Zebra Cc6000

TRANSFORMAȚI EXPERIENȚA CLIENȚILOR CU CELE MAI BUNE SERVICII ÎN AUTOSERVIRE

Zebra CC6000 Customer Concierge combină familiaritatea unei tablete pentru consumatori cu o platformă și funcții de clasă enterprise pentru a oferi o experiență de cumpărături cu adevărat unică. Chioșcul elegant de 10 inchi oferă clienților cele mai bune cumpărături online și în magazine, cu toate capabilitățile de autoservire pe care le așteaptă – și multe altele. În câteva secunde, cumpărătorii se pot înregistra pentru a ridica o comandă, a găsi un produs sau un preț, să caute informații, să apeleze pentru un asociat, să converseze video cu un expert pentru răspunsuri instantanee, să obțină oferte personalizate, să facă o achiziție și multe altele. 

CC6000 oferă cele mai recente progrese tehnologice pe o platformă Android TM de ultimă oră pentru a duce interacțiunea cu clienții la un nivel cu totul nou astăzi, cu pregătirea pentru viitor pentru a oferi experiențe noi și interesante mâine. Suport pentru Mobility DNA TM de la Zebra suita de soluții pentru întreprinderi facilitează totul, de la interfața cu utilizatorul la gestionarea dispozitivelor, integrare și dezvoltarea aplicațiilor. Puneți cele mai bune servicii în stil concierge la îndemâna clienților dvs. cu CC6000.

Zebra Cc6000

O EXPERIENȚĂ SUPERIOARĂ DE AUTOSERVIRE

O platformă pentru a gestiona toate aplicațiile dvs. – azi și mâine

Procesorul ultra-puternic și afișajul multi-touch de înaltă definiție oferă performanțe superioare pe aplicații multimedia bogate și interactive. Clienții primesc grafica clară, animația netedă și răspunsurile instantanee pe care le așteaptă de la un dispozitiv modern. Și obțineți Android cu suport încorporat pentru versiunile viitoare de Android.

Android pentru familiaritate instantanee

Dacă clienții tăi știu să folosească un telefon mobil, vor ști cum să folosească CC6000. Sunt acceptate toate aceleași mișcări familiare, de la ciupire și glisare la derulare și zoom.

Scanare ușoară de coduri de bare pentru prima dată, de fiecare dată

Cu tehnologia avansată de scanare Zebra și exclusivul PRZM Intelligent Imaging, clienții dvs. obțin o captură de încredere a fulgerului, practic, a oricărui cod de bare 1D sau 2D, în orice condiție. Și cu suport pentru codurile de bare tipărite și electronice, clienții le pot scana pe toate — de la etichetele de pe articole până la cupoane și carduri de fidelitate stocate pe telefoanele lor mobile.

Ajutor instantaneu cu tehnologie vocală și video de ultimă generație

Cererea de ajutor este simplă cu CC6000. Cu microfonul și difuzorul integrat, plus suportul pentru apăsare și vorbire, cumpărătorii pot contacta cu ușurință un asistent live sau virtual pentru ajutor. Tehnologia avansată de voce asigură comunicații vocale clare și clare — indiferent cât de zgomotos ar fi mediul dvs. de vânzare cu amănuntul. Și puteți direcționa apelurile către lucrătorii din interiorul magazinului sau către experți din altă locație pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil în orice situație.

NFC pentru asociere instantanee

Cu suport pentru NFC, utilizatorii își pot asocia smartphone-urile cu CC6000 printr-o simplă atingere. Clienții fideli pot primi instantaneu oferte și cupoane personalizate chiar pe telefonul lor. Și asociații magazinului se pot conecta cu ușurință cu insigna de angajat pentru a începe o tură sau pentru a ajuta un client.

Unde poți folosi cititoarele Zebra CS6080 – Piețe și aplicații

Retail

 • Self-service pentru cumpărători
 • Merchandising și digital signage
 • Cumpărături și vânzare asistate
 • Managementul fortei de munca
 • Compararea produsului
 • Videoclipuri cu instrucțiuni pe ecran complet și demonstrații de produs
 • Verificări de preț
 • Integrarea programului de loialitate/recompense
 • Instrument de vânzare ghidată
 • Apelați pentru asistență

Ospitalitate

 • Portal pentru oaspeți pentru camere de hotel
 • Concierge electronic
 • Comanda pentru masa/sezut
 • Programare
 • Înregistrarea oaspeților

Transport si Logistica

 • Înregistrarea pacientului
 • Urmărirea prescripțiilor
 • Îngrijirea pacientului (patul)

Produție ușoară

 • Broșuri digitale
 • Vizualizări pe hartă/conținut web și video
 • Planificarea interactivă a călătoriilor și a tranzitului

SERVICIUL PENTRU CLIENȚI CC6000 – O PLATFORMĂ PUTERNICĂ, INTERACTIVĂ PENTRU A OFERI EXPERIENȚE DE AUTOSERVIRE SUPREME – ASTĂZI ȘI MÂINE

Pentru mai multe informații, vizitați: CC6000

TCO SCĂZUT CU INSTRUMENTE DE DEZVOLTARE FLEXIBILE

Creați aplicații puternice cu EMDK de la Zebra pentru Android

Profitați din plin de toate funcțiile și capabilitățile CC6000 cu EMDK de la Zebra. Acest instrument bazat pe GUI include un set cuprinzător de API-uri și exemplu de cod care simplifică procesul de codare, reducând timpul de dezvoltare, efortul și erorile. 

Și puteți folosi același kit pentru a dezvolta aplicații pentru alte dispozitive Zebra Android – nu este nevoie să învățați un cadru diferit de dezvoltare a aplicațiilor sau să rescrieți o aplicație.

Creați cu ușurință aplicații web bogate în funcții

Cu Enterprise Browser de la Zebra, este ușor să construiți aplicații web bogate în funcții care utilizează orice caracteristică a CC6000, cum ar fi scanarea codurilor de bare și capturarea semnăturii.

Simplificați dezvoltarea aplicațiilor cu EMDK pentru Xamarin

Platforma de dezvoltare încrucișată a Xamarin permite dezvoltatorilor să-și folosească abilitățile și instrumentele C# pentru a dezvolta aplicații rapide și frumoase pentru dispozitivele Android. Și cu EMDK de la Zebra pentru Xamarin, este ușor să încorporați toate caracteristicile avansate ale CC6000 în aplicațiile dvs. Xamarin.


UȘOR DE IMPLEMENTAT ȘI GESTIONAT

Implementați oriunde cu montare Power-over-Ethernet și VESA

Designul subțire al CC6000 și montarea standard VESA îl fac ușor de montat oriunde – inclusiv rafturi, pereți și capace. Puteți alege montarea verticală sau orizontală. Iar suportul standard pentru Power-over-Ethernet elimină necesitatea unei prize de curent pentru fiecare dispozitiv, reducând timpul și costul de instalare.

Suport încorporat pentru verificarea viitorului și sistemul de operare

Doar de la Zebra, LifeGuard TM pentru Android garantează actualizări directe de securitate pentru un total de 10 ani de la data lansării, împreună cu posibilitatea de a face upgrade la versiunile viitoare de Android 1 pentru un ciclu de viață superior și rentabilitate a investiției. LifeGuard Analytics oferă un control revoluționar end-to-end asupra procesului de actualizare a sistemului de operare. 

Gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare, LifeGuard Analytics oferă acces dintr-o privire la actualizările disponibile, la ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizări și la prioritatea actualizării. Actualizați automat dispozitivele prin aer prin apăsarea unui buton. Și monitorizați și gestionați cu ușurință starea actualizărilor în timp real.

Montați cu ușurință o mână sau mii de dispozitive

Cu StageNow de la Zebra, organizațiile de toate dimensiunile pot pune cu ușurință o mână sau mii de dispozitive Android cu o scanare rapidă a unui cod de bare sau atingerea unei etichete NFC.

Instrumentul simplu bazat pe Wizard facilitează crearea chiar și a celor mai complexe profiluri de organizare. Iar noul Mod restricționat al StageNow oferă o premieră în industrie – o modalitate simplă de a face clic pentru a dezactiva serviciile mobile Google (GMS) care vin standard cu sistemul de operare – și de a le reactiva dacă aveți nevoie de ele pe viitor.

Integrare perfectă cu sistemul dvs. de management al dispozitivului

Dacă utilizați AirWatch sau SOTI MobiControl pentru a vă gestiona dispozitivele mobile, puteți utiliza același sistem pentru a vă gestiona chioșcurile CC6000, simplificând gestionarea dispozitivelor. Listă prețurii, monitorizați, depanați, actualizați setările dispozitivului și multe altele pentru toate chioșcurile dvs. CC6000 și alte dispozitive dintr-o singură consolă centralizată.

Serviciu extraordinar „Acoperiți totul”.

Mențineți CC6000-ul în funcțiune la performanță maximă cu serviciile opționale Zebra OneCare. Alegeți nivelul de serviciu care se potrivește nevoilor dvs. și bugetului dvs. – de la asistență în timpul programului de lucru local până la asistență 24/7 non-stop. 

Indiferent de nivelul de servicii pe care îl alegeți, obțineți o acoperire cuprinzătoare care include uzura normală și deteriorarea accidentală – dacă este stricat, îl reparăm, fără întrebări. 

Și din moment ce nimeni nu cunoaște produsele noastre mai bine decât noi, aveți o experiență de neegalat din partea producătorului. Și cu suport pentru 17 limbi diferite în centrele noastre de asistență, suntem gata să vă sprijinim în aproape orice colț al lumii.

Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale de vizibilitate Zebra

Obțineți datele de gestionare a dispozitivelor de care aveți nevoie pentru a duce timpul de funcționare al dispozitivului, eficiența operațională și rentabilitatea investiției la următorul nivel. 

Asset Visibility Service (AVS) este o soluție ușor de utilizat și de implementat care nu necesită un sistem Enterprise Mobility Management (EMM). Operational Visibility Services (OVS) este o soluție cuprinzătoare de gestionare a dispozitivelor care utilizează informațiile dvs. EMM pentru a ajuta la obținerea mai multă valoare a dispozitivelor dvs. Zebra. Aceste servicii opționale pot fi adăugate la contractul opțional de asistență Zebra OneCare.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniPeisaj: 10,9 in. x 7,9 in. x 1,4 in.
27,8 cm x 20,1 cm x 3,6 cm
Portret: 7,2 in. x 11,6 in. x 1,4 in.
18,3 cm x 29,6 cm x 3,6 cm
Greutate2,16 lbs/980g
AfişaMulti-touch PCAP de 10,1 inchi
Zona activă a ecranului217 mm L x 136 mm H
Raportul de aspect16:10
Rezoluţie1280×800 la 60 Hz
TastaturaVirtual
ConectivitateGazdă USB: 2 porturi USB 2.0 tip A de dimensiune completă pentru accesorii
USB OTG: 1 USB-C OTG
Ethernet Gigabit compatibil: RJ45
Intrare audio externă: conector de 3,5 mm
AudioDouă microfoane, două difuzoare frontale (2W în total)
Capabilitati de extindereSlot pentru carduri Micro SD, acceptă carduri SD de la clasa 2 până la clasa 10 și UHS-1
PutereSursă de alimentare de calitate Enterprise: 5.4VDC/3A; Suport 110/220V
pentru 802.3at integrat Power-over-Ethernet (PoE)

Caracteristici de performanta

Luminozitatea afișajului300 nits
CPUQualcomm Snapdragon™ 660
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
MemorieRAM: 4 GB
Stocare interna: 32 GB

Mediul utilizatorului

Temp. de operare32° F până la 104° F/0° C până la 40° C
Temp. stocare-40° F până la 158° F/-40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95%, fără condensare

management

Instrumente de managementSe integrează cu soluțiile standard de management al dispozitivelor mobile (MDM) pentru a configura setările și pentru a oferi actualizări software de la distanță

Captură/ieșire de date

Scanner integratScaner decodat 1D/2D Zebra SE4710
Camera frontala5 MP
Video1080p

Rețele

WLANBandă duală 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/r/k/w/i (suport 2,4 GHz și 5,2 GHz)
WPANBluetooth 5.0; antenă integrată
EthernetGigabit Ethernet pe interfata RJ45, cu LED-uri de activitate

Periferice și accesorii

AccesoriiiiEste necesar un cablu de linie CA specific țării. Accesoriiiile suplimentare pot fi integrate folosind interfața USB și Bluetooth
Opțiuni de montareSuport VESA standard integrat; se conformează cu standardul de montare VESA 100 mm x 100 mm pentru atașarea soluțiilor de montare disponibile de la terți; patru (4) distanță maximă de inserție M4 x 8 mm

Servicii recomandate

Planificare și implementare: Servicii de integrare; Design sistem După implementare: Zebra OneCare Select Dezvoltare aplicație: Dezvoltare software personalizat

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra Technology, CC6000 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Note de subsol

1. Actualizarea la versiuni noi de Android acceptate necesită achiziționarea unui contract de service Zebra OneCare.

ADN de mobilitate

Mobility DNA adaugă funcționalitate și simplifică implementarea și gestionarea dispozitivelor mobile. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts