Zebra Ds457

SERIA DS457 – IMAGER CU MONTARE FIXĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Activați scanarea hands-free de mare volum de la POS-ul de vânzare cu amănuntul și poarta de îmbarcare a aeroportului până la linia de producție cu Zebra DS457. Cu captarea cuprinzătoare a datelor, lucrătorii dumneavoastră pot scana practic orice cod de bare, inclusiv marcaje 1-D, 2-D și direct ale pieselor. Indiferent ce tip de cod de bare este prezentat sau dacă este imprimat pe o etichetă de hârtie, gravat într-un produs sau afișat pe ecranul unui telefon mobil, tehnologia revoluționară a imaginilor digitale oferă o viteză de scanare extraordinară. 

Amprenta minusculă se potrivește în cele mai multe zone cu spațiu limitat. Lucrătorii pot alege modul de prezentare sau activat prin declanșare, oferind flexibilitate pentru o mare varietate de aplicații. Și în timp ce DS457 poate fi integrat într-o mare varietate de produse, designul său elegant este la fel ca acasă în zonele orientate către clienți, cum ar fi un ghișeu de vânzare cu amănuntul.

Adevărata cea mai bună performanță din clasă la toate codurile de bare

Un procesor puternic de 624 MHz, viteza de declanșare rapidă a senzorului și iluminarea cu impuls rapid în curs de brevetare oferă performanțe uimitoare pentru aproape fiecare cod de bare – 1-D și 2-D plus marcaje directe ale pieselor – lucrătorii dvs. pot captura coduri de bare la fel de repede cum pot prezenta articole pentru scanare. Nu este niciodată nevoie să faceți o pauză între scanări, protejând productivitatea și mărind productivitatea.

Se potrivește în cele mai mici spații

Micul DS457 este ideal acolo unde este necesară o amprentă minimă sau zero. La doar 1,15 in. H x 2,3 in. L x 2,44 in. L (2,92 cm H x 5,84 cm L x 6,2 cm L), acest dispozitiv poate fi montat aproape oriunde – atașat la registru sau sub tejghea pentru un adevărat amprenta zero pe ambalajul de vânzare cu amănuntul la o celulă de producție cu spațiu limitat sau o poartă de aeroport.

Scanați coduri de bare pe aproape orice suprafață, inclusiv pe ecranele telefoanelor mobile

Clienții dvs. adoptă rapid coduri de bare mobile – versiuni electronice ale biletelor, cărților de îmbarcare și cardurilor de fidelitate care pot fi transportate direct în telefonul mobil. 

Deoarece DS457 poate citi coduri de bare pe ecranele telefoanelor mobile și ale computerului, sunteți pregătit pentru acest cod de bare de ultimă generație, protejând confortul clienților, calitatea serviciului pentru clienți și productivitatea angajaților.

Flexibil și ușor de integrat

DS457 poate fi folosit ca scaner de sine stătător sau integrat în cele mai limitate produse de spațiu pentru a aduce performanțe de scanare de clasă mondială computerelor mobile, scanerelor portabile, chioșcurilor cu autoservire, instrumentelor medicale și de diagnosticare, terminalelor de loterie și multe altele. 

Integrarea în designul produselor dumneavoastră este ușoară – nu este necesară inginerie optică, mecanică sau electrică. Și în cazul în care aveți deja un Zebra Miniscan implementat astăzi, interfața comună vă permite să schimbați pur și simplu scanere pentru a crește eficient din punct de vedere al costurilor performanța și calitatea scanării – nu sunt necesare re-instrumente sau reproiectare a zonei de instalare.

Unde poți folosi cititoarele fixe Zebra DS457 – Piețe și aplicații

Retail

 • POS, verificare ID, cupoane mobile și scanare card de fidelitate, completare automată a aplicațiilor pentru cardul de credit și de fidelitate

Producţie

 • Verificarea erorilor pe transportoare curate în producția electronică, urmărirea și urmărirea în producția farmaceutică

Călătorii și transport

 • Scanarea cărților de îmbarcare și a biletelor pe suport de hârtie și pe dispozitive mobile în aeroporturi, gări și terminale de autobuz

Securitate

 • Controlul accesului la punctele de trecere a frontierei, baze militare și multe altele

OEM

 • Integrați într-o gamă largă de dispozitive, de la chioșcuri cu autoservire până la instrumente medicale
 • Ghidul programatorului SSI fără firMN001667A02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid rapid de referință pentru DS457 Fixed Mount Imager (ro)72-144417-04 Rev. ADescărcați 921 KB
 • Ghid de integrare DS457 (doar pentru DS457-xx20009 vechi) (ro)72E-144361-06EN Rev. ADescărcați 3 MB
 • Ghid de integrare DS457 (numai DS457-xx20004ZZWW nou) (ro)MN-003093-05EN Rev. ADescărcați 5 MB
 • Ghid rapid de referință pentru DS457-XX20004ZZWW Fixed Mount Imager (ro)MN-003122-01 Rev. ADescărcați 884 KB
 • Ghid pentru programator cu interfață serială simplă (ro)72E-40451-04EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

Puneți Zebra DS457 să lucreze în organizația dvs. astăzi.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS457

Utilizatorii funcționează în câteva minute

Scanarea completă omnidirecțională elimină necesitatea alinierii precise a codului de bare și a imaginii. Un model unic de vizare cu un punct central strălucitor asigură o scanare rapidă și precisă – chiar și în cea mai puternică lumină. Rezultatul este o funcție de scanare extrem de intuitivă care crește productivitatea lucrătorilor, eliminând practic nevoia și costurile asociate cu instruirea.

PATRU MODELE PENTRU A SATISFACE ORICE NEVOIE DE APLICAȚIE

Indiferent de ce tip de coduri de bare trebuie să capturați, există un model care vă va satisface nevoile.

DS457-SR: Combinație de scanare a codurilor de bare 1-D și 2-D.

Acest model din gama standard este conceput pentru a satisface nevoile unei game largi de aplicații, oferind cea mai mare gamă de lucru posibilă pe cea mai mare varietate de coduri de bare.

DS457-HD: Optimizat pentru captarea completă a codurilor de bare 2-D.

Am luat modelul DS457-SR Standard Range și am optimizat funcționalitatea de focalizare pentru a se potrivi codurilor de bare 2-D foarte mici și dense întâlnite frecvent în producție. 

Producătorii de electronice se pot asigura că piesa potrivită este utilizată la momentul potrivit pe linia de producție. Și producătorii de produse farmaceutice pot urmări produsul pe măsură ce este produs și ambalat pentru a respecta reglementările de urmărire și urmărire.

DS457-DL: Combinație de scanare a codurilor de bare 1-D și 2-D plus analizarea permisului de conducere.

Am adăugat analizarea permiselor de conducere modelului DS457-SR Standard Range pentru a permite decodarea instantanee a informațiilor cu coduri de bare de pe orice permis de conducere de stat din SUA, precum și alte documente naționale de identitate pentru a susține o mare varietate de aplicații cu valoare adăugată. 

La POS-ul de vânzare cu amănuntul, DS457-DL permite autopopularea fără efort a cardurilor de credit și de fidelitate, precum și o verificare ușoară și fără erori.

DS457-DP: Suport complet pentru codurile de bare 1-D și 2-D plus marcaje directe ale pieselor.

Acest model puternic începe cu capacitatea de scanare de înaltă densitate a DS457-HD și adaugă noi algoritmi care asigură citirea ușoară a oricărei repere directe. Lucrătorii pot captura cu ușurință chiar și cele mai dificile urme directe ale pieselor, inclusiv semne cu contrast redus imprimate pe plastic negru, cauciuc negru, oțel și fontă.


SUPORT DE CLASĂ MONDIALĂ PENTRU UN TIMP DE FUNCȚIONARE MAXIM

Pentru o adevărată liniște a serviciilor, serviciul nostru din programul de asistență Start Advance Exchange oferă înlocuirea dispozitivului în ziua lucrătoare următoare pentru a menține aparatele dvs. de imagine DS457 în funcțiune. 

Și deoarece Acoperirea cuprinzătoare încorporată include uzura normală și deteriorarea accidentală a componentelor interne și externe, cheltuielile neprevăzute cu reparații sunt practic eliminate. Rezultatul este un ciclu de viață extraordinar, un timp de funcționare extraordinar și un ROI cu adevărat remarcabil.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni1,15 in. H x 2,3 in. L x 2,44 in. L 2,92 cm H x 5,84 cm L x 6,2 cm L
Greutate3,9 oz./111 g
PutereMaxim: 5 VDC +/- 10% @ 450 mA
ModeleDS457SR: coduri de bare 1-D și 2-D
DS457HD: coduri de bare 1-D și 2-D,
inclusiv coduri de înaltă densitate
DS457DL: coduri de bare 1-D și 2-D plus analizarea codurilor găsite pe permisele de conducere și alte documente de identificare
DS457DP: coduri de bare 1-D și 2-D plus marcaje directe ale pieselor

Caracteristici de performanta

Rezoluția senzorului752 (H) x 480 (V) scară de gri
Câmpul vizual al imaginiiDS457 SR și DL: 39,6° orizontală, 25,7° verticală DS457 HD și DP: 38,4° orizontală, 24,9° verticală
Element de vizare655 ± 10 nm (VLD)
Element de iluminare625 ± 5 nm (LED)
Contrast minim de imprimareReflectanță absolută a întunericului/luminii de minim 25%.

Capacitatea de decodare a simbolurilor

1-DToate codurile de bare 1-D majore
2-DPDF417, DataMatrix, QR Code, Aztec, coduri compuse și MaxiCode
PoştalUS Postnet, US Planet, UK Postal, Australian Postal, Japan Postal

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-4° până la 122° F /-20° până la 50° C* (NOTĂ: Vizorul laser este dezactivat peste 113° F /45° C)
* Consultați ghidul de integrare
Temp. stocare-40° până la 158° F / -40° până la 70° C
UmiditateFuncționare: 95% RH, fără condensare la 50°C Depozitare: 85% RH, fără condensare la 70°C
SigilaIP54
Specificațiiie de dropRezistă la căderi multiple de 30 in./176 cm pe beton
Lumină ambientalăÎntuneric total până la 9000 ft. lumânări (96.900 Lux)
Parametri programabiliMod de alimentare, modul de declanșare, sunet, durata sesiunii, controlul camerei, controlul imaginii, formatarea avansată a datelor, capturarea documentului, capturarea semnăturii
Formate de fișiere imagineBMP, TIFF, JPG

Zona de decodare seria DS457 (tipic)

Densitatea etichetei/Eticheta hârtieiAdâncimea câmpului – DS457-SR /
DS457-DL
Cod 39 – 5 mil1,3 – 8,1 inchi
3,3 – 20,6 cm
Cod 39 – 20 mil1,8 – 16,5 inchi
4,6 – 41,9 cm
UPC – 13 mil1,5 – 15,3 inchi
3,8 – 38,9 cm
Datamatrix – 7,5 mil2,0 – 6,0 inchi
5,1 – 15,2 cm
Datamatrix – 10 mil1,5 – 8,4 inchi
3,8 – 21,3 cm
Datamatrix – 15 mil1,6 – 10,9 inchi
4,1 – 27,7 cm
Cod QR – 7,5 mil2,1 – 5,1 inchi
5,3 – 13,0 cm
Cod QR – 10 mil1,5 – 7,0 inchi
3,8 – 17,8 cm
PDF417 – 6,67 mil1,8 – 7,1 inchi
4,6 – 18,0 cm
PDF417 – 10 mil1,2 – 10,2 inchi
3,0 – 25,9 cm
PDF417 – 15 mil1,5 – 13,0 inchi
3,8 – 33,0 cm
Densitatea etichetei/Eticheta hârtieiAdâncimea câmpului – DS457-HD /
DS457-DP
Cod 39 – 3 mil1,2 – 4,8 inchi
3,0 – 12,2 cm
Cod 39 – 5 mil1,1 – 5,7 inchi
2,8 – 14,5 cm
Cod 39 – 20 mil1,9 – 9,7 inchi
4,8 – 24,6 cm
UPC – 13 mil1,7 – 8,3 inchi
4,3 – 21,1 cm
Datamatrix – 4 mil1,6 – 3,0 inchi
4,1 – 7,6 cm
Datamatrix – 5 mil1,4 – 3,7 inchi
3,6 – 9,4 cm
Datamatrix – 7,5 mil1,2 – 4,4 inchi
3,0 – 11,2 cm
Cod QR – 5 mil1,5 – 3,1 inchi
3,8 – 7,9 cm
Cod QR – 7,5 mil1,1 – 4,0 inchi
2,8 – 10,2 cm
Cod QR – 10 mil1,1 – 4,6 inchi
2,8 – 11,7 cm
PDF417 – 4 mil1,4 – 3,8 inchi
3,6 – 9,7 cm
PDF417 – 6,67 mil1,0 – 4,8 inchi
2,5 – 12,2 cm

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts