Zebra Et40 Et45

TABLETELE ROBUSTE LA PREȚUL POTRIVIT, CARE LE AU PE TOATE — IMEDIAT SCOASE DIN CUTIE

Vă gândiți să cumpărați tablete de calitate pentru consumatori pentru afacerea dvs., deoarece costul este corect – și, deși setul de caracteristici poate să nu fie ideal, pare suficient de bun. Dar există costuri ascunse – cum ar fi o carcasă pentru a crește durabilitatea sau un scaner pentru sarcini care necesită scanare grea a codurilor de bare. Fără durabilitatea potrivită, va trebui să înlocuiți tabletele mai des – iar ciclurile scurte de viață ale produsului creează o implementare mixtă a modelelor, care este mai complexă și mai consumatoare de timp pentru a fi susținută. 

Vă prezentăm ET40 și ET45, tabletele de întreprindere la prețuri potrivite, concepute pentru afaceri. Primești tot ce ai nevoie, imediat scos din cutie. Stil de consum subțire și ușor, care este greu de afaceri. Scanare integrată de clasă enterprise. Cele mai rapide conexiuni wireless. Un ciclu de viață de mai mulți ani. Noi opțiuni de comunicare puternice. Noi soluții care adaugă noi capabilități. Instrumente Zebra Mobility DNA care îmbunătățesc fiecare aspect al ciclului de viață al dispozitivului. Și altele. 

Tabletele ET40/ET45 Enterprise — tot ce aveți nevoie pentru a face afaceri corect, la prețul corect.

UN ROI PUTERNIC, CARE ARE SENS ÎN AFACERI

Robustă și pregătită pentru afaceri pe tot parcursul zilei

ET40 și ET45 sunt construite pentru afaceri din interior spre exterior, oferind o funcționare fiabilă pe care vă puteți baza. Aruncă-l pe podea din gresie sau beton. 

Utilizați-l în interior și în exterior, chiar și la căldură sau la temperaturi sub zero. Scoateți-l cu furtunul. Încă funcționează. Și dacă lucrați în medii mai solicitante, nicio problemă – doar adăugați încărcarea robustă opțională pentru și mai multă durabilitate.

Un ciclu de viață de clasă business, cu disponibilitate și asistență garantate

Aceste tablete sunt construite pentru a rezista ani de zile – și puteți conta pe asistență în fiecare zi în care dispozitivele dvs. sunt în funcțiune – timp de șase ani de la data vânzării inițiale. 

Serviciile de asistență opționale OneCare Essential și Select de la Zebra oferă toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a alege nivelul potrivit de servicii pentru afacerea dvs. Și spre deosebire de tabletele pentru consumatori, Zebra garantează că modelul exact pe care îl achiziționați astăzi va fi disponibil timp de trei ani, simplificând suportul pentru dispozitiv.


LUCRAȚI MAI RAPID ȘI MAI INTELIGENT CU TOATE OPȚIUNILE DE AFACERI POTRIVITE

Alegeți dimensiunea ecranului dvs

Alegeți dimensiunea ecranului potrivită pentru muncă – un ecran compact, ușor de transportat, de 8 inchi sau un afișaj mai mare de 10 inchi pentru vizualizarea mai ușoară a aplicațiilor bogate în informații.

Cea mai rapidă conexiune wireless pentru a vă menține conectat oriunde

Obțineți cele mai rapide viteze Wi-Fi și celulare cu Wi-Fi 6 și 5G. ET40 numai cu Wi-Fi este ideal în interior în retail și ospitalitate, în timp ce ET45 cu Wi-Fi și celular este ideal pentru șoferii de livrare și mai mult în teren. Conectați căști fără fir, imprimante și multe altele cu Bluetooth pentru a crea o soluție wireless completă. 

Activați localizarea cu GPS – de la indicații de orientare până la următoarea oprire de livrare până la urmărirea locației șoferului. Și activați rețele private LTE pentru conectivitate wireless rentabilă în cele mai mari facilități interioare și exterioare, cu suport pentru Citizens Broadband Radio Service (CBRS). 1

Unde poți folosi tabletele Zebra ET40 și ET45 – Piețe și aplicații

Comerț cu amănuntul și ospitalitate

 • Vânzare asistată — verificări preț/inventar
 • Rupere de linie
 • Punct de vânzare
 • Gestionarea stocurilor
 • Managementul personalului
 • Check-in pentru oaspeți
 • Personal de mese/comandă restaurant
 • Comunicarea/colaborarea personalului

Transport și logistică (livrare și îndeplinire)

 • Dirijare și expediere
 • Dovada ridicării și livrării
 • Facturare/Punctul de vânzare mobil
 • Gestionarea inventarului în vehicul
 • Comunicarea/colaborarea personalului
 • Urmărirea și urmărirea coletelor

ET40/ET45 — TABLETELE LA PREȚUL POTRIVIT CARE AU TOTUL, IMEDIAT SCOASE DIN CUTIE.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ET40, ET45

Puterea bateriei în mai multe schimburi

Opțiunile de alimentare vă mențin tabletele în funcțiune pe mai multe schimburi, în timp ce bateriile PowerPrecision de la Zebra oferă inteligența necesară pentru a vă gestiona mai bine acumulatorul. 

Obțineți energie constantă cu o baterie secundară opțională, înlocuibilă la cald, ideală pentru mai multe schimburi. Iar vizibilitatea în statisticile bateriilor facilitează identificarea și aruncarea bateriilor nesănătoase care nu mai țin încărcarea completă, eliminând impactul bateriilor uzate asupra productivității lucrătorilor.

Gata de plată — primiți plata unde și când aveți nevoie

Creați un POS mobil pentru plata oriunde cu soluții de plată inovatoare. 2 Creați un POS hibrid complet la cerere cu hub-ul Punctului de vânzare și standul de prezentare. 3 Și acceptă NFC atingeți pentru a plăti.

Personalizați-vă tableta pentru fiecare lucrare cu o familie completă de accesorii

Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a face aceste tablete mai ușor de transportat, mai robuste și mai versatile prin soluții care adaugă noi capabilități. Suporturile de încărcare cu sloturi multiple și desktop simplifică gestionarea dispozitivelor din spate. 

Accesoriiile de protecție și de transport sporesc durabilitatea și portabilitatea. Creați o stație de lucru la cerere cu suportul pentru stație de lucru. Și creați un chioșc și multe altele cu standul de prezentare.


CAPTAREA PUTERNICĂ A DATELOR ESTE SIMPLĂ

Scanare integrată de clasă mondială

Indiferent de tipul de scanare pe care îl fac angajații dvs., există un motor de scanare Zebra care este potrivit pentru această lucrare – de la scanarea standard până la un „punct dulce” mare pentru simplitate sigură de a îndrepta și fotografiere sau un scaner avansat pentru a captura articole în mână și peste cameră. 

Și toate scanerele oferă performanța care l-a făcut pe Zebra lider de piață – capturarea pentru prima dată la o fracțiune de secundă a practic fiecărui cod de bare, practic în orice stare.

Fotografii la rezoluție ultra-înaltă

Faceți fotografii clare și detaliate pentru dovada stării și livrării, audituri vizuale de comercializare în magazin pentru a asigura calitatea și conformitatea și multe altele.

Îmbunătățiți colaborarea cu apelurile video

Reduceți timpul și erorile din fluxurile de lucru cu apeluri video. De exemplu, într-un hotel, menajul poate arăta inginerii un robinet care curge care necesită reparații imediate. 

Și un tehnician de teren cu mai puțină experiență poate colabora cu un tehnician experimentat de la distanță pentru a diagnostica și rezolva corect o problemă.

ELIBERAȚI POTENȚIALUL TABLETELOR ȘI AL FORȚEI DE MUNCĂ CU ZEBRA MOBILITY DNA TM

Obțineți un avantaj încorporat cu Zebra Mobility DNA gratuit

Unelte profesionale

Instrumentele puternice preinstalate Mobility DNA sunt gata de utilizare fără costuri. Adăugați funcții de întreprindere puternice la Android standard cu Extensii de mobilitate (Mx) – alegeți dintre peste o sută de funcții pentru a crește securitatea, a îmbunătăți gestionabilitatea dispozitivului și multe altele. 

Pune în scenă o mână sau mii de dispozitive pentru utilizare în câteva secunde cu StageNow. Controlați aplicațiile și funcțiile dispozitivului pe care angajații le pot accesa cu Enterprise Home Screen – nu este nevoie de dezvoltator. Introduceți coduri de bare în aplicațiile dvs. imediat din cutie cu DataWedge – nu este necesară programarea. 

Integrați toate caracteristicile tabletelor dvs. în aplicațiile dvs. cu Enterprise Mobility Development ToolKit (EMDK) de la Zebra. Controlați aplicațiile și serviciile GMS care sunt disponibile pe tablete cu Modul restricționat GMS. 

Activați automat suportul EMM pentru fiecare caracteristică a tabletei dvs. cu OEM Config. Colectați diagnostice țintite pentru o depanare mai ușoară cu RxLogger. Și testați toate sistemele principale de tablete prin apăsarea unui buton cu Diagnosticarea dispozitivului pentru a preveni călătoriile inutile și costisitoare la centrul de reparații.

Maximizați funcționalitatea tabletei și productivitatea forței de muncă cu Mobility DNA Enterprise opțional

Deblocați mai multe instrumente pentru a îmbunătăți considerabil experiența utilizatorului și eficiența forței de muncă cu această licență opțională. Capturați simultan până la 100 de coduri de bare, chiar și pe mai multe etichete, cu o singură scanare. 

Cu un singur buton apăsați, capturați și decupați o imagine a documentului, capturați opțional un cod de bare – și chiar detectați prezența semnăturii pentru a vă asigura că un formular a fost semnat. Activați o introducere mai rapidă a datelor cu o tastatură soft personalizată, adaptată tipurilor dvs. de date. 

Permiteți angajaților să își gestioneze cu ușurință toate accesoriile Bluetooth. Oferiți angajaților conexiuni Wi-Fi de neegalat „nu vor scăpa” în fiecare minut al fiecărei ture. Și altele.


OFERIȚI ANGAJAȚILOR DVS. NOI MODURI PUTERNICE DE COMUNICARE

Transformă-ți tabletele în walkie talkie bidirecționale care funcționează în interiorul unității tale – și în afara terenului

Opțional Push-to-Talk (PTT) Express permite apeluri instantanee în stil walkie-talkie PTT prin rețeaua dvs. Wi-Fi, imediat ce sunt scoase din cutie. Pe teren, opțional Workforce Connect PTT Pro permite apelarea PTT și mesajele text securizate prin rețeaua celulară printr-un serviciu de abonament rentabil ușor de implementat. 4,5

Transformă-ți tabletele în telefoane PBX

Adăugați o funcționalitate completă a receptorului PBX cu Workforce Connect Voice 4,6 de la Zebra . Este eliminată nevoia de a cumpăra și gestiona dispozitive suplimentare cu voce. Iar o interfață personalizată facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni8 inchi:
213,9 mm L x 134,8 mm H x 11,4 mm D
10 inch:
257,9 mm L x 257,9 mm L mm H x 11,4 mm D
Greutate8 inchi: 485 g
10 inch: 690 g
Afişa8 inchi/20,3 cm: 500 nits, culoare WXGA 1280×800
10,1 inchi/25,7 cm: 500 nits, culoare WUXGA
1920×1200; Corning® Gorilla® Glass
Fereastra ImagerCorning Gorilla Glass
Panou tactilMulti-touch capacitiv
Slot de expansiuneConector integrat pentru a adăuga cu ușurință accesorii
ConectivitateConector de andocare (încărcare și date)
Port lateral USB-C (doar pentru încărcare și date pentru tabletă)
Sloturi SIM1 nano SIM
Porturi de interfațăConector de expansiune pentru accesoriile Zebra
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
Opțiuni pentru tastaturăVirtual, Bluetooth, USB
AudioDifuzoare stereo; două microfoane; suport pentru căști audio prin portul USB-C sau Bluetooth
ButoaneVolum sus/jos; pornire/oprire; scaner de coduri de bare;
butoane programabile

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM SM6375
Octa-Core (8): 2,2 GHz (2) și 1,8 GHz (6)
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
MemorieStandard: 4 GB LPDDR4X SDRAM/64 GB UFS Flash
Premium: 8 GB RAM/128 GB

Certificari generale

EPEAT Bronze 7 , Energy Star

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20°C până la 50°C
Temp. stocare-40°C până la 70°C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Drop SpecificațiiiiStandard:
1,2 m până la beton pe MIL-STD-810H
Cu cadru robust opțional:
1,55 m pe MIL-STD-810H
SigilaIP65
VibrațieSinusoidală: PK de 4 g (5 Hz la 2 kHz)
Aleatoriu: 6 g RMS (20 Hz la 2 kHz)
Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică
(ESD)
+/- 15 kV refulare în aer; +/- 8 kV contact; +/- 8 kV indirect

Putere

Profil utilizator bateriePutere mare pentru o tură completă; funcționarea continuă este activată cu bateria secundară opțională
Baterie8 inchi: 6100 mAh 3,87 V polimer Li-Ion reîncărcabil; înlocuibil de utilizator (23,61 Wh)10 inchi: 7600 mAh 3,87 V polimer Li-Ion reîncărcabil; înlocuibil de utilizator (29,41 Wh)Baterie secundară opțională înlocuibilă la cald de 3400 mAh 7,6 V (25,84 Wh), pentru utilizare cu accesoriul de expansiune din spate

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea afișajului și iluminarea de fundal
MagnetometrueCompass detectează automat direcția și orientarea
Senzor de mișcaregiroscop cu 3 axe; accelerometru cu 3 axe

Captură de date

ScanareMotor de scanare SE4100 1D/2D; Motor de scanare SE4710 1D/2D; Motor de scanare avansată SE55 1D/2D cu tehnologie IntelliFocus (Premium)
Camera din spateCaptură de imagine: cameră cu focalizare automată de 13 MP cu blitz LED controlabil de utilizator
Camera frontala5 MP

Comunicații fără fir

WifiIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax
2×2 MU-MIMO; certificat Wi-Fi®; IPv4, IPv6 (Wi-Fi 6)
Celular (numai ET45) (numai date WWAN)5G (America de Nord, restul lumii)
Global LTE (America de Nord, restul lumii)
3G, 2G (restul lumii)
America de Nord 5G, LTE: AT&T și Verizon
Bluetooth (WPAN)Bluetooth v5.1 / 2.1+EDR Clasa 2 (Bluetooth LE)
GPS (numai ET45)GNSS acceptă GPS, Galileo, Beidou, Glonass.
Bandă duală (L1+L5)
NFCCititor/Scriitor: ISO 14443 Tip A și B, ECP, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Types 1 to 5; Emulare card gazdăSuport pentru Apple Pay VAS 8 / Google SmartTap 8 , certificat NFC Forum

Wireless LAN

Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac/ax – 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz
– până la 1201 Mbps2,4 GHz: 802.11b/g/n/ax – 20 MHz – până la 286,8 Mbps
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz):
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36,40 ,44,48,52,
56,60,64,100,104,108,112,116,120,124,128,132,136,1
40,144,149,153,157,161,165
Lățime de bandă canal: 20, 80 MHzCanalele/frecvențele și
lățimile de bandă efective de operare depind de regulile de reglementare și
de agenția de certificare
Securitate și
criptare
WEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP
și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2
Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES)
— EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS,
PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP
și EAP-PWD; Mod WPA3 Enterprise pe 192 de biți
(GCMP256) – EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariCertificari Wi-Fi Alliance :
Wi-Fi CERTIFIED n; CERTIFICAT Wi-Fi ac; CERTIFICAT Wi-Fi 6 ; Wi-Fi Enhanced Open; WPA2-Personal; WPA2-Enterprise; WPA3-Personal; WPA3-Enterprise (include modul pe 192 de biți); Cadre de management protejate; Wi-Fi Agile Multiband; WMM; Wi-Fi Direct
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; 802.11r (Aer); OKC

PAN fără fir

BluetoothBluetooth v5.1 Clasa 2, Bluetooth Low Energy (BLE)

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, tabletele ET40/ET45 Enterprise sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCare TM Essential și Select; Servicii de vizibilitate Zebra — VisibilityIQ TM Foresight

Note de subsol

1. CBRS este disponibil numai în SUA.
2. Soluții de plată disponibile T4 2022.
3. Workstation Connect, suport stație de lucru, POS Hub și stand de prezentare disponibile T3 2022.
4. Workforce Connect disponibil T4 2022.
5. Licență Mobility DNA Enterprise necesară pentru performanță de vârf.
6. Este necesară licența Mobility DNA Enterprise.
7. Certificare EPEAT disponibilă T4 2022.
8. Apple VAS și Google SmartTap disponibile T4 2022.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile.
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Soluțiile integrate Mobility DNA Professional sunt preîncărcate și pre-licențiate, furnizate gratuit. Pentru a profita de ofertele complete Mobility DNA pentru ET40/ET45, este necesară o licență Mobility DNA Enterprise.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts