Zebra Et40-Hc Et45-Hc

CONSTRUITE PENTRU A RĂSPUNDE CERINȚELOR ASISTENȚEI MEDICALE ȘI BUGETULUI DVS

Tabletele pentru consumator ar putea părea a fi o opțiune rentabilă pentru a îmbunătăți eficiența personalului, calitatea îngrijirii și experiența pacientului – dar lipsa caracteristicilor de asistență medicală adaugă preocupări legate de cost și siguranță. Incapacitatea de a dezinfecta dispozitivele permite răspândirea germenilor. Va trebui să achiziționați scanere pentru a captura coduri de bare și dispozitive de înlocuire mai frecvente din cauza lipsei de durabilitate. 

Vă prezentăm ET40-HC și ET45-HC, oferind toate funcțiile de asistență medicală pentru întreprinderi de care aveți nevoie, toate la prețul corect. Un design robust construit pentru a rezista ani de zile – și pentru a face față dezinfectării constante. Un buton de alertă de urgență. Încorporat pentru prima dată la fiecare scanare. 

Putere de procesare avansată și conexiuni wireless — inclusiv 5G și Wi-Fi 6. Și multe altele. Și aceste tablete versatile sunt la domiciliu peste tot – în mâinile îngrijitorilor din medii acute și casele de pacienți, la pat în camerele pacienţilor şi în zonele de recepţie ca chioşcuri de check-in. Ajutați-vă îngrijitorii să lucreze la vârful licenței cu seria ET4x-HC — tabletele robuste la prețul potrivit, construite pentru asistența medicală.

CONSTRUIT PENTRU ÎNGRIJIRE MEDICALA DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR

Dezinfectați după fiecare utilizare

Materialele plastice avansate de calitate medicală din carcasă permit curățarea frecventă cu unii dintre cei mai puternici dezinfectanți pentru a ajuta la prevenirea răspândirii germenilor între îngrijitori și pacienți.

Robustă și construită pentru a rezista ani de zile

Obțineți funcționarea fiabilă pe care o cere lumea esențială a asistenței medicale. Aruncă-l pe podea. Folosiți-l în interior și în exterior, la căldură extremă sau la temperaturi sub zero, afară pe ploaie sau zăpadă – încă funcționează.

Buton de alertă de urgență dedicat

Butonul roșu de alertă complet programabil poate fi configurat pentru a apela un anume primul răspuns, cum ar fi securitatea sau o asistentă, sau poate lansa o aplicație pentru a urma protocoalele în cazul unei urgențe medicale.

Un ecran mare de înaltă rezoluție pentru a vedea și a face totul

Vizualizați cu ușurință toate detaliile din fișele de sănătate ale pacientului cu mai puțin derulare și editați rapoartele medicale pe afișajul mare, luminos de 10,1 inchi. Iar ecranul de înaltă rezoluție facilitează citirea textului și vizualizarea celor mai fine detalii ale unei fotografii.

Cele mai rapide conexiuni wireless pentru performanțe de neegalat

Aceste tablete sunt singurele din clasa lor care oferă cele mai rapide viteze Wi-Fi și celulare. ET40-HC cu Wi-Fi 6 este ideal pentru îngrijitorii care lucrează în interiorul unității dvs., în timp ce ET45-HC cu 5G și Wi-Fi 6 îi ține pe îngrijitorii de acasă conectați. 

Singurul dispozitiv din clasa sa care oferă Bluetooth 5.1, aceste tablete permit localizarea precisă la un inch – ideal pentru localizarea personalului în caz de urgență. 

În plus, conexiunile sunt mai rapide, mai ușoare, fără interferențe și cu o putere redusă, permițând crearea unei soluții robuste „toate fără fir”, care poate include căști fără fir, imprimante și multe altele. 

Și creați o rețea LTE privată pentru a permite conectivitate fără fir rentabilă pentru medii de tip campus mari, cu suport pentru Citizens Broadband Radio Service (CBRS). 1

Putere de încredere – în fiecare minut al fiecărei ture

Bateria PowerPrecision de capacitate foarte mare menține tabletele funcționale și oferă inteligența necesară pentru a identifica și arunca cu ușurință bateriile nesănătoase care nu mai țin încărcarea completă.

Unde poți folosi tabletele Zebra ET40-HC/ET45-HC – Piețe și aplicații

 • Îngrijiri acute: spitale și clinici
 • Îngrijire non-acută: centre ambulatorii
 • Servicii medicale la distanta
 • Videoconferinta
 • Monitorizarea pacientului
 • Îngrijitorii la domiciliu
 • Angajamentul pacientului la pat
 • Divertisment pentru pacient
 • Identificarea pacientului
 • Înregistrarea/înregistrarea automată a pacientului
 • Verificarea recoltării de medicamente/de mostre
 • Managementul personalului
 • Comunicarea personalului (prin apăsare și vorbire instantanee și mesagerie securizată)
 • Aplicații computer-on-wheels/stație de lucru-on-wheels

OBȚINEȚI TABLETELE CARE SUNT CONSTRUITE PENTRU ASISTENȚĂ MEDICALĂ – ȘI BUGETULUI DVS.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: Zebra ET40-HC, Zebra ET45-HC

Personalizați-vă tableta pentru fiecare lucrare cu o familie completă de accesorii

Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a face aceste tablete mai ușor de transportat și mai versatile. Suporturile de încărcare cu sloturi multiple și desktop simplifică gestionarea dispozitivelor din spate. O curea de mână sporește portabilitatea. 

Montați tabletele oriunde cu suporturile VESA – inclusiv la patul pacientului și pe cărucioarele Workstation on Wheels. Creați o stație de lucru pe un birou sau pe un cărucior la cerere cu suportul pentru stație de lucru. 2 Și creați un chioșc pentru auto-check-in, înregistrare și multe altele cu standul de prezentare. 2

Disponibilitate și suport garantat

Aceste modele sunt disponibile timp de trei ani de la data vânzării inițiale, asigurându-se că dispozitivele pe care le achiziționați astăzi vor fi disponibile mâine. 

Rezultatul? Mai puține modele de gestionat, mai puțin timp și costuri de gestionare. Deoarece serviciul este disponibil pentru o perioadă garantată de șase ani de la data vânzării inițiale, puteți conta pe asistență în fiecare zi în care tabletele dvs. sunt utilizate. 

Maximizați timpul de funcționare cu serviciile de asistență excepționale Zebra. Zebra OneCare TM Essential sau Select acoperă totul, inclusiv uzura normală și deteriorarea accidentală. Și opțiunile vă permit să personalizați serviciile pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice.


CAPTURĂ PUTERNICĂ DE DATE – ȘI NOI OPȚIUNI DE COMUNICARE

Scanare integrată de clasă mondială

Identificarea pacientului fără erori, administrarea medicamentelor și multe altele, cu performanța de scanare care a făcut din Zebra liderul de piață – capturarea pentru prima dată într-o fracțiune de secundă a practic fiecărui cod de bare în aproape orice stare.

Fotografii la rezoluție ultra-înaltă

Îngrijitorii la domiciliu pot face fotografii clare și detaliate pentru a documenta vindecarea rănilor și multe altele.

Îmbunătățiți colaborarea și calitatea îngrijirii cu apeluri video

Activați o soluție mai rapidă a problemelor și o îngrijire mai personalizată cu apeluri video. De exemplu, o programare video de telesănătate oferă o experiență mai bună decât un apel telefonic atât pentru pacient, cât și pentru medic. Și o vizită video este următorul lucru cel mai bun pentru pacienții aflați în pat, cu risc, care nu pot primi vizitatori.

Transformă-ți tabletele în walkie talkie bidirecționale care funcționează peste tot

Opțional Push-to-Talk (PTT) Express permite apeluri instantanee în stil walkie-talkie PTT prin rețeaua dvs. Wi-Fi, imediat ce sunt scoase din cutie. Pe teren, opțional Workforce Connect PTT Pro permite apelarea PTT și mesajele text securizate prin rețeaua celulară printr-un serviciu de abonament rentabil ușor de implementat. 3,4

Și puteți crea o experiență simplă de utilizator — doar dedică unul dintre butoanele laterale programabile PTT.

Transformă-ți tabletele în telefoane PBX

Adăugați o funcționalitate completă a receptorului PBX cu Workforce Connect Voice 3,5 de la Zebra . Îngrijitorii nu mai trebuie să poarte și să gestioneze un dispozitiv vocal separat. Nu mai trebuie să cumpărați și să gestionați telefoane PBX. Iar o interfață personalizată facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie.


ELIBERAȚI POTENȚIALUL TABLETELOR DUMNEAVOASTRĂ ȘI AL ÎNGRIJITORILOR DUMNEAVOASTRĂ CU ZEBRA MOBILITY DNA TM

Obțineți un avantaj încorporat cu instrumentele Zebra Mobility DNA Professional gratuite

Instrumentele puternice preinstalate Mobility DNA sunt gata de utilizare fără costuri. Adăugați funcții de întreprindere puternice la Android standard cu Extensii de mobilitate (Mx) – alegeți dintre peste o sută de funcții pentru a crește securitatea, a îmbunătăți gestionabilitatea dispozitivului și multe altele. Pune în scenă o mână sau mii de dispozitive pentru utilizare în câteva secunde cu StageNow. 

Controlați aplicațiile și funcțiile dispozitivului pe care angajații le pot accesa cu Enterprise Home Screen – nu este nevoie de dezvoltator. Introduceți coduri de bare în aplicațiile dvs. imediat din cutie cu DataWedge – nu este necesară programarea. Integrați toate caracteristicile tabletelor dvs. în aplicațiile dvs. cu Enterprise Mobility Development ToolKit (EMDK) de la Zebra. Controlați aplicațiile și serviciile GMS care sunt disponibile pe tablete cu Modul restricționat GMS. Activați automat suportul EMM pentru fiecare caracteristică a tabletei dvs. cu OEM Config. 

Colectați diagnostice țintite pentru o depanare mai ușoară cu RxLogger. Și testați toate sistemele principale de tablete prin apăsarea unui buton cu Diagnosticarea dispozitivului pentru a preveni călătoriile inutile și costisitoare la centrul de reparații.

Maximizați funcționalitatea tabletei și productivitatea forței de muncă cu Mobility DNA Enterprise opțional

Deblocați mai multe instrumente pentru a îmbunătăți considerabil experiența utilizatorului și eficiența forței de muncă cu această licență opțională. Capturați simultan până la 100 de coduri de bare, chiar și pe mai multe etichete, cu o singură scanare. 

Cu un singur buton apăsați, capturați și decupați o imagine a documentului, capturați opțional un cod de bare – și chiar detectați prezența semnăturii pentru a vă asigura că un formular a fost semnat. 

Activați o introducere mai rapidă a datelor cu o tastatură soft personalizată, adaptată tipurilor dvs. de date. Permiteți angajaților să își gestioneze cu ușurință toate accesoriile Bluetooth. 

Oferiți angajaților conexiuni Wi-Fi de neegalat „nu vor scăpa” în fiecare minut al fiecărei ture. Și altele.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni257,9 mm L x 162,9 mm H x 11,4 mm D
Greutate699 g
Afişa10,1 inchi/25,7 cm: 500 nits, culoare WUXGA
1920×1200; Corning® Gorilla® Glass
LocuințeMateriale plastice avansate gata pentru dezinfectare
Fereastra ImagerCorning Gorilla Glass
Panou tactilMulti-touch capacitiv
ConectivitateConector de andocare (încărcare și date)
Port lateral USB-C cu capac de protecție (încărcare și date)
Sloturi SIM1 nano SIM
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; vibratie
Opțiuni pentru tastaturăVirtual, Bluetooth, USB
AudioDifuzoare stereo; două microfoane; suport pentru căști audio prin portul USB-C sau Bluetooth
ButoaneVolum sus/jos; pornire/oprire; scaner de coduri de bare; buton roșu de alertă; butoane programabile

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM SM6375
Octa-Core (8): 2,2 GHz (2) și 1,8 GHz (6)
Sistem de operareAndroid 11; upgrade la Android 14
Memorie4 GB LPDDR4X SDRAM/64 GB UFS Flash

Certificari generale

EPEAT Bronze 6 , Energy Star 6

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20°C până la 50°C
Temp. stocare-40°C până la 70°C
Umiditate5% până la 95% fără condensare
Drop Specificațiiii1,0 m până la țiglă de vinil peste beton conform MIL-STD-810H
SigilaIP65
VibrațieSinus: PK de 4 g (5 Hz la 2 kHz); Aleatoriu: 6 g RMS (20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică
(ESD)
+/- 15 kV refulare în aer; +/- 8 kV contact; +/- 8 kV indirect

Putere

Baterie7600 mAh 3,87 V polimer Li-Ion reîncărcabil;
înlocuibil de utilizator (29,41 Wh)

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea afișajului și iluminarea de fundal
MagnetometrueCompass detectează automat direcția și orientarea
Senzor de mișcaregiroscop cu 3 axe; accelerometru cu 3 axe

Captură de date

ScanareMotor de scanare SE4100 1D/2D
Camera din spateCaptură de imagine: cameră cu focalizare automată de 13 MP cu blitz LED controlabil de utilizator
Camera frontala5 MP

Comunicații fără fir

WifiIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w/mc/ax
2×2 MU-MIMO; certificat Wi-Fi®; IPv4, IPv6 (Wi-Fi 6)
Celular (numai ET45)
(numai date WWAN)
5G (America de Nord, restul lumii)
Global LTE (America de Nord, restul lumii)
3G, 2G (restul lumii)
America de Nord 5G, LTE: AT&T și Verizon
Bluetooth (WPAN)Bluetooth v5.1 / 2.1+EDR Clasa 2 (Bluetooth LE)
GPSGNSS acceptă GPS, Galileo, Beidou, Glonass.
Bandă duală (L1+L5)
NFCCititor/Scriitor: ISO 14443 Tip A și B, ECP, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Types 1 to 5; Suport pentru emulare card gazdă
pentru Apple Pay VAS7/Google SmartTap7, certificat NFC Forum

Wireless LAN

Rate de date5 GHz: 802.11a/n/ac/ax – 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz
– până la 1201 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n/ax – 20 MHz – până la
286,8 Mbps
Canale de operareCanalul 1-13 (2412-2472 MHz):1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36,40,44,48,52,
56,60,64,100,104,108,12,116,120,124,128,132,136,1
40,144,144,144,144,145,145,149Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHzCanalele/frecvențele și
lățimile de bandă efective de operare depind de regulile de reglementare și
de agenția de certificare
Securitate și
criptare
WEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP
și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2
Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES)
— EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS,
PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP
și EAP-PWD; Mod WPA3 Enterprise pe 192 de biți
(GCMP256) – EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariCertificari Wi-Fi Alliance:
Wi-Fi CERTIFIED n; CERTIFICAT Wi-Fi ac; CERTIFICAT Wi-Fi
6 ; Wi-Fi Enhanced Open; WPA2-
Personal; WPA2-Enterprise; WPA3-Personal;
WPA3-Enterprise (include modul pe 192 de biți);
Cadre de management protejate; Wi-Fi Agile
Multiband; WMM; Wi-Fi Direct
Roam rapidMemorarea în cache PMKID; 802.11r (Aer); OKC

PAN fără fir

BluetoothBluetooth v5.1 Clasa 2, Bluetooth Low Energy (BLE)

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, tabletele ET40-HC/ET45-HC Enterprise sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Servicii de asistență Zebra OneCare TM Essential și Select; Servicii de vizibilitate Zebra — VisibilityIQ™ Foresight

Note de subsol

1. CBRS este disponibil numai în SUA.
2. Workstation Connect, suport stație de lucru și suport de prezentare disponibile 2H 2022.
3. Workforce Connect disponibil Q4 2022.
4. Licența Mobility DNA Enterprise este necesară pentru performanță maximă.
5. Este necesară licența Mobility DNA Enterprise.
6. Certificari EPEAT și Energy Star disponibile T4 2022.
7. Apple VAS și Google SmartTap disponibile T4 2022.Specificațiiiile pot fi modificate fără notificare.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Soluțiile integrate Mobility DNA Professional sunt preîncărcate și pre-licențiate, furnizate gratuit. Pentru a profita de ofertele complete Mobility DNA pentru ET40-HC/ET45-HC, este necesară o licență Mobility DNA Enterprise. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts