru a duce timpul de funcționare al dispozitivului, eficiența operațională și rentabilitatea investiției la următorul nivel. Asset Visibility Service (AVS) este o soluție ușor de utilizat și de implementat care nu necesită un sistem Enterprise Mobility Management (EMM). Operational Visibility Services (OVS) este o soluție cuprinzătoare de gestionare a dispozitivelor care utilizează informațiile dvs. EMM pentru a ajuta la obținerea mai multă valoare a dispozitivelor dvs. Zebra. Aceste servicii opționale pot fi adăugate la contractul opțional de asistență Zebra OneCare.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni6,6 in. x 4,6 in. x 1,4 in.
16,9 cm x 11,6 cm x 3,5 cm
Greutate0,70 lbs./320 g
AfişaMulti-touch PCAP de 5,0 inchi
Zona activă a ecranului110 mm L x 62 mm H
Raportul de aspect16:9
Rezoluţie1280×720 la 60 Hz
TastaturaVirtual
ConectivitateUSB OTG: 1 USB-C OTG
Ethernet Gigabit compatibil: RJ45
AudioDouă microfoane, un difuzor frontal
(2W în total)
Capabilitati de extindereSlot pentru carduri Micro SD, acceptă carduri SD de la clasa 2 până la clasa 10 și UHS-1
PutereSursă de alimentare de calitate Enterprise: 5.4VDC/3A; Suport 110/220V
pentru 802.3at integrat Power-over-Ethernet (PoE)

Caracteristici de performanta

Luminozitatea afișajului300 nits
CPUQualcomm Snapdragon™ 660
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
MemorieRAM: 4 GB
Stocare interna: 32 GB

Mediul utilizatorului

Temp. de operare32° F până la 104° F/0° C până la 40° C
Temp. stocare-40° F până la 158° F/-40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95%, fără condensare

management

Instrumente de managementSe integrează cu soluțiile standard de management al dispozitivelor mobile (MDM) pentru a configura setările și pentru a oferi actualizări software de la distanță

Captură/ieșire de date

Scanner integratScaner 1D/2D Zebra SE2100

Rețele

WLANBandă duală 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/r/k/w/i (suport 2,4 GHz și 5,2 GHz)
WPANBluetooth 5.0; antenă integrată
EthernetGigabit Ethernet pe interfata RJ45, cu LED-uri de activitate

Periferice și accesorii

AccesoriiiEste necesar un cablu de linie CA specific țării. Accesoriiile suplimentare pot fi integrate folosind interfața USB și Bluetooth
Opțiuni de montareSuport VESA standard integrat; se conformează cu standardul de montare VESA 75 mm x 75 mm pentru atașarea soluțiilor de montare disponibile de la terți; patru (4) distanță maximă de inserție M4 x 8 mm

Servicii recomandate

Planificare și implementare: Servicii de integrare; Design sistem
După implementare: Zebra OneCare Select
Dezvoltare aplicație: Dezvoltare software personalizat

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra Technology, CC600 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Note de subsol

1. Actualizarea la versiuni noi de Android acceptate necesită achiziționarea unui contract de service Zebra OneCare.

ADN de mobilitate

Mobility DNA adaugă funcționalitate și simplifică implementarea și gestionarea dispozitivelor mobile. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts