Zebra

Adaptor USB-C la DVI Zebra CLA-CBL-USBDVI

SKU: CLA-CBL-USBDVI Categorie: Etichetă:
Preț EURO (fără TVA):
MRSP 195.00
AutoID 195.00

1.143,59 lei TVA Inclus

Disponibil pentru precomandă

Zebra CLA-CBL-USBDVI – Două (2) adaptoare de cablu analogic USB Type-C la DVI pentru Clarity UHD

Zebra Partener Logo
Plăți Securizate
Partener direct

detalii

Service autorizat

detalii

Retur gratuit

detalii

Ai găsit mai ieftin? Echivalăm orice preț

Adaptor USB-C la DVI Zebra CLA-CBL-USBDVI

Adaptorul USB-C la DVI Zebra CLA-CBL-USBDVI este proiectat pentru a permite conectarea dispozitivelor compatibile cu USB Type-C la monitoare sau alte dispozitive cu port DVI. Iată câteva detalii cheie despre acest adaptor:

  • Compatibilitate: Este compatibil cu dispozitivele care au un port USB Type-C, precum laptopurile, tabletele sau telefoanele inteligente moderne, și cu monitoarele sau proiectoarele care au un port DVI.
  • Interfață USB-C: Conectorul USB Type-C permite conectarea rapidă și ușoară la dispozitivele gazdă, fără a fi nevoie de orientare specifică a cablului.
  • Interfață DVI: Adaptorul este dotat cu un conector DVI standard, care poate fi conectat la monitoare, proiectoare sau alte dispozitive care acceptă intrare DVI.
  • Calitatea Semnalului: Adaptorul transmite semnalul video analogic de înaltă calitate de la dispozitivul sursă către dispozitivul de afișare, asigurând o imagine clară și fără distorsiuni.
  • Listă prețurie Multiplă: Setul include două adaptoare de cablu USB-C la DVI, permițând conectarea simultană a două dispozitive USB-C la două monitoare DVI sau la un singur monitor cu ajutorul ambelor adaptoare.

Adaptorul USB-C la DVI Zebra CLA-CBL-USBDVI este o soluție convenabilă pentru extinderea capacităților de afișare ale dispozitivelor USB-C, permitând utilizatorilor să se conecteze la monitoare DVI pentru experiențe de vizualizare extinse sau pentru prezentări mai mari.

BRAND

Zebra

MODEL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse similare