Zebra Ec50, Zebra Ec55

O NOUĂ CATEGORIE DE TERMINALE MOBILE DE INTREPRINDERE

Vă prezentăm Zebra EC50/EC55 cel mai subțire și mai ușor computer mobil Zebra de până acum — computerele mobile EC50 WiFi și EC55 WiFi/cellular pentru întreprinderi. Proiectate pentru a fi atribuite individual, aceste dispozitive sunt întotdeauna la îndemâna lucrătorilor dvs., gata să funcționeze, indiferent dacă lucrătorii dvs. se află în interiorul fabricii dvs. sau în afara terenului. 

Obțineți tot ce este mai bun din toate lumi – aspectul și senzația grozavă de smartphone pe care lucrătorii și-o doresc în dispozitivul lor de afaceri, durabilitatea pentru afaceri de zi cu zi, plus toate funcțiile de afaceri de care personalu dvs. au nevoie pentru a crește productivitatea personală, colaborarea și valoarea dispozitivului la un nou nivel. înalt. 

Instrumentele Mobility DNA duc ușurința în utilizare, securitatea dispozitivului și gestionabilitatea dispozitivului la un nou nivel. Este gata pentru viitor cu suport pentru opțiuni de plată și RFID. Obțineți o flexibilitate extremă – în doar câteva secunde, Același dispozitiv care se strecoară într-un buzunar se poate transforma într-o stație de lucru plină, un dispozitiv tip pistol care oferă un confort extrem pentru a scana sarcini intense și un radio bidirecțional sau un receptor PBX pentru o mai bună colaborare prin voce și text. 

O CREȘTERE A PRODUCTIVITĂȚII INDIVIDUALE CARE VA SCHIMBA JOCUL

Obțineți putere reală de buzunar cu o ergonomie adevărată în stil smartphone

Cu stilul său elegant de smartphone, EC50/EC55 se potrivește cu ușurință într-un buzunar sau într-un accesoriu care poate fi purtat. Este întotdeauna disponibil, gata să ofere angajaților tot ceea ce au nevoie pentru a-și îndeplini treaba.

Performanța aplicației care nu vă face niciodată să așteptați

Obțineți performanță în aplicații de voce și date cu fir cu procesorul avansat SD660 octa-core ultra-puternic.

Android pentru familiaritate instantanee – și practic nicio curbă de învățare

Android 10 oferă toate beneficiile celei mai recente versiuni de Android, iar angajații dvs. primesc un dispozitiv pe care deja știu să îl folosească — eliminând practic timpul de antrenament și curbele de adoptare.

Faceți mai mult cu mai multe conexiuni wireless

Rămâneți conectat cu conexiuni WiFi de „calitate prin cablu” de neegalat, rapide și de încredere, care oferă timpi de răspuns aproape instantaneu pentru aplicații cu Zebra’s Fusion, suport 2×2 MU-MIMO și WorryFree WiFi. Obțineți performanță mai bună a perifericelor Bluetooth cu Bluetooth 5.0, care oferă o viteză de două ori mai mare și o rază de acțiune de patru ori mai mare, toate cu mai puțină putere. Și cu Bluetooth și NFC integrate, atingeți doar pentru a citi cărțile de identitate; Asociați o imprimantă și, în viitorul apropiat, finalizați o achiziție.

Alimentați fiecare minut din fiecare zi de lucru

Bateria standard oferă energie pentru o tură completă. Pentru schimburi mai lungi, este disponibilă o baterie extinsă opțională. 4

Productivitate mai bună cu un ecran HD mare de 5 inchi

Ecranul mare oferă mult spațiu pentru informații, în timp ce suportul multi-touch permite lucrătorilor să interacționeze intuitiv cu aplicațiile.

Zebra Ec50/Ec55,Zebra Ec50,Zebra Ec55

Unde poți folosi terminalele Zebra EC50, EC55 – Piețe și aplicații

Retail

 • Căutare de informații
 • Vânzare asistată
 • Numărări de inventar și cicluri
 • Depozitare și completare
 • Verificare preț/căutare articol
 • Atribuirea și managementul sarcinilor
 • Culegerea și colectarea
 • Dispozitiv personal
 • Livrare și primire
 • Gestionarea activelor
 • POS mobil

Ospitalitate

 • Serviciu de Administratie
 • Verificarea bagajelor
 • Verificarea evenimentului
 • Verificare rezervare
 • Scanare insignă
 • Facilitarea plății

Servicii auxiliare de asistență medicală

 • Transportul pacientului
 • Livrarea mesei
 • Salubritate
 • Menaj

Mobilitatea pe teren

 • Curier/livrare
 • DSD
 • Verificare ID-ul angajatului
 • Vânzări pe teren

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA INDIVIDUALĂ CU EC50 ȘI EC55 – COMPUTERELE MOBILE DE INTREPRINDERE

ALEGE MODELUL POTRIVIT: EC50, EC55

Captură de date la nivel de întreprindere

Scanerul încorporat opțional permite capturarea oricărui cod de bare în orice stare, inclusiv Digimarc. Iar camera color din spate de 13 MP facilitează capturarea de fotografii și videoclipuri detaliate pentru a documenta dovada stării, dovada returnării și multe altele.

Durabilitate reală a afacerii

Designul „mernic de lucru” este practic rezistent la apă, la picături și la praf. Corning Gorilla® Glass® oferă rezistență maximă la zgârieturi și impact pentru două dintre cele mai vulnerabile componente ale dispozitivului – panoul tactil și fereastra de ieșire a scanerului. Iar carcasa de protecție opțională oferă protecție suplimentară dacă dispozitivul este scăpat.

Conectați-vă mai bine echipele cu soluții vocale gata de utilizat

Cu Workforce Connect PTT Express, lucrătorii dvs. sunt întotdeauna la doar o apăsare de buton distanță, capabili să plaseze și să primească apeluri PTT clare prin rețeaua dvs. WiFi – fără infrastructură suplimentară de achiziționat. Doriți să conectați lucrătorii din interior și din exterior? Doar activați un abonament PTT Pro și lucrătorii dvs. vor fi în funcțiune în doar o zi. Doriți ca dispozitivele dvs. EC50/EC55 să fie dublate ca telefoane PBX? Cu Workforce Connect Voice, puteți crea cu ușurință o interfață personalizată care facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie.

Accesoriiizați pentru succes

Doar plasați EC50/EC55 în suportul puternic al stației de lucru pentru a transforma instantaneu EC50/EC55 într-o stație de lucru completă, cu monitor, tastatură, mouse și multe altele. Sau, ține-l la îndemână cu tocul sau cureaua de mână.


MOBILITY DNA PREGĂTIT PENTRU ÎNTREPRINDERE — CEA MAI EVOLUATĂ ȘI EXTINSĂ SUITĂ DE SOFTWARE ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PRACTIC FIECARE ASPECT AL EC50/EC55

Oferiți angajaților dvs. cea mai ușoară experiență de captare a datelor

Cu DataWedge, lucrătorii pot captura coduri de bare, fotografii și date NFC și pot trimite automat informații formatate corespunzător oricărei aplicații existente – nu este necesară codarea. Scanarea cu mai multe coduri de bare permite lucrătorilor să captureze mai multe coduri de bare pe un articol printr-o singură apăsare a butonului de scanare – nu este nevoie să ascundă codurile de bare nedorite. Lucrătorii pot pune un buton virtual de scanare „soft” chiar pe afișaj pentru a face scanarea și mai ușoară cu Asistența la glisare. Și cinci tastaturi soft opționale sunt disponibile pentru a permite introducerea mai rapidă și mai ușoară a datelor cu tastatura Enterprise.

Îmbunătățiți securitatea dispozitivului și a rețelei – rapid și ușor

Transformă Android într-un sistem de operare de clasă business, cu peste 100 de funcții suplimentare care îmbunătățesc securitatea și multe altele cu Extensiile de mobilitate (Mx). Alegeți funcțiile și aplicațiile pe care utilizatorii dvs. le pot accesa pe dispozitivele dvs. cu Enterprise Home Screen. Găsiți cu ușurință dispozitive pierdute sau deplasate cu Device Tracker, chiar dacă dispozitivul este oprit. LifeGuard TM pentru Android TM 1 facilitează actualizările de securitate ale sistemului de operare — programați și actualizați dispozitivele prin aer prin intermediul EMM/MDM acceptat. Și puteți monitoriza cu ușurință starea actualizărilor sistemului de operare pe un tablou de bord ușor de utilizat.

Conduceți timpul și costurile de gestionare a dispozitivelor la un nou minim

Cu StageNow, puteți pregăti o mână sau sute de dispozitive pentru utilizare cu setările, configurațiile și aplicațiile potrivite, toate prin simpla scanare a unui cod de bare sau atingerea unei etichete NFC. Cu modul restricționat StageNow, un simplu clic dezactivează serviciile Google Mobile (GMS) care sunt livrate standard cu Android, îmbunătățind confidențialitatea dispozitivului – și le puteți reactiva cu ușurință în orice moment. Cu PowerPrecision Console, bateriile învechite care nu mai pot ține o încărcare completă sunt ușor de detectat și îndepărtat, înainte de a provoca timpi de nefuncționare costisitoare. Și Device Diagnostics testează toate sistemele principale pentru a determina dacă un dispozitiv poate fi reparat la fața locului, eliminând o călătorie inutilă la Centrul de reparații Zebra.


BENEFICIUL TOTAL DE NEEGALAT AL PROPRIETĂȚII

Implementare și suport pe mai mulți ani

În timp ce EC50/EC55 arată ca un smartphone, asemănările se opresc aici. EC50/EC55 conceput special pentru lucru este garantat să fie disponibil pentru vânzare timp de patru ani, față de 18 luni pentru smartphone-ul obișnuit – eliminând complexitățile și costul gestionării diferitelor modele cu platforme diferite. Și asistența pentru produse este disponibilă pentru un total de opt ani – cei patru ani în care produsul este de vânzare și o perioadă suplimentară de patru ani după vânzare.

Puterea unei platforme Android comune

EC50/EC55 extinde portofoliul Zebra de computere mobile, vehicule și tablete Android de clasă enterprise – considerat deja unul dintre cele mai mari din lume. Platforma de portofoliu partajat – inclusiv sistemul de operare, API-urile și instrumentele Mobility DNA – simplifică gestionarea dispozitivelor, portabilitatea aplicațiilor și suportul IT, foarte spre deosebire de smartphone-uri, cu platforme care se schimbă de obicei cu fiecare model.

Suport de securitate de top pentru Android

Zebra LifeGuard pentru Android oferă actualizări de securitate complet controlabile timp de până la opt ani. Aveți acces la actualizări în timp util pentru a aborda amenințările noi și emergente; un raport care enumeră dispozitivele eligibile, gravitatea amenințării și toate detaliile despre dispozitiv de care aveți nevoie pentru a crea un plan de actualizare bine organizat; actualizare la distanță prin aer, vizibilitate asupra stării actualizării și multe altele. 1

Reduceți costul total de proprietate (TCO) la jumătate

Dispozitivul EC50/EC55 de clasă enterprise poate costa mai mult decât unele smartphone-uri pentru consumatori, dar pe termen lung, managementul simplificat, ciclurile lungi de viață și instrumentele care sporesc productivitatea vă pot reduce TCO la jumătate. 2

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniCu baterie standard: 
154,5 mm L x 76,0 mm L x 9,8 mm A
Cu baterie extinsă:
154,5 mm L x 76,0 mm L x 11,8 mm A
Greutate173 g până la 183 g (în funcție de SKU cu baterie standard)
Afişa5 in.; HD (720×1280)
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Panou tactilCorning® Gorilla® Glass; panou tactil capacitiv; atingere multiplă
Iluminare de fundal450 NITS, LED
PutereBaterie standard: 3060 mAh
Baterie extinsă: 4180 mAh
Timpi de încărcare: 0 până la ~25% în ~15 minute; 0 până la ~90%  în mai puțin de două ore 
Slot de expansiuneUn slot micro SD de 128 GB
Sloturi SIMNumai EC55: 1x Nano SIM, 1x e-SIM (opțional)
Conexiuni de reteaWWAN; WiFi, suport Ethernet
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
TastaturaTastatură pe ecran și tastatură de întreprindere
Voce și AudioDifuzor de 1 watt, receptor, PTT, suport vocal, 3 microfoane digitale, suport pentru căști USB Type-C
ButoaneProgramabil; scanează pe fiecare parte; volum crescut/coborât; putere; apăsați și vorbiți (PTT) 3
Porturi de interfațăInferioară USB 2.0 OTG – gazdă/client (Tip-C), în funcție de SKU: conexiune din spate cu 0, 2 sau 8 pini

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm SD660, 2,2 GHz Octa-core 
Sistem de operareEC50: Android 11; upgrade la Android 14
EC55: Android 11; upgrade la Android 14
Memorie (RAM/Flash)3 GB/32 GB; 4 GB/64 GB

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-10° C până la +50° C
Temp. stocare-40° C până la +70° C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Specificațiiie de drop1,2 m pe MIL-STD-810G. 
Cu încălțăminte de protecție: 1,5 m pe MIL-STD-810G  la beton în intervalul de temperatură de funcționare 
Specificațiiie Tumble300 tumbe de 0,5 metri la temperatura camerei fără cizmă de protecție500 tumbe de 0,5 metri la temperatura camerei cu cizmă de protecție
SigilaIP67
Vibrație4 g de PK Sinus (5 Hz până la 2 kHz); 0,04 g 2/Hz Aleatoriu (20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică 
(ESD)
+/-15 kV refulare în aer, +/-8 kV descărcare directă; 
+/-8 kV descărcare indirectă

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de luminaReglează automat luminozitatea luminii de fundal a ecranului
MagnetometruNumai EC55: e-Compass
Senzor de mișcareGiroscop cu 3 axe, accelerometru cu 3 axe
Senzor de proximitateDezactivează automat panoul tactil și oprește afișajul în modul receptor (apeluri vocale)

Captură de date

ScanareSE4100; Imager omnidirecțional 1D/2D
aparat fotoFață — focalizare fixă ​​de 5 MP; deschidere f/2.0
Spate — 13 MP autofocus; deschidere f/2.0; LED intermitent
NFCIntegrat; Putere mare de ieșire RF; Carduri acceptate MIFARE, ISO 14443 A&B, FeliCa, ISO 15693 și NFC Forum

WAN wireless, comunicații de date și voce

Banda de frecvență radio WAN (numai EC55)LTE Categoria 11EC55 Restul lumii: 
LTE FDD: B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8, B17, B19, B20, B28 LTE
TDD: B38, B39, B40, B41
UMTS: B1, B2, B3, B4, B5 , B8, B9, B19
GSM: 850, 900, 1800, 1900EC55 America de Nord:
LTE FDD: B2, B4, B5, B7, B12, B13, B14, B17, B25, B26, B66
UMTS: B2, B4, B5EC55 China:
LTE FDD: B1, B3, B5, B7, B8
LTE TDD: B38, B39, B40, B41
UMTS: B1, B5, B8
GSM: 850, 900, 1800, 1900
GPS (doar EC55)GPS cu A-GPS: Glonass; BeiDou; Galileo 

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 2×2 MU-MIMO; AP moale
Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac — până la 866,7 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n — până la 300 Mbps
Canale de operareCanalul 1-13 (2412-2472 MHz); Canal 36-165 (5180-5825 MHz)
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă efective de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC și LEAP.EAP-PWD
CertificariCertificat Wi-Fi™
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; 802,11r; OKC
MultimediaWi-Fi Multimedia™ (WMM) și WMM-PS

PAN fără fir

BluetoothClasa 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE); baliză secundară Bluetooth BLE pentru găsirea dispozitivelor pierdute (oprite).

Respectarea cerințelor de mediu

 Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, EC50/EC55 este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Zebra OneCare® Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.Servicii Zebra VisibilityIQ TM : Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale VisibilityIQ Zebra. VisibilityIQ oferă o perspectivă acționabilă bazată pe date pentru a profita la maximum de dispozitivele, lucrătorii și sarcinile zilnice. VisibilityIQ Foresight reunește datele mari într-un singur panou de sticlă, bazat pe cloud, cu coduri de culori, transpunându-le în informații utile pentru a eficientiza fluxul de lucru. VisibilityIQ DNA oferă o vedere asupra instrumentelor cheie ADN, iar tabloul de bord VisibilityIQ OneCare bazat pe cloud oferă vizibilitate asupra reparațiilor, asistenței tehnice,  stării securității software și multe altele.

Note de subsol

1. LifeGuard pentru Android este inclus cu fiecare contract de asistență Zebra OneCare. Unele funcții, cum ar fi actualizările de la distanță Over-the-Air și rapoartele de stare de actualizare sunt disponibile printr-un EMM acceptat.2. Modele de cost total al proprietății pentru soluții mobile de linie de afaceri, Mobilitate pentru întreprinderi, Grupul de cercetare VDC, decembrie 20183. Folosit de obicei pentru comunicațiile PTT. Acolo unde există restricții de reglementare  , butonul este configurabil pentru a fi utilizat cu alte aplicații.4. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile prin adăugarea de funcționalități, precum și prin simplificarea implementării și gestionării dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts