Zebra Et51 Et56 Android

TABLETA DE INTREPRINDERE SURPRINZĂTOR DE ROBUSTĂ, SUBȚIRE ȘI UȘOARĂ

Când vine vorba de alegerea unei tablete pentru afacerea dvs., personalul doreste un stil elegant pentru consumatori, în timp ce aveți nevoie de durabilitate de clasă enterprise, de captare a datelor și de o familie de accesorii care vă permite să creați soluția perfectă de tabletă pentru mediul, lucrătorii și aplicațiile dvs. Acum le puteți avea pe toate cu tabletele Android ET51 și ET56 Enterprise, cele mai subțiri și mai ușoare tablete robuste Zebra. 

ET51/56 tabletă personală care arată și se simte la fel ca a lor, în timp ce aveți o familie de dispozitive cu durabilitatea, ușurința în utilizare, capabilitățile de captare a datelor și flexibilitatea de care afacerea dvs. are nevoie. Android oferă familiaritate instantanee, permițând adoptarea rapidă și cerințe minime de instruire – în timp ce puternicul Mobility DNA al Zebra oferă peste o duzină de instrumente extrem de valoroase care sporesc performanța de clasă business, ușurința în utilizare, securitate și manevrabilitate deasupra concurenței. 

Și toate accesoriile potrivite fac ca modelele compacte de 8,4 inchi și de 10,1 inchi să fie ușor de transportat și ușor de purtat, în interiorul unității dvs. și în afara terenului. Tabletele ET51/ET56 Enterprise — toate funcțiile de care afacerea dvs. are nevoie, cu aspectul de consum pe care îl doresc lucrătorii dvs.

CREAT PENTRU AFACERI DE ZI CU ZI

Robustă și gata de utilizare în interior și exterior

Practic nimic nu va împiedica tabletele dvs. să ofere operațiunea fiabilă de care aveți nevoie – este construită pentru a gestiona picăturile pe beton și placaj, ploaie, zăpadă, praf, căldură extremă, temperaturi sub zero, lichide vărsate și chiar și un furtun jos la forță maximă. Și puteți dubla practic specificația căderii betonului de la 3,3 ft./1 m la 5,9 ft./1,8 m cu cadrul robust opțional. 

Ecranul Corning® Gorilla® Glass oferă rezistență la spargere și zgârieturi, protejând una dintre cele mai vulnerabile componente de pe orice tabletă. Iar testarea vibrațiilor asigură că această tabletă este ideală pentru utilizarea în practic orice vehicul, de la stivuitoare într-un depozit până la livrare și alte camioane pe drum.

Cea mai bună rezoluție din clasă, luminozitate ridicată și dimensiunea ecranului la alegerea dvs

Indiferent de afișajul pe care îl alegeți, obțineți o rezoluție uimitoare plus o luminozitate uimitoare, ceea ce face din ET51/ET56 tableta cel mai ușor de citit în aproape orice condiții de iluminare, inclusiv lumina puternică a soarelui. Modelul compact, mic și ușor de 8,4 inchi este ideal atunci când dimensiunea și greutatea sunt cele mai importante. Modelul de 10,1 inchi este ideal pentru aplicațiile intensive în informații, oferind o suprafață maximă de afișare. 

Tehnologie avansată cu ecran tactil

Ecranul de înaltă rezoluție oferă text clar și grafică clară pentru o lizibilitate superioară. Ecranul tactil funcționează cu un deget – chiar și cu o mănușă – sau cu un stilou pasiv pentru mai multă precizie. Și chiar dacă afișajul este umed, fiecare mod de intrare funcționează.

Cele mai rapide conexiuni wireless în interiorul și în afara celor patru pereți

Funcțiile multiple sporesc capacitatea, viteza și raza de acțiune a rețelei WiFi pentru o performanță WiFi fără precedent. 2×2 Multi-User, Multiple Input, Multiple Output (MU-MIMO) permite punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan și schimbă procesarea de la dispozitive mobile la puncte de acces, prelungind durata ciclului bateriei.

Zebra Et51/Et56 Android, Zebra Et56 Android, Zebra Et51 Android

Unde poți folosi tabletele Zebra ET51/56 Android – Piețe și aplicații

Munca de teren

 • Expediere mobilă
 • Gestionarea comenzilor de lucru
 • Gasirea bunurilor
 • Întreținere/inspecție
 • Citirea contorului

Depozit si Distributie

 • Conducere depozit si curte
 • Procesarea retururilor
 • Tranzacții EDI

Transport si Logistica

 • Închidere PoD/DSD
 • Conducere curte si depozit
 • Rutare/programare
 • Urmărirea mărfurilor/containerelor
 • Întreținerea flotei
 • Gestionarea activelor

Vânzări pe teren

 • Contabilitatea rutelor/DSD
 • Relații cu clienții
 • Gestionarea pre-vânzare/comenzi
 • Merchandising/sondaj
 • Plată

Retail

 • Gestionarea stocurilor
 • Vânzare asistată
 • Verificare pret
 • Punct de vânzare mobil
 • Rupere de linie

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reumplerea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Întreținere/reparații
 • Verificarea conformității
 • Primire/puse/expediere

ET51/ET56 Android— TABLETA SURPRINZĂTOR DE ROBUSTĂ, SUBȚIRE ȘI UȘOARĂ.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ET51 Android, ET56 Android

WorryFree WiFi oferă timpi de răspuns aproape instantaneu al aplicațiilor, performanță de roaming de neegalat, plus calitate excepțională a vocii și diagnosticare de rețea – tot ce aveți nevoie pentru a maximiza performanța WiFi și productivitatea forței de muncă. 

Bluetooth 5.0 oferă o viteză de două ori mai mare și o gamă de patru ori mai mare cu o putere mai mică în comparație cu 4.x, astfel încât să vă puteți aștepta la cea mai bună performanță de la perifericele dvs. Bluetooth, inclusiv scanere, căști și imprimante. 

Și pe teren, lucrătorii din întreaga lume obțin conexiuni celulare rapide și de încredere, cu suport pentru LTE numai pentru date pe ET56.

Baterie perpetuă 24x7x365

Pentru a alimenta cele mai lungi ture, trebuie doar să adăugați oa doua baterie opțională, care poate fi înlocuită la cald, prin extinderea inovatoare, la mai mult de două ori durata de funcționare a bateriei. Bateria internă a ET51/ET56 poate fi înlocuită pe teren atunci când este necesar, extinzând ciclul de viață al produsului, mărind rentabilitatea investiției și protejând productivitatea forței de muncă.

Puterea de procesare pentru a rula chiar și cele mai solicitante aplicații

Obțineți toată puterea de care aveți nevoie pentru a oferi performanțe superioare ale aplicațiilor cu procesorul ultra-puternic cu 8 nuclee.


CAPTURĂ AVANSATĂ DE DATE

Scanare avansată de clasă Enterprise și multe altele

Adăugați motorul de scanare Zebra SE4750 de clasă enterprise prin pachetul de expansiune ușor de instalat și ușor de utilizat pentru a scana coduri de bare 1D și 2D, plus documente scrise, legale, A4 și A5. 

Asociați orice scaner Zebra Bluetooth cu tableta dvs., inclusiv un scaner cu inele ușor de purtat, pentru sarcini de scanare intensive. Indiferent de opțiunea de scanare pe care o alegeți, obțineți performanța care stabilește bara din industrie pentru scanarea de clasă enterprise. 

PRZM Intelligent Imaging și algoritmii avansați oferă pentru prima dată captarea rapidă de fiecare dată a practic oricărui cod de bare, practic în orice stare – deteriorat, murdar sau prost imprimat. 

Ai nevoie doar de scanare ocazională? Camera color integrată de 13 MP orientată spre spate poate face treaba – precum și să capteze fotografii, videoclipuri, semnături și documente de înaltă rezoluție. 1

Apeluri video pentru ajutor la fața locului

Camera frontală integrată de 5 MP permite efectuarea de apeluri video prin rețeaua WiFi sau celulară, permițând angajaților tăi să primească ajutor instantaneu de la un expert, coleg sau supervizor de la distanță.

PERSONALIZAȚI-VĂ TABLETA CU O FAMILIE DE ACCESORII DE NEEGALAT

Cele mai multe opțiuni de încărcare

Soluțiile de încărcare care se montează pe un perete sau pe un desktop permit încărcarea oriunde în instalația dvs. ShareCradle unic oferă eficiență în ceea ce privește spațiul și costurile în spate, oferind o bază comună pentru a încărca toate computerele și tabletele dvs. mobile Zebra – trebuie doar să introduceți cupele potrivite pentru dispozitivele dvs. în compartimentele de încărcare. 

Suporturile pentru vehicule de la terțe părți permit încărcarea în mașini, camioane, stivuitoare și multe altele. Iar soluțiile de încărcare ale stației de andocare fie pentru tableta independentă, fie pentru tableta din cadrul robust, oferă trei porturi USB, Ethernet și HDMI, oferind toată conectivitatea de care aveți nevoie pentru a utiliza ET51/ET56 ca soluție desktop și multe altele.

Expansiune inovatoare Înapoi pentru a adăuga funcții noi

Pur și simplu înlocuiți spatele bateriei standard cu un spate de expansiune pentru a adăuga o curea rotativă sau motorul de scanare Enterprise SE4750 cu o curea rotativă. Și bateria opțională înlocuibilă la cald poate fi adăugată la orice Expansion Back pentru alimentare non-stop.

„Portabilitate” flexibilă

Un singur accesoriu flexibil, Operations Case, oferă lucrătorilor dumneavoastră trei opțiuni „purtabile”: pe umăr, pe corp încrucișat sau în stil toc pe o curea. Și puteți adăuga o curea de mână prin spatele de expansiune pentru transport și utilizare ușor și sigur cu o singură mână.


ULTIMUL ÎN MANAGEMENT ȘI SIMPLITATEA ACTUALIZĂRII SISTEMULUI DE OPERARE

Obțineți un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuard TM pentru Android TM de la Zebra, obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține în siguranță dispozitivele Zebra Android în fiecare zi în care sunt în funcțiune — împreună cu un control ușor și revoluționar de la capăt la capăt al procesului de actualizare a sistemului de operare.

Actualizările sistemului de operare Android sunt simplificate

Procesul de actualizare pentru dispozitivele mobile Android de clasă enterprise este adesea consumator de timp, costisitor, complex și dificil de urmărit. 

Cu LifeGuard Analytics — gratuit cu contractul de asistență Zebra OneCare — puteți vedea actualizările Android disponibile, nivelul lor de prioritate și ce dispozitive sunt eligibile pentru actualizare. Puteți actualiza automat dispozitivele prin aer — și puteți monitoriza starea actualizărilor în timp real. Rezultatul? Protecție superioară pentru viitor și un cost total de proprietate mai mic.


VALOAREA SUPREMĂ CU ADN-UL MOBILITĂȚII – NUMAI DE LA ZEBRA

Îmbunătățiți ușurința în utilizare, gestionabilitatea, performanța, securitatea și simplitatea dezvoltării aplicațiilor pentru dispozitivele dvs. Zebra Android

Familia mare de aplicații Mobility DNA face dispozitivele Zebra Android mai ușor de utilizat, mai ușor de gestionat și mai ușor de securizat, simplificând în același timp dezvoltarea aplicațiilor. De exemplu, urmăriți și găsiți cu ușurință dispozitivele deplasate cu Device Tracker. 

Identificați problemele cu dispozitivele care pot fi reparate la fața locului pentru a elimina călătoriile inutile la Centrul de reparații Zebra – și timpul de nefuncționare al dispozitivului – cu Device Diagnostics. 

Stabiliți cu ușurință dispozitivele pentru utilizare, inclusiv dezactivarea oricăror servicii Google Mobile (GMS) care vin standard cu Android și care ar putea să nu fie potrivite pentru utilizare în afacerea dvs. 

Permiteți utilizatoriilor să folosească numai aplicațiile și caracteristicile dispozitivului pe care le specificați cu Ecranul de pornire al companiei. Creați o tastatură personalizată pe ecran care permite introducerea mai rapidă a datelor cu Enterprise Keyboard. Și mult mai mult.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniTabletă de 8,4 inchi:
228 mm L x 150 mm H x 12,7 mm D
Tabletă de 10,1 inchi:
269 mm L x 181 mm H x 12,7 mm D
Greutate (bateria inclusă)ET51 8,4 in.: 514 g
ET56 8,4 in.: 527 g
ET51 10,1 in.: 745,5 g
Afişa8,4 in./21,3 cm; 720 nits
10,1 in./25,7 cm; 540 nits
Suportă până la 2560×1600
Corning Gorilla Glass; vizibil la lumina zilei
Panou tactilMulti-touch capacitiv în 10 puncte
Opțiuni pentru tastaturăVirtual; Bluetooth®; USB-C
ExpansiuneConector integrat pentru a adăuga cu ușurință accesorii
ConectivitateConector de andocare (încărcare și date)
Conector robust pentru utilizare cu stație de andocare robustă (încărcare și date)
Port lateral USB-C (date sau încărcare)
Notificareblitz LED; decodificare cod de bare;²; indicator LED de notificare a sistemului și a sistemului de operare; indicator LED de încărcare
AudioDifuzoare stereo și microfoane duble frontale

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon TM 660 octa-core la 2,2 GHz
Sistem de operareET51: Android 11; upgrade la Android 14
ET56 : Android 11; upgrade la Android 14
Memorie4 GB LPDDR4 SDRAM discret / 32 GB MLC eMMC Flash; Slot pentru card micro SDXC accesibil utilizatorului (standard acceptă până la 2TB)

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C până la 50° C
Temp. stocare-4° F până la 140° F/-20° C până la 60° C
Specificațiiie de dropStandard: 1 m la beton conform MIL-STD-810G
Cu cadru robust opțional: 5,9 ft./1,8 m la beton conform MIL-STD-810G
SigilaIP65
VibrațieAleatoriu: 0,02²/Hz, 20Hz la 2khz 4g RMS 1 oră pe axă
Umiditate5% până la 95% fără condensare

Putere

Profil utilizator bateriePutere mare pentru o tură completă; funcționarea continuă este activată cu bateria secundară opțională
Baterie8.4 in.: 6440 mAhr, 3.8V, Li-Polymer reîncărcabil; înlocuibil de utilizator (24,4 Wh)
10,1 in.: 9660 mAhr, 3,85 V reîncărcabil Li-Polymer; înlocuibil de utilizator (37,1 Wh) opțional, înlocuibil la cald, 3400 mAh, 7,2 V (24,4 Wh) baterie secundară (echivalent cu 3,6 V @ 6800 mAh)
Încărcare USB-C: acceptă încărcarea USB-PD (livrare a energiei) pe conectorul USB-C de până la 18W ( Moduri 9V și 12V) prin sursa de alimentare Zebra (PWRWUA5V12W0) și cablu (CBL-TC2XUSBC-01)

Captură de date

ScanareDisponibil prin accesoriul de expansiune din spate: SE4750 imager avansat integrat cu decodare hardware
Camera din spateCaptură de imagine: cameră cu focalizare automată de 13 MP cu bliț LED controlabil de utilizator, iluminare și țintire; fotografii, video, semnături și documente
Camera frontala5MP 1080p full HD optimizat pentru colaborare video și condiții de iluminare scăzută
Video1080p (Full HD, 1920 x 1080), rata de cadre = 30fps

Comunicații fără fir

WiFi (WLAN)WLAN: 802.11 a/b/g/n/d/h/i/k/r/ac; IPv4; IPv6; MIMO dual band 2×2 pentru transmitere și recepție
Celular (WWAN) (numai ET56)Global LTE (numai date)
America de Nord LTE (numai date): AT&T și Verizon
Bluetooth (WPAN)Bluetooth v5.0 / 2.1+EDR Clasa 2 (Bluetooth LE)
GPS (numai ET56)GNSS acceptă GPS, Galileo și Glonass cu tehnologie LTO pentru GPS asistat fără a sacrifica funcționarea autonomă
NFCP2P: ISO 18092; Cititor/Scriitor: ISO 14443 –AB, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Types 1 to 4; Emulare card: ISO 14443 –AB-B’, MIFARE, FeliCa RF

Senzori

GiroscopMenține orientarea pe baza principiilor de conservare a momentului unghiular
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe care permite aplicații de detectare a mișcării pentru orientarea dinamică a ecranului și gestionarea puterii
Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea afișajului, iluminarea de fundal a afișajului

Periferice și accesorii

Accesoriiile includ: ShareCradles (4-slot); stații de andocare; suport pentru vehicul (terț); suport de încărcare cu un singur slot; încărcător de baterie opțional cu 4 sloturi; rame robuste; extindere spate pentru a adăuga cu ușurință accesorii (scaner/curea de mână și compartiment pentru baterie opțional sau curea de mână); stylus pasiv; toc; curea de umăr; cabluri de încărcare și multe altele

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, tabletele ET51/ET56 Enterprise sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Serviciile de asistență Zebra OneCare Select și Essential maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dumneavoastră. Caracteristicile includ asistență tehnică 24/7, diagnosticare dispozitiv, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate.

Note de subsol

1. Camera color din spate integrată nu oferă PRZM, algoritmii avansați de scanare Zebra sau Intelligent Document Capture. Aceste opțiuni sunt disponibile numai pentru scanerele Zebra care sunt integrate prin pachetul de expansiune și scanerele Bluetooth Zebra, cum ar fi scanerul inel RS6000, scanerul însoțitor de buzunar CS4070 și scanerele portabile Bluetooth.
2. Decodare disponibilă atunci când este echipat cu scaner de coduri de bare opțional.

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts