Zebra Ds3600-Kd

SCANER ULTRA-REZISTENT DS3600-KD – PERFORMANȚĂ DE NEOPRIT CU VERSATILITATEA UNEI TASTATURI ȘI A UNUI AFIȘAJ COLOR

Depozitele, comercianții cu amănuntul și producătorii se confruntă cu o presiune constantă pentru a livra mai mult – și pentru a face acest lucru mai rapid și mai precis. Ridicați-vă pentru a face față provocării cu scanerul ultra-rezistent DS3600-KD cu tastatură și afișaj color. Construit pentru cele mai dificile medii, DS3600-KD este practic indestructibil, incluzând o specificație îmbunătățită de cădere de 10 ft./3 m pe beton. 

Scanerul citește coduri de bare în orice stare, indiferent dacă sunt în mână sau la o distanță de până la 7 ft./2,1 m. Lucrătorii pot introduce date, cum ar fi adăugarea de cantitate și locație, cu tastatura ergonomică și afișajul color. Aplicațiile prefabricate oferă aceeași simplitate de „îndreptare și tragere” ca un scaner și le permit lucrătorilor să finalizeze sarcinile de cules, depozitare și inventariere cu o eficiență și precizie uimitoare. Și DataCapture DNA, ecosistemul software exclusiv al Zebra,

FUNCȚIONEAZĂ ÎN MEDIILE TALE CELE MAI DIFICILE

Ultra-rezistent — cel mai indestructibil design din clasa sa

Scanerele ultra-rezistente Zebra și-au câștigat numele dintr-un motiv: nu veți găsi o familie mai dură de scanere. DS3600-KD are cele mai înalte specificații de cădere, răsturnare și etanșare din clasa sa. Poate supraviețui căderilor de 10 ft./3 m pe beton și 7.500 de căderi. 

Cu etanșare dublă IP65/IP68, DS3600-KD este rezistent la praf, poate face față forței jetului de apă și poate fi complet scufundat în apă. Construit pentru a rezista la căldură, frig și umiditate extreme, DS3600-KD poate fi folosit oriunde – în interior, în aer liber și chiar în congelator. 1

Scanați totul — la viteze uluitoare

Lucrătorii pot captura aproape orice cod de bare 1D sau 2D la fel de repede pe cât pot apăsa pe trăgaci, de la o distanță de până la 7 ft./2,1 m. 

Având la bază tehnologia exclusivă de imagistică inteligentă PRZM de la Zebra și cea mai înaltă rezoluție a senzorului din clasa sa, DS3600-KD captează instantaneu cele mai problematice coduri de bare – inclusiv coduri de bare murdare, deteriorate, prost imprimate și sub ambalaj termocontractabil.


ABORDAȚI MAI MULTE SARCINI CU O VERSATILITATE INOVATOARE

Primul scaner ultra-rezistent cu afișaj color și tastatură

Eficientizați sarcinile de picking, inventariere și punct de vânzare cu tastatura și afișajul color. Tastatura ergonomică iluminată din spate este bine proiectată pentru operarea cu o singură mână. 

Afișajul color oferă o experiență mai intuitivă, modernă, iar luminozitatea afișajului se ajustează automat pentru o vizualizare ușoară în orice condiții de iluminare.

Aplicații prefabricate gata de utilizare imediat din cutie

DS3600-KD elimină complexitatea dezvoltării și integrării aplicațiilor. Începeți să utilizați aplicațiile noastre prefabricate din prima zi – inclusiv capacitatea de a adăuga date despre cantitate și/sau locație la orice cod de bare scanat, să confirmați că conținutul din interiorul unui container se potrivește cu eticheta exterioară și chiar să adăugați date despre locație în timpul contorizării inventarului în timp ce vă aflați în roaming. de la gazda. 

Practic, nu există nicio curbă de învățare pentru lucrători – dacă pot folosi un scaner, pot folosi aplicațiile prefabricate. Iar capacitatea de personalizare viitoare poate satisface nevoi specifice aplicației.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS3600-KD – Piețe și aplicații

Seria de scanere ultra-rezistente Zebra 3600

Această familie de scanere oferă un model care să răspundă practic oricărei nevoi în depozitare și producție

 • LI3600-SR: Captură standard de coduri de bare 1D
 • LI3600-ER: Captură cu cod de bare 1D cu gamă extinsă
 • DS3600-SR: Scanare în intervalul standard de coduri de bare 1D și 2D
 • DS3600-HP: scanerul de înaltă performanță captează coduri de bare 1D/2D pe distanțe mai lungi, plus OCR, fotografii și documente
 • DS3600-HD: Captează coduri de bare 1D/2D de înaltă densitate
 • DS3600-DP: Captură de marcaje directe ale părților (DPM)
 • DS3600-ER: Captură de cod de bare 1D/2D cu gamă extinsă
 • DS3600-DPA: optimizat pentru a citi marcajele directe ale părților (DPM) și codurile de bare 1D largi
 • DS3600-KD: Versatilitatea unei tastaturi și a unui afișaj color
 • Ghidul programatorului SSI fără firMN001667A02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Scaner digital DS3678 cu tastatură și afișajMN-003916-01EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • DS3678-HP Scaner digital cu tastatură și afișaj Supliment pentru ghidul de referință al produsuluiMN-003915-03EN Rev ADescărcați 4 MB
 • Ghid de referință pentru produs DS36X8 (RO)MN-002689-13EN Rev. ADescărcați 12 MB
 • EA3600 Network Connect for Automation Adaptor Industrial Ethernet (ro)MN-003001-05 Rev. ADescărcați 5 MB
 • Ghid de referință rapidă pentru FLB3678 (ro)MN002336A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Șablon placă de montare pentru stivuitor în englezăMN-002769-01, rev. ADescărcați 965 KB
 • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
 • SAC3600-4001CR Ghid rapid de referință pentru încărcător de rezervă cu patru sloturi (ro)MN002652A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru programator cu interfață serială simplă (ro)72E-40451-04EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de referință rapid pentru suportul scanerului industrial STB3678 (ro)MN002334A03 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid pentru dezvoltatori Zebra Scanner SDK pentru Android (ro)MN002223A06 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

DS3600-KD INDESTRUCTIBIL CU TASTATURĂ ȘI AFIȘAJ COLOR — SIMPLITATEA UNUI SCANER, VERSATILITATEA DE A FACE MAI MULT.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS3600-KD

Capturați OCR, fotografii și documente

DS3600-KD facilitează realizarea de fotografii de înaltă calitate pentru documentare. Cu Image Viewer, lucrătorii pot verifica rapid o imagine înainte de a o trimite gazdei. Intelligent Document Capture de la Zebra declină și luminează automat imaginile documentelor. Iar suportul pentru mai multe fonturi OCR permite transferul de date rapid și ușor.

Capturați cu ușurință datele etichetelor pentru o gestionare mai bună a inventarului

Cu Label Parse+, DS3600-KD poate captura și analiza instantaneu datele codurilor de bare ale etichetei GS1 pe articole, permițând lucrătorilor să capteze cu ușurință o mulțime de date, inclusiv datele de expirare și numărul lotului/locația de fabricație.

Citiți până la 20 de coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu Multi-Code Data Formatting (MDF), DS3600-KD poate captura mai multe coduri de bare cu o singură scanare și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

Procesare mai rapidă a listelor de selectare

Lucrătorii pot selecta și captura cu ușurință un cod de bare individual din orice listă de alegere.

Moduri de feedback flexibile

Combinați și potriviți modurile de feedback care se potrivesc cel mai bine mediului dvs. – vibrații, LED-uri învecinate care sunt ușor de văzut din orice poziție, un semnal sonor și indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea codului de bare capturat.

Schimbați fluxurile de lucru într-o clipă cu AutoConfig

Deoarece setările scanerului sunt stocate în baza suportului, pur și simplu asociați DS3600-KD la o altă bază pentru a-l configura automat pentru o nouă aplicație gazdă. De exemplu, puteți lua un scaner de la stivuitor și îl puteți utiliza pentru transport fără a modifica manual setările.


TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ FĂRĂ FIR

Peste 60.000 de scanări cu o singură încărcare

DS3600-KD acceptă peste 60.000 de scanări cu o singură încărcare – adică peste 16 ore de scanare non-stop. Bateria inteligentă PowerPrecision+ oferă informații complete despre sănătate, astfel încât să puteți identifica și înlocui cu ușurință bateriile vechi.

Stare baterie și Bluetooth dintr-o privire

Afișajul color afișează întotdeauna indicatorul bateriei și starea Bluetooth, ceea ce face ușoară monitorizarea puterii bateriei și a conectivității pe parcursul unei ture.

Suport ultra-rezistent și contacte de încărcare concepute pentru a dura

DS3600-KD este singurul scaner din clasa sa care oferă un suport cu etanșare IP65. Contactele sale de încărcare industrială rezistă la 250.000 de inserții. Iar tehnologia exclusivă de contact Connect+ de la Zebra asigură o încărcare fiabilă, fără coroziune pe toată durata de viață a scanerului.

Urmăriți scanerele dvs. și preveniți întreruperile fluxului de lucru

Cu Virtual Tether, nu va trebui să vă faceți griji că un client ia accidental un scaner de la auto-checkout sau că un lucrător din depozit ar lăsa un scaner în urmă pe un palet. Atât scanerul, cât și suportul vor avertiza utilizatorii când un scaner este scos dincolo de raza sa Bluetooth sau lăsat în afara suportului pentru o perioadă de timp predefinită.

Eliminați interferențele Bluetooth cu modul Wi-Fi Friendly

Modul Wi-Fi Friendly exclusiv de la Zebra elimină interferențele wireless pe care dispozitivele Bluetooth le pot crea în mediul dumneavoastră Wi-Fi.


GESTIONABILITATE DE NEEGALAT

Conectați-vă instantaneu la rețeaua Ethernet industrială

Network Connect for Automation de la Zebra oferă o conexiune perfectă între scanerele DS3600-KD și rețeaua Industrial Ethernet a unui producător, fără a fi nevoie de echipamente de conversie terțe.

Identificați și corectați codurile de bare cu probleme cu ScanSpeed ​​Analytics

Numai de la Zebra, ScanSpeed ​​Analytics oferă valori detaliate pentru fiecare cod de bare capturat, permițându-vă să identificați codurile de bare cu performanțe slabe care vă încetinesc operațiunile.

Instrumente fără costuri pentru a vă satisface nevoile de management

Cu 123Scan, puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere. Dacă aparatele dvs. de imagine se află în mai multe locații din țară sau din întreaga lume, cu Scanner Management Service (SMS), puteți configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv DS3600-KD care este conectat la gazdă – nu este nevoie de acțiunea de depozit sau de utilizator. necesar.

Informații de ultimă oră despre fiecare aspect al scanerelor dvs

Capacitățile de diagnosticare la distanță ale agentului de logare automatizează înregistrarea informațiilor despre activele scanerului, starea și statisticile, setările de configurare și datele codurilor de bare – oferindu-vă informațiile necesare pentru verificarea evenimentelor, trasabilitatea blockchain, generarea ROI a site-ului pilot, depanarea și analiza predictivă a tendințelor la nivelul întregii flote.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni7,5 in. H x 3,1 in. L x 5,6 in. A
19 cm H x 7,8 cm L x 14,3 cm A
Greutate18 oz./510 g (include acumulator)
Gama de tensiune de intrareGazdă alimentată: 4,5 VDC min., 5,5 VDC max.
Alimentare externă: 11,4 VDC min., 12,6 VDC max.
CuloareVerde industrial
AfişaEcran color QVGA (320 x 240) de 2,0 inchi; Corning Gorilla Glass
Iluminare de fundalAfișaj LED cu iluminare din spate
TastaturaAlfanumeric cu 19 taste iluminat din spate, cu funcții de taste Shift albastru și verde
Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea ecranului și a tastaturii
Interfețe gazdă acceptateUSB, RS232, Keyboard Wedge 
Industrial Ethernet: EtherNet/IP, Profinet,
Modbus TCP și Std TCP/IP
BaterieBaterie reîncărcabilă Li-Ion PowerPrecision+ de 3100 mAh
Indicatori de utilizatorIndicator de decodare directă; LED-uri; semnal sonor; vibratie

Caracteristici de performanta

Scanări la încărcare completă60.000+
IluminareDouă (2) LED-uri cu lumină albă caldă
A placeLaser de 655 nm
Câmpul vizual  al imaginiiOrizontală: 31°, Verticală: 23°
Senzor de imagine1.280 x 960 pixeli
Min. Contrast de imprimareDiferență de reflexie minimă de 15%.
Toleranță de rulare oblică/pasare+/- 60°; +/- 60°; 0-360°

Capabilitati de decodare 3

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod
11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5,
GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39,
Aztec, DataMatrix, MaxiCode, Cod QR, Micro QR,
Chinese Sensible (Han Xin), Coduri poștale
OCROCR-A/B, MICR-E13B, numărul de serie al monedei SUA
Suport IUIDAcceptă analiza IUID, capacitatea de a citi și separa câmpurile IUID în funcție de cerințele aplicației

Mediul utilizatorului

Temperatura de Operare-4° F până la 122° F/-20° C până la 50° C
Temperatura de depozitare-40° F până la 158° F/-40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropRezistă la căderi multiple de 10,0 ft./3,0 m pe beton la temperatura camereiRezistă la căderi multiple de 8,0 ft./2,4 m pe beton la -4° F până la 122° F/-20° C până la 50° C
Specificațiiie Tumble7500 trăsături de 3,3 ft./1,0 m
Etanșarea mediuluiScaner: IP65 și IP68 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabileLeagăn FLB: IP65
Descărcare electrostatică (ESD)Conform EN61000-4-2, ±25 KV de descărcare în aer, ±10 KV de descărcare directă, ±10 KV de descărcare indirectă
Imunitate la lumină ambientală0 până la 10.037 lumânări pentru picioare/0 până la 108.000 lux
(lumina directă a soarelui)

Conectivitate wireless

Radio Bluetooth Radio BluetoothBluetooth clasa 1, versiunea 4.0 (LE), port serial (SPP)
Rata de date3 Mbit/s (2,1 Mbit/s) pentru Bluetooth clasic
1 Mbit/s (0,27 Mbit/s) pentru energie redusă
Raza radioLinie de vedere directă în aer liber: Clasa 1: Minim
300 ft. (100,0 m); Clasa 2: minim 30 ft. (10,0 m)

Intervalele de decodificare (tipic) 4

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 128: 5 mil6,0-14,0 in./15,2-35,6 cm
Cod 128: 20 mil5,0-45,0 in./12,7-114,3 cm
Cod 128: 40 mil2,8-80 in./7,1-203,2 cm
Datamatrix: 7,5 mil7,0-11,0 in./17,8-27,9 cm
Datamatrix: 10,0 mil6,0-15,0 in./15,2-38,1 cm

reglementare

De mediuRoHS EN 50581: 2012
Siguranta electricaSiguranță UE: EN 60950-1: 2006 + A11: 2009 + A1:
2010 + A12: 2011 + AC 2011 + A2: 2013; Siguranță internațională
: IEC 60950-1: 2005 + A1: 2009 + A2: 2013
SUA/Canada Siguranță: UL 60950-1, ediția a doua,
CAN/CSA-C22.2 nr. 60950-1-07
Siguranță laser/LEDSiguranța LED-urilor internaționale: IEC 62471: 2006 (Ed.1.0);
EN 62471: 2008 (LED);
Componentă laser recunoscută UL, VDE și CU
EMI/RFIEmisii IT: EN 55022: 2010/AC: 2011 (Clasa B);
Imunitate IT: EN 55024: 2010;
Industria grea: EN 61000-6-2: 2005/AC:2005;
Emisii de curent armonic: EN 61000-3-2: 2006
+ A1: 2009 + A2: 2009 (Clasa B);
Fluctuația tensiunii și pâlpâirea:
EN 61000-3-3: 2013;
Echipamente electrice medicale: EN 60601-1-2: 2007/
AC: 2010, IEC 60601-1-2: 2007 (Modificat);
Dispozitive de radiofrecvență: 47 CFR Partea 15, Subpartea
B, Clasa B
Aparatură digitală: ICES-003 Ediția 5, Clasa B

Aplicații prefabricate

Scanați și introduceți cantitateaScanați un articol, apoi introduceți cantitatea 
Scanați și introduceți cantitatea/locațiaScanați un articol, apoi introduceți cantitatea și locația
Scanarea inventaruluiIntroduceți datele după scanări în roaming de la gazdă
Scanarea meciurilorVerificați dacă codurile de bare afișate în exteriorul unui container se potrivesc cu codurile de bare de pe articolele din interior
Vizualizator de imaginiPrevizualizează o imagine capturată înainte de a o trimite gazdei

Utilități și management

123ScanareProgramează parametrii scanerului, actualizează firmware-ul, afișează datele scanate de coduri de bare, statistici de scanare, starea bateriei, datele activelor și tipărește rapoarte.
Scanner SDKGenerează o aplicație de scanare completă, inclusiv documentație, drivere, utilitare de testare și exemplu de cod sursă.
Serviciu de gestionare a scanerelor (SMS)Gestionează de la distanță scanerul Zebra și solicită informații despre activele acestuia.
Conectare la rețeaConectează perfect scanerele din seria 3600 direct la rețeaua Ethernet industrială, fără echipamente de conversie terță parte. 

garanție

În conformitate cu termenii declarației de garanție hardware a Zebra, DS3600-KD este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de: Scaner și suport: treizeci și șase (36) de luni, baterie douăsprezece (12) luni de la data expedierii . 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Note de subsol

1. Accesoriiu pentru suportul scanerului încălzit recomandat pentru a reduce condensul pe exteriorul ferestrei de scanare atunci când intrați și ieșiți din congelatoare.2. Personalizarea va fi disponibilă pentru selectați parteneri Zebra în Q3 2021. 3. Consultați Ghidul de referință al produsului pentru lista completă a simbolurilor.4. Rezoluția de imprimare, contrastul și lumina ambientală depind.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts