Zebra Ec30

DISPOZITIVUL SUPREM PENTRU TOT PERONALUL

Pentru asociații fără voce și date mobile, simplul act de a găsi un supervizor pentru a răspunde la o întrebare sau de a căuta disponibilitatea articolelor poate dura câteva minute. Calitatea serviciilor este redusă. Și ai putea pierde vânzări atunci când clienții nerăbdători pleacă. Vă prezentăm EC30, dispozitivul mobil la prețul potrivit cu conexiunile mobile potrivite pentru asociații neconectați de astăzi. 

EC30 este special conceput pentru portabilitate – este mic, ușor și durabil. Peste 18 instrumente inovatoare Zebra Mobility DNA duc ușurința în utilizare, integrarea, implementarea și gestionarea de zi cu zi la un nou nivel, oferind funcționalitate și valoare de neegalat. EC30 oferă capabilități vocale complete – este un walkie-talkie și un receptor PBX fără fir (opțional). 

Capacitățile de date includ mesaje text securizate și scanarea codurilor de bare 1D/2D. Și puteți profita de aplicațiile dvs. curente de linie de afaceri selectând și extinzând funcții pentru a îmbunătăți gestionarea sarcinilor și a inventarului și multe altele. Rezultatul? O forță de muncă complet conectată și foarte productivă. Eficiență operațională maximă a magazinului. Serviciu superior pentru clienți. Și mai multe vânzări. EC30 — însoțitorul perfect pentru forța de muncă neconectată.

TOATE FUNCȚIILE POTRIVITE PENTRU PERSONALUL NECONECTAT

Ultraportabil, de buzunar

Cântărind mai puțin de patru uncii și subțire de doar o jumătate de inch, EC30 este ușor de băgat într-un buzunar, este purtat în siguranță și confortabil pe un șnur, prins pe o uniformă, purtat pe un toc sau bandă și multe altele.

Un afișaj avansat, ușor de utilizat

Ecranul color de 3 inchi oferă spațiul exact al ecranului pentru a afișa informațiile de care asociații au nevoie pentru a îndeplini sarcinile de bază de zi cu zi mai rapid și mai eficient – de la căutarea prețului și disponibilitatea articolelor până la completarea inventarului în retail. Android oferă familiaritate instantanee. Și cu tehnologia tactilă capacitivă a lui EC30, lucrătorii pot interacționa cu aplicațiile folosind un deget, chiar și cu mănuși ușoare.

Apăsați pentru a vorbi

Obțineți servicii PTT imediat din cutie cu PTT Express de la Mobility DNA. Prin apăsarea unui buton, asociații pot ajunge instantaneu la membrii echipei pentru a răspunde la întrebările clienților, a anunța lucrătorii din depozit pentru a aduce un articol la nivelul vânzărilor sau pot contacta un manager pentru asistență. 

Rezultatul? O forță de muncă mai colaborativă și receptivă, care vă poate servi mai bine clienții. Deoarece PTT Express este preinstalat și cu o licență de probă de 3 luni inclusă pentru fiecare EC30, puteți activa comunicațiile PTT instantanee cu orice alt asistent sau manager care poartă orice dispozitiv mobil Zebra compatibil PTT Express în interiorul unității dvs. 

Doriți să activați funcții ASV avansate, cum ar fi apeluri private 1-la-1 și de grup către lucrători din orice locație prin rețele WiFi, localizare, prezenta si nu numai? Cu Workforce Connect PTT Pro de la Mobility DNA, este ușor – puteți obține acest serviciu opțional de abonament bazat pe cloud în funcțiune în doar o zi.

Zebra Ec30

Unde poți folosi terminalele Zebra EC50, EC55 – Piețe și aplicații

Retail

 • Culegere/ambalare
 • Depozitare și completare
 • Procesarea retururilor
 • Verificarea prețului și căutarea articolului
 • Numărări de inventar și cicluri
 • Colaborare: PTT
 • Managementul sarcinilor
 • Urmărirea locației
 • Urmărirea timpului și a prezenței

Ospitalitate

 • Managementul oaspeților
 • Menaj/întreținere
 • Urmărirea productivității
 • Înregistrări pentru călători/navetiști
 • Comunicații vocale PTT
 • Gestionarea stocurilor (camere din spate)
 • Primirea
 • Urmărirea timpului și a prezenței
 • Buton de urmărire/panică pentru situații de urgență prin taste programabile

DISPOZITIVUL PERFECT PENTRU TOT PERSONALUL NECONECTAT — PREȚUL PE CARE ÎL DORIȚI, CARACTERISTICILE DE CARE AI NEVOIE, DURABILITATEA PE CARE O CERE AFACEREA DVS. ȘI CAPACITATEA DE GESTIONARE PE CARE O NECESITĂ.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: EC30

Funcționalitate completă pentru telefon fără fir

Permiteți lucrătorilor de oriunde în magazin să răspundă la apelurile PBX primite chiar pe EC30, cu ajutorul opțional Workforce Connect Voice de la Mobility DNA. Și, deoarece Voice utilizează un Bluetooth sau căști cu fir, apelanții sunt asigurați de confidențialitate. Rezultatele? Gata cu perioade lungi de așteptare în așteptare, apeluri abandonate, clienți pierduti sau vânzări pierdute.

Mesaje text ușoare și sigure

Opționalul Workforce Connect PTT Pro oferă mesaje text securizate, oferind securitatea crucială necesară în retail. Alte funcții avansate bazate pe text includ Mesajul zilei, permițând managerilor să trimită anunțuri audio și video importante tuturor lucrătorilor sau anumitor grupuri de lucrători, ceea ce face mai ușor să ajungă la asociații care nu au e-mailul companiei.

Scanare rapidă și de încredere a codurilor de bare

Spre deosebire de dispozitivele concurente care au doar voce, EC30 oferă un scaner integrat de coduri de bare 1D/2D, astfel încât lucrătorii să poată scana coduri de bare pentru a îndeplini sarcinile principale mai rapid și mai eficient, de la verificări de preț la căutarea articolelor, urmărirea timpului și a prezenței și multe altele.

Durabil pentru utilizare pe tot parcursul zilei, în fiecare zi

Aruncă-l pe podea. Vărsați apă pe el. Folosiți-l într-o cameră din spate prăfuită sau afară, în ploaie. Curățați-l chiar și după utilizare la delicatese sau între schimburi. EC30 poate face față tuturor.

Putere de schimb complet

O încărcare completă oferă suficientă putere pentru o tură completă. 1  Iar cu instrumentele gratuite de gestionare a bateriei PowerPrecision+ de la Zebra, puteți gestiona cu ușurință starea bateriei în întregul grup de dispozitive, asigurându-vă că asociații încep întotdeauna fiecare tură cu o baterie sănătoasă și complet încărcată.

Conexiuni WiFi superioare sigure

Tehnologiile WiFi de cea mai bună calitate extind raza WiFi, măresc viteza WiFi și întăresc conexiunile WiFi, oferind asociaților disponibilitate constantă a aplicațiilor și timpi de răspuns aproape instantanei.


INTEGRARE, IMPLEMENTARE ȘI GESTIONARE UȘOARĂ

Puterea unei platforme unice pentru întreaga operațiune de vânzare cu amănuntul

EC30 se alătură noii familii de dispozitive mobile Android de la Zebra, care include dispozitive mobile Android handheld, suport pentru vehicul și tablete care au toate aceeași platformă Zebra Android.

Timpul și costurile de asistență IT sunt reduse – cu un sistem de operare comun, procesor, radiouri WiFi și Bluetooth și multe altele, există o singură platformă pe care IT să o înțeleagă și să o gestioneze. Iar cu procesorul ultra-puternic SD660 și arhitectura avansată de memorie, obțineți aceeași performanță superioară pentru toate aplicațiile dvs. de voce și date de pe toate dispozitivele dumneavoastră de familie.

Acceptă sistemul dvs. standard de gestionare a dispozitivelor mobile

Gestionarea dispozitivelor este ușoară cu suport pentru AirWatch și SOTI. Acum vă puteți gestiona EC30 cu aceeași soluție Enterprise Mobility Management (EMM) pe care o utilizați pentru a vă gestiona celelalte dispozitive mobile Zebra – spre deosebire de soluțiile competitive.

Acceptă aplicațiile dvs. existente de linie de afaceri

Modificați aplicațiile existente de linie de afaceri pentru a extinde funcțiile potrivite pentru afișare pe afișajul EC30 de 3 inchi pentru a îmbunătăți productivitatea lucrătorilor și a eficienței operaționale a magazinului. Timpul și costul de dezvoltare pentru managementul sarcinilor, căutarea de produse și alte aplicații pentru EC30 sunt reduse la minimum, în timp ce valoarea aplicațiilor curente de linie de afaceri este maximizată.

Opțiuni de încărcare pentru întreprinderi pentru gestionarea ușoară a backroom-ului

Creați o soluție rentabilă de încărcare din spate montată pe rack cu ShareCradle cu două sau 10 sloturi, care poate găzdui EC30 și alte computere și imprimante mobile Zebra selectate.


ULTIMA VALOARE CU ADN-UL MOBILITĂȚII – NUMAI DE LA ZEBRA

Îmbunătățiți ușurința în utilizare, manevrabilitate, performanță, securitate și simplitatea dezvoltării aplicațiilor

Familia mare de aplicații Mobility DNA aduce o valoare de neegalat dispozitivelor Zebra Android, inclusiv EC30 – iar multe aplicații sunt preîncărcate și gata de utilizare fără costuri. LifeGuardTM pentru AndroidTM asigură disponibilitatea actualizărilor de securitate în fiecare zi, dispozitivele dvs.

EC30 sunt în funcțiune – împreună cu un control ușor și revoluționar de la capăt la capăt al procesului de actualizare a sistemului de operare. Găsiți cu ușurință dispozitive deplasate cu Device Tracker. Identificați problemele cu dispozitivele care pot fi reparate la fața locului pentru a elimina călătoriile inutile la Centrul de reparații Zebra – și timpul de nefuncționare al dispozitivului – cu Device Diagnostics. 

Maximizați performanța rețelei dvs. WiFi pentru a crea conexiuni WiFi mai fiabile cu WorryFree WiFi. Organizați cu ușurință dispozitivele pentru a fi utilizate cu StageNow, inclusiv dezactivarea oricăror servicii Google Mobile (GMS) standard care ar putea să nu fie potrivite pentru utilizare în afacerea dvs. 

Permiteți lucrătorilor să utilizeze numai aplicațiile și funcțiile

Dispozitivului pe care le specificați cu Enterprise Home Screen pentru a preveni utilizarea personală a dispozitivului în timpul programului de lucru. 

Oferiți utilizatorilor o tastatură pe ecran personalizată care permite introducerea mai rapidă a datelor cu Enterprise Keyboard. Și mult mai mult.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni114 mm L x 57 mm H x 14 mm D
Greutate110 g
AfişaEcran color de 3 inchi FWVGA (854 x 480) IPS LCD TFT transmisiv
Panou tactilAtingere capacitivă cu operare dual-touch (deget și mănușă)
PutereCapacitate standard, 1200 mAh reîncărcabilă Li-Ion, baterie PowerPrecision+ (încorporată)
CheiScanare; putere; apăsați pentru a vorbi (PTT); volum; acasă (fizică); aplicații recente; spate (capacitiv)
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore
ConectivitateUSB C (USB 2.0) și contacte numai de încărcare — transfer de date; încărcarea

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core la 2,2 GHz
Sistem de operareAndroid 11; upgrade prin Android 12
Memorie4 GB LPDDR4 SDRAM discret / 32 GB MLC eMMC Flash

Mediul utilizatorului

Temp. de operare0° C până la 50° C
Temp. stocare-40° C până la 70° C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
SigilaIP54
Specificațiiie de dropCădere de 2 m pentru a netezi betonul la temperatura de funcționare
Specificațiiie Tumble1.000 de tumbe de 0,5 m
Descărcare electrostatică (ESD)+/-20 kVDC evacuare în aer; +/-10 kVDC descărcare directă; +/- 10 kVDC descărcare indirectă

Comunicații wireless de date

WLAN/Radio802.11 a/b/g/n/ac/r/k/d/h/i/w, IPv4, IPv6 2×2 MU-MIMO
Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps 2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36, 
40 , 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140, 144, 149, 153, 15, 153, 10, 6, 111, 153, 10, 
100 , 40, 80 MHz 
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și 
criptare
WEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC și LEAP, EAP-PWD
CertificariWFA (802.11n, WMM-PS, 801.11ac, PMF)
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802,11r; OKC
WPANBluetooth 5.0 cu Bluetooth Low Energy (BLE)

Voce și Audio

AudioDifuzor: 1 Watt (90dB spl), microfon integrat, suport mufă audio de 3,5 mm (suport pentru căști cu fir și Bluetooth)
Apăsați pentru a vorbiPTT (Workforce Connect PTT Express și Pro): prin difuzor/microfon de pe dispozitiv și prin căști VoIP (Workforce Connect Voice): prin căști numai audio Bluetooth acceptat (NB și WB)
Google Voice Entry
Google Voice Assist
 PTT Express este preîncărcat și cu Licență de probă de 3 luni”

Captură de date

ScanareImager 1D/2D (SE2100)

Tehnologia senzorilor

MagnetometrueCompass detectează automat direcția și orientarea
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro
GiroscopDetectează accelerația liniară a EC30

Platforme

Mobility DNA, suport pentru Enterprise Mobility Management (EMM).

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, EC30 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Note de subsol

1. Pe baza profilurilor tipice de utilizator

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts