Zebra Ds4600

SERIA DS4600 PENTRU RETAIL – SCANERUL VERSATIL CARE FACE MAI MULT PENTRU OPERAȚIUNILE DVS. DE VÂNZARE CU AMĂNUNTUL

Cumpărătorii din ziua de azi nu doresc să aştepte în cozi lungi la casă sau la biroul de returnări. Seria DS4600 oferă versatilitatea și performanța de scanare de care aveți nevoie pentru a menține tranzacțiile rapide și benzile care circulă fără probleme în întregul magazin. Această familie bogată în funcții îi ajută pe asociați să scaneze articole de toate dimensiunile, să citească coduri de bare în aproape orice stare și să gestioneze tranzacțiile de orice fel. Există un model din seria DS4600 pentru fiecare nevoie din magazinul dumneavoastră. 

Articole voluminoase într-un coș de cumpărături, permisul de conducere al unui client la biroul de returnări, un cupon mobil la casă, coduri de bare minuscule în departamentul de bijuterii – seria DS4600 poate captura totul. Eficiența crescută micșorează liniile și îi face pe clienți să revină din nou și din nou. Și unicul nostru DataCapture DNA TMși instrumentele de management preferate de industrie fac mai ușor ca niciodată integrarea, implementarea și gestionarea scanerelor dumneavoastră. Seria DS4600—mai multă versatilitate de captare a datelor, mai multă gamă și mai multă inovație.

Zebra Ds4600

RESETEAZĂ BARA PENTRU VERSATILITATE ȘI PERFORMANȚĂ

Surprindeți totul cu seria DS4600

Indiferent de tipul de date pe care trebuie să le capturați în magazinul dvs., există un model din seria DS4600 care este gata de lucru. Scanați coduri de bare 1D și 2D, indiferent dacă sunt imprimate pe o etichetă sau afișate pe un telefon. 

Capturați codurile de bare DotCode și DataMatrix punctate prin celofan, precum și codurile de bare minuscule și dense găsite pe etichetele de bijuterii. Citiți coduri de bare largi pe pachete și cutii din spate.

Contați pe performanța Zebra pentru a vă menține liniile în mișcare

Zebra DS4308 a stabilit bara pentru intervalul de decodare și puteți conta pe aceeași gamă „nu poate rata” din seria DS4600. DS4608-SR poate capta coduri UPC la o distanță de până la 70 de centimetri, permițând asociaților de la casă să ajungă cu ușurință la articolele din coșul de cumpărături al unui client, fără a părăsi casa. 

Microprocesorul de 800 MHz, senzorul megapixeli de înaltă rezoluție și tehnologia exclusivă Zebra PRZM Intelligent Imaging asigură captarea instantanee a codurilor de bare chiar și pe cele mai dificile coduri de bare. Și un design patentat al motorului din spate permite seriei DS4600 să citească coduri de bare mai largi la orice distanță, în comparație cu alte scanere cu un câmp vizual similar. Ca rezultat, asociații se pot concentra pe clienții dvs., mai degrabă decât pe poziționarea articolelor.

Fiabilitate zilnică

Seria DS4600 este proiectată pentru durabilitate, în interior și în exterior. Etanșarea IP52 protejează împotriva scurgerilor, în timp ce un sistem optic patentat dublu sigilat protejează componentele optice critice de praf și lichid – asigurând că „ochiul” scanerului captează întotdeauna cea mai clară imagine de cod de bare posibilă pentru o decodare rapidă și fiabilă. 

Fereastra de scanare încasată protejează împotriva petelor, murdăriei și zgârieturilor, care pot afecta performanța. Iar scanerul este construit pentru a supraviețui mai multor căderi de 6 ft./1,8 m pe beton și 2.000 de prăbușiri în testul nostru pedepsitor.

Unde poți folosi cititoarele Zebra DS4600 – Piețe și aplicații

Retail

  • Scanare la casă
  • Scanare mobilă: eCouponing/loyalty
  • Analiza DL: verificarea vârstei, aplicații de fidelizare și creditare
  • Verificarea taxei pe tigari si bauturi alcoolice
  • Punct de control EAS
  • Citire OCR/pașaport
  • Primirea
  • Inventar

Ospitalitate

  • Bilete la eveniment/admitere
  • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS4608 (ro)MN-003599-01EN Rev. ADescărcați 2 MB
  • Ghid de referință pentru produs pentru scanerul de imagini DS4608 (ro)MN-003378-05EN Rev. ADescărcați 22 MB
  • Ghid de pornire rapidă a scanerului digital DS4608-HC (ro)MN-004107-01EN Rev. ADescărcați 1 MB
  • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Allscripts (ro)MN-004101-01EN Rev. ADescărcați 407 KB
  • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor de asistență medicală pentru Cerner (ro)MN-004102-01EN Rev. ADescărcați 416 KB
  • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Epic (ro)MN-004103-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
  • Ghid de configurare și configurare rapidă a scanerelor medicale pentru Meditech (ro)MN-004104-01EN Rev. ADescărcați 408 KB
  • Ghidul utilizatorului pentru formatarea datelor multicod și simbolul preferatMN-002895-02 Rev. ADescărcați 3 MB
  • Ghid pentru programator de etapă plural (ro)72E-67113-05 Rev. ADescărcați 626 KB
  • Ghidul programatorului Toshiba TEC (ro)MN-002707-02EN Rev. ADescărcați 1 MB
  • Ghid avansat al programatorului pentru formatarea datelor72E-69680-08 Rev. ADescărcați 1 MB

Seria DS4600 — scanerul care oferă mai mult. Mai multă versatilitate. Mai multe opțiuni de captare a datelor. Mai multă gamă. Mai multă inovație.

Pentru mai multe informații, vizitați: DS4608, DS4608-DPE

Comutare din mers între scanarea handheld și hands-free

Pur și simplu așezați scanerul în suportul de prezentare opțional pentru a comuta automat în modul mâini libere; apoi ridicați scanerul pentru modul portabil — nu este necesară modificarea setărilor.

Moduri de feedback flexibile care funcționează pentru orice mediu de vânzare cu amănuntul

Seria DS4600 oferă mai multe moduri de feedback, inclusiv un LED de decodificare bun, care este vizibil din orice poziție, un ton tradițional de bip cu volum/frecvență reglabil și indicatorul de decodare directă Zebra care proiectează iluminarea pe codul de bare pentru confirmarea vizuală instantanee a unei scanări reușite.


FACEȚI MAI MULT CU INOVAȚIA CARE CREȘTE PRODUCTIVITATEA

Funcționează ca scaner de documente

Cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare, seria DS4600 poate captura imagini ale cecurilor și facturilor de utilități, iar DS4608-SR și DS4608-DL pot captura documente de pagină întreagă. Intelligent Document Capture de la Zebra compensează automat variațiile de iluminare și îndreptează imaginea pentru o claritate optimă.

Capturați mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare

Cu formatarea datelor cu mai multe coduri (MDF), seria DS4600 poate scana mai multe coduri de bare cu o singură apăsare a declanșatorului și poate transmite doar codurile de bare de care aveți nevoie, în ordinea la care se așteaptă aplicația dvs.

Selectați un cod de bare dintre mai multe

Cu simbolul preferat de la Zebra, seria DS4600 poate captura și scoate numai codul de bare preferat, astfel încât lucrătorii să nu mai fie nevoiți să piardă timp acoperind fizic codurile de bare din apropiere înainte de scanare.

Dezactivați etichetele EAS în timpul scanării

Suportul EAS opțional, disponibil pe DS4608-HD/HL, permite asociaților să dezactiveze etichetele Checkpoint EAS în timp ce scanează prețul, sporind productivitatea la casă și prevenind alarmele eronate.

Raționalizați colectarea datelor cu OCR

Lasă tehnologia inteligentă să facă treaba. Suportul pentru OCR accelerează colectarea datelor de pe cărți de identitate și documente de călătorie care ar putea să nu aibă coduri de bare, accelerând tranzacțiile de plată în magazinele din aeroport și în alte locații.

Capturați datele permisului de conducere

Cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare al DS4608-DL/HL, casierii pot captura și analiza informații despre datele permiselor de conducere pentru a completa automat o aplicație de fidelitate sau card de credit, pentru a verifica vârsta pentru achizițiile cu restricții de vârstă, pentru a procesa returul unui client și multe altele.


INSTRUMENTE DE MANAGEMENT PREFERATE DE INDUSTRIE

Desfășurare fără efort

Seria DS4600 nu ar putea fi mai ușor de configurat. Ieșit din cutie, scanerul este configurat pentru aplicațiile pe care le utilizați în fiecare zi, în timp ce cablurile de detectare automată a gazdei selectează automat interfața gazdă potrivită – doar conectați scanerul și sunteți gata de plecare.

Implementați și gestionați cu ușurință toate scanerele dvs

123Scan, un instrument DataCapture DNA gratuit, este suficient de intuitiv pentru utilizatorii începători. Puteți crea cu ușurință coduri de bare de configurare pentru a programa scanere, a actualiza firmware-ul sau a pune în scenă un număr mare de dispozitive. 

Dacă scanerele dvs. se află în mai multe locații din țară sau din întreaga lume, puteți utiliza serviciul gratuit de gestionare a scanerelor (SMS) pentru a configura și actualiza firmware-ul pentru orice dispozitiv din seria DS4600 care este conectat la o gazdă. Nu este necesară nicio acțiune în depozit sau acțiunea utilizatorului, cum ar fi scanarea unui cod de bare de configurare.


DATACAPTURE DNA—TRANSFORMAREA SCANERELOR DIN INTERIOR

Simplificați întreaga experiență de scanare

Hardware-ul este doar începutul a ceea ce aveți nevoie pentru a maximiza valoarea scanerelor dvs. Seria DS4600 este alimentată de DataCapture DNA, un set de instrumente unice de dezvoltare, management, vizibilitate și productivitate. Folosind cei 50 de ani de inovație Zebra, DataCapture DNA transformă scanerele Zebra în instrumente puternice care vă scad TCO și ajută lucrătorii să facă mai multe în fiecare zi. 

Reduceți ciclurile de dezvoltare cu instrumente de dezvoltare. Simplificați dramatic implementările scanerelor de orice dimensiune cu instrumente de management. Obțineți analizele de la distanță de care aveți nevoie pentru a menține scanerele în funcțiune cu instrumente de vizibilitate. Și atingeți noi niveluri de productivitate cu inovații care simplifică sarcinile.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni6,5 inchi H x 2,6 in. L x 3,9 in. A
16,5 cm H x 6,7 cm L x 9,8 cm A
Greutate5,7 oz. / 161,9 g
Gama de tensiune de intrare4,5 până la 5,5 VDC alimentat gazdă; Sursă de alimentare externă de la 4,5 până la 5,5 VDC
Curent de funcționare la tensiune nominală (5,0 V340 mA (tipic)
Curent de așteptare (reactiv) la tensiune nominală (5,0 V)150 mA (tipic)
CuloareNova White, Twilight Black
Interfețe gazdă acceptateCertificat USB, RS232, TGCS (IBM) 46XX peste RS485
Suport pentru tastaturăSuportă peste 90 de tastaturi internaționale
Conformitatea TAAConform legii privind acordurile comerciale
Supravegherea electronică a articolelorCompatibil cu sistemul de dezactivare Checkpoint EAS
Indicatori de utilizatorIndicator de decodificare directă, LED-uri de decodificare bună, LED-uri pentru vedere din spate, semnal sonor (ton și volum reglabile)

Caracteristici de performanta

Sursă de luminăModel de vizare: LED chihlimbar circular de 617nm
Iluminare(2) LED-uri roșii de 660 nm
Câmpul vizual al imaginii36,1° H x 22,6° V nominal
Senzor de imagine1280 x 800 pixeli
Contrast minim de imprimareDiferență de reflexie minimă de 15%.
Toleranță înclinată+/- 60°
Toleranță la pitch+/- 60°
Toleranță la rulare0° – 360°

Caracteristici imagistice

Suport pentru format graficImaginile pot fi exportate ca Bitmap, JPEG sau TIFF
Calitatea imaginii96PPI pe un document A4 (DS4608-SR)

De mediu

Temperatura de Operare32,0 ° până la 122,0 ° F / 0,0 ° până la 50,0 ° C
Temperatura de depozitare-40,0 ° până la 158,0 ° F / -40,0 ° până la 70,0 ° C
Umiditate5% până la 95% RH, fără condensare
Specificațiiie de dropProiectat pentru a rezista la căderi multiple la 6,0 ft./1,8 m pe beton
Specificațiiie TumbleConceput pentru a rezista la 2.000 de tumbe în pahar de 1,5 ft./0,5 m
Etanșarea mediuluiIP52
Descărcare electrostatică (ESD)ESD conform EN61000-4-2, +/-15 KV Aer, +/-8 KV Direct, +/-8 KV Indirect
Imunitate la lumină ambientală0 până la 10.000 de lumânări de picioare/0 până la 107.000 lux

de reglementare

De mediu2011/65/UE și EN 50581:2012 și EN IEC 63000:2018
Siguranta electricaUL 60950-1, ediția a doua, CAN/CSA-C22.2
Nr. 60950-1-07. EN 60950-1:2006/A2:2013
IEC 60950-1:2005/A2:2013
IEC 62368-1 (ed.2); EN 62368-1:2014
Siguranță LEDIEC 62471:2006 (Ed.1.0); EN 62471:2008
EMI/RFIFCC: 47 CFR Part 15, Subpart B, Class B
ICES-003 Issue 6, Class B, EN 55032, Class B, EN 55024,
EN 55035, EN 60601-1-2:2015, IEC 60601-1-2:2014

Accesoriii

Gooseneck Intellistand, Cupa

Capacitatea de decodare a simbolurilor 3

1DCod 39, Cod 128, Cod 93, Codabar/NW7, Cod 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 din 5, Coreeană 3 din 5, GS1 DataBar, Baza 32 (Italian Pharma)
2dPDF417, Micro PDF417, Coduri compozite, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Micro QR, Han Xin, Coduri poștale, SecurPharm, DotCode, DotCode DataMatrix
OCROCR-A, OCR-B, MICR, Moneda SUA
Rezoluția minimă a elementuluiCod 39 – 3,0 mil (DS4608-SR)
DataMatrix – 5,0 mil (DS4608-SR)
Cod 39 – 2,0 mil (DS4608-HD)
DataMatrix – 4,0 mil (DS4608-HD)

Intervalele de decodificare DS4608-SR/DL (tipic) 1

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil2,2 in./5,6 cm până la 5,4 in./13,7 cm
Cod 39: 5 mil0,7 in./1,8 cm până la 11,0 in./27,9 cm
Cod 39: 20 mil0 in./0 cm până la 44,0 in./111,8 cm
Cod 128: 5 mil2,7 in./6,9 cm până la 5,4 in./13,7 cm
PDF 417: 6,7 mil1,3 in./3,3 cm până la 10,0 in./25,4 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm până la 28,0 in./71,1 cm
DataMatrix: 10 mil1,0 in./2,5 cm până la 11,5 in./29,2 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 17,5 in./44,5 cm

Intervalele de decodare DS4608-HD/HL (tipic) 1

Simbologie/RezoluțieAproape de departe
Cod 39: 3 mil1,3 in./3,3 cm până la 6,0 in./15,2 cm
Cod 39: 5 mil0,1 in./0,3 cm până la 11,5 in./29,2 cm
Cod 39: 20 mil0,6 in./1,5 cm până la 29,0 in./73,7 cm
Cod 128: 5 mil1,7 in./4,3 cm până la 5,0 in./12,7 cm
PDF 417: 6,7 mil0,6 in./1,5 cm până la 9,3 in./23,6 cm
UPC: 13 mil (100%)0 in./0 cm până la 18,0 in./45,7 cm
DataMatrix: 10 mil0,2 in./0,5 cm până la 9,5 in./24,1 cm
QR: 20 mil0 in./0 cm până la 13,5 in./34,3 cm

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, DS4608 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de cinci ani de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Select; Zebra OneCare Essential

Note de subsol

1. Rezoluția imprimării, contrastul și lumina ambientală depind
2. Consultați Ghidul de referință pentru produs pentru lista completă a simbolurilor.

DataCapture ADN

DataCapture DNA este o suită de firmware, software, utilități și aplicații extrem de inteligente, concepute exclusiv pentru a adăuga funcționalitate și pentru a simplifica implementarea și gestionarea scanerelor Zebra. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts