Zebra Et51 Windows, Zebra Et56 Windows,

ET51/ET56 WINDOWS ENTERPRISE – TABLETA SURPRINZĂTOR DE ROBUSTĂ, SUBȚIRE ȘI UȘOARĂ

Când vine vorba de alegerea unei tablete pentru afacerea dvs., peronalul dvs. doresc un stil elegant pentru consumatori, în timp ce aveți nevoie de durabilitate de clasă enterprise, de captare a datelor și de o familie de accesorii care vă permite să creați soluția perfectă de tabletă pentru mediul, lucrătorii și aplicațiile dvs. Acum le puteți avea pe toate cu tabletele Zebra ET51 și ET56 Windows Enterprise. 

Cele mai subțiri și mai ușoare din gama completă de tablete robuste Zebra ET51/ET56 oferă lucrătorilor dumneavoastră același stil grozav pe care îl iubesc pe tableta lor personală. Obțineți o tabletă construită pentru a gestiona activitățile de zi cu zi, în interiorul și în afara celor patru pereți. 

Atât modelul compact de 8,4 inchi, cât și modelul full-size de 10,1 inchi au ecrane luminoase, vizibile la lumina zilei și sunt încărcate cu funcții care facilitează capturarea datelor. Și o gamă largă de accesorii sporesc robustețea, simplifică încărcarea, extinde durata de viață a bateriei și face această tabletă ușor de transportat și ușor de purtat. 

Tabletele ET51/ET56 Enterprise — toate funcțiile de care afacerea dvs. are nevoie, cu aspectul de consum pe care îl doresc lucrătorii dvs.

CONSTRUIT PENTRU AFACERI

Robust și gata de utilizare în interior și exterior

Practic nimic nu va împiedica tabletele dvs. să ofere funcționarea fiabilă de care aveți nevoie – este construită pentru a gestiona picăturile pe beton, ploaie, zăpadă, praf, căldură extremă, temperaturi sub zero, lichide vărsate și chiar și un furtun jos cu forța maximă. 

Și puteți dubla practic specificația căderii betonului de la 3,2 ft./1 m la 5,9 ft./1,8 m cu cadrul robust opțional.

Ecranul Corning® Gorilla® Glass oferă rezistență la spargere și zgârieturi, protejând una dintre cele mai vulnerabile componente de pe orice tabletă. Iar testarea vibrațiilor asigură că această tabletă este ideală pentru utilizarea în practic orice vehicul, de la stivuitoare într-un depozit până la livrare și alte camioane pe drum.

Cea mai bună luminozitate din clasă și dimensiunea ecranului la alegere

Modelul compact, mic și ușor de 8,4 inchi este ideal atunci când dimensiunea și greutatea sunt cele mai importante. Modelul de 10,1 inchi este ideal pentru aplicațiile intensive în informații, oferind o suprafață maximă de afișare. 

Indiferent de afișajul pe care îl alegeți, obțineți cea mai bună luminozitate din clasă, ceea ce face din ET51/ET56 tableta cel mai ușor de citit în aproape orice condiții de iluminare, inclusiv lumina puternică a soarelui.

Tehnologie avansată de ecran tactil

Lucrătorii își pot alege modul preferat de introducere a datelor: un deget, cu sau fără mănușă; sau un stilou pasiv pentru mai multă precizie. Și fiecare mod de intrare funcționează, chiar dacă afișajul este umed.

Cele mai rapide conexiuni wireless în interiorul și în afara celor patru pereți

Cu suport pentru 802.11, ET51 și ET56 funcționează pe aproape orice rețea WiFi. Și cu suport pentru LTE pe ET56, puteți oferi lucrătorilor din domeniu o conexiune celulară rapidă și sigură aproape oriunde în lume. 

Rezultatul? Conectivitatea constantă de care are nevoie forța de muncă pentru a îmbunătăți productivitatea și calitatea serviciilor pentru clienți.

Unde poți folosi tabletele Zebra ET51/56 Windows – Piețe și aplicații

Munca de teren

 • Expediere mobilă
 • Gestionarea comenzilor de lucru
 • Gasirea bunurilor
 • Întreținere/inspecție
 • Citirea contorului

Depozit si Distributie

 • Conducere depozit si curte
 • Procesarea retururilor
 • Tranzacții EDI

Transport si Logistica

 • Închidere PoD/DSD
 • Conducere curte si depozit
 • Rutare/programare
 • Urmărirea mărfurilor/containerelor
 • Întreținerea flotei
 • Gestionarea activelor

Vânzări pe teren

 • Contabilitatea rutelor/DSD
 • Relații cu clienții
 • Gestionarea pre-vânzare/comenzi
 • Merchandising/sondaj
 • Plată

Retail

 • Gestionarea stocurilor
 • Vânzare asistată
 • Verificare pret
 • Punct de vânzare mobil
 • Rupere de linie

Producție

 • Gestionarea stocurilor
 • Reumplerea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Întreținere/reparații
 • Verificarea conformității
 • Primire/puse/expediere

ET51/ET56 — TABLETA SURPRINZĂTOR DE ROBUSTĂ, SUBȚIRE ȘI UȘOARĂ.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ET51 Windows, ET56 Windows

Putere perpetuă 24x7x365

Bateria detașabilă asigură că ET51 și ET56 nu trebuie niciodată scoase din funcțiune pentru a se încărca – trebuie doar să înlocuiți o baterie complet încărcată în orice moment. 

Dacă doriți să alimentați cele mai lungi ture, adăugați doar oa doua baterie opțională, care poate fi înlocuită la cald, prin extinderea inovatoare, înapoi la mai mult decât dublul duratei de funcționare a bateriei.

Puterea de a rula cele mai solicitante aplicații

Procesorul rapid de putere ultra-scăzută se combină cu o mulțime de memorie, permițând lucrătorilor să ruleze mai multe aplicații simultan. Iar procesorul minimizează consumul de energie, prelungind durata de viață utilă a bateriei.


CAPTURĂ AVANSATĂ DE DATE

Scanare avansată de clasă enterprise

Adăugați motorul de scanare Zebra SE4710 de clasă enterprise pentru scanare ușoară sau motorul de scanare SE4750 pentru scanare moderată până la grea prin pachetul de expansiune ușor de instalat și ușor de utilizat. 

Sau alegeți orice scaner Zebra Bluetooth pentru a se asocia cu tableta. Iar pentru imagini ocazionale, trebuie doar să utilizați camera color integrată de 8MP orientată spre spate.* Indiferent de opțiunea de scanare pe care o alegeți, puteți conta pe performanțe superioare de scanare. 

Scanerele noastre oferă PRZM Intelligent Imaging și algoritmii avansați pentru care Zebra este renumit, oferind lucrătorilor dvs. capturarea rapidă de fiecare dată pentru prima dată a practic oricărui cod de bare 1D sau 2D, în orice stare – deteriorat, murdar sau prost imprimat.

Apeluri video pentru ajutor la fața locului

Camera frontală integrată de 2 MP permite efectuarea de apeluri video prin rețeaua WiFi sau celulară, permițând angajaților tăi să primească ajutor instantaneu de la un expert, coleg sau supervizor de la distanță.

PERSONALIZAȚI-VĂ SOLUȚIA DE TABLETĂ CU O FAMILIE DE ACCESORII DE NEEGALAT

Cele mai multe opțiuni de încărcare

Soluțiile de încărcare care se montează pe un perete sau pe un desktop permit încărcarea oriunde în instalația dvs. ShareCradle unic oferă eficiență în ceea ce privește spațiul și costurile în spate, oferind o bază comună pentru a încărca toate computerele și tabletele dvs. mobile Zebra – trebuie doar să introduceți cupele potrivite pentru dispozitivele dvs. în compartimentele de încărcare. 

Încărcați tabletele în mașini, camioane, stivuitoare și multe altele cu suporturi de vehicule terțe pentru mașini și suporturi pentru vehicule. 

Iar soluțiile de încărcare ale stației de andocare disponibile fie pentru tableta autonomă, fie pentru tableta din interiorul cadrului robust oferă trei porturi USB, Ethernet și HDMI, oferind toată conectivitatea de care aveți nevoie pentru a utiliza ET51/ET56 ca soluție desktop și multe altele. Sau utilizați pur și simplu încărcarea prin portul USB-C.

Expansiune inovatoare Înapoi pentru a adăuga funcții noi

Pur și simplu înlocuiți spatele bateriei standard cu unul dintre cele trei spate de expansiune pentru a adăuga o curea rotativă sau motorul de scanare pentru întreprinderi SE4710 sau SE4750 cu o curea rotativă. Și bateria opțională înlocuibilă la cald poate fi adăugată la orice Expansion Back pentru alimentare non-stop.

„Portabilitate” flexibilă

O husă flexibilă oferă lucrătorilor dumneavoastră trei opțiuni „purtabile”: într-un toc pe o curea, într-o curea peste umăr sau o curea transversală.


SERVICIU DE NEEGALAT

Serviciu extraordinar de „acoperire totul”.

Zebra OneCare stabilește standardul din industrie pentru serviciile de reparații, menținând tabletele ET51 și ET56 funcționale, funcționând la performanță maximă – și într-o stare ca și nouă. 

Alegeți nivelul de servicii care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră. Și indiferent de nivelul pe care îl alegeți, obțineți o acoperire cuprinzătoare care acoperă literalmente totul – uzura normală și deteriorarea accidentală. 

Și din moment ce nimeni nu cunoaște produsele noastre mai bine decât noi, aveți o experiență de neegalat din partea producătorului.

SPECIFICAȚII

ET51/ET56 ENTERPRISE TABLET

Caracteristici fizice

DimensiuniTabletă de 8,4 inchi:
228 mm L x 150 mm H x 12,7 mm D
Tabletă de 10,1 inchi:
269 mm L x 181 mm H x 12,7 mm D
Greutate8,4 inchi: 570 g; 10,1 inchi: 765 g
Afişa8,4 inchi: 21,3 cm; 720 nits
10,1 in.: 25,7 cm; 540 nits
Suportă până la 2560×1600;
Corning Gorilla Glass; vizibil la lumina zilei
Panou tactilMulti-touch capacitiv în 10 puncte
Opțiuni pentru tastaturăVirtual; Bluetooth®; USB
ExpansiuneConector integrat pentru a adăuga cu ușurință accesorii
ConectivitateConector de andocare (încărcare și date)
Conector robust pentru utilizare cu documente robuste (încărcare și date)
Port USB-C (date sau încărcare)
Notificareblitz LED; decodificare cod de bare;** indicator LED al camerei
AudioDifuzoare stereo și microfoane duble frontale

Caracteristici de performanta

CPUIntel Atom A3940 quad core 1,6 GHz (frecvență turbo = 2,0 GHz) Frecvența acceptă sistemul de operare pe 64 de biți
Sistem de operareWindows 10 IoT Enterprise
Memorie4 GB RAM LPDDR4; Flash eMMC de 64 GB; Slot pentru card micro SDXC accesibil utilizatorului (standard
acceptă până la 2 TB)

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C până la 50° C
Temp. stocare-20° C până la 60° C
Specificațiiie de dropStandard: 1 m la beton
conform MIL-STD-810G
Cu cadru robust opțional: 1,8 m
la beton conform MIL-STD-810G
SigilaIP65
VibrațieAleatoriu: 0,02²/Hz, 20Hz la 2khz 4g RMS 1 oră pe axă
Umiditate5% până la 95% fără condensare

Putere

Profil utilizator bateriePutere mare pentru o tură completă; funcționarea continuă este activată cu bateria secundară opțională
Baterie8,4 inchi: 3300 mAh 7,6 V reîncărcabil Li-Ion; înlocuibil de utilizator (25 Wh)
10,1 in.: 4950 mAh 7,7 V reîncărcabil Li-Ion; înlocuibil de utilizator (38 Whr)
Opțional înlocuibil la cald 7,2 V @ 3400 mAh (24,4 Wh) baterie secundară (echivalent cu 3,6 V @ 6800 mAh)
Încărcare USB-C: Suportă încărcare USB-PD (Power Delivery) pe conectorul USB-C de până la 18 W ( Moduri 9V și 12V) prin sursa de alimentare Zebra (PWRWUA5V12W0) și cablu (CBLTC2XUSBC-01)

Captură de date

ScanareDisponibil prin accesoriul de expansiune din spate: camere de imagine avansate integrate SE4750 sau SE4710 cu decodare hardware
Camera din spateCaptură de imagine: cameră cu focalizare automată de 8MP cu bliț LED controlabil de utilizator, iluminare și țintire; fotografii, video, semnături și documente
Camera frontala2MP 1080p full HD optimizat pentru colaborare video și condiții de iluminare scăzută
Video1080p (Full HD, 1920 x 1080), rata de cadre = 30fps

Comunicații fără fir

WiFi (WLAN)802,11 a/b/g/n/ac/r/k/v; MIMO dual band 2×2 pentru transmitere și recepție
Celular (WWAN) (numai ET56)Global LTE
America de Nord: AT&T LTE
Verizon LTE
Bluetooth (WPAN)Clasa 1, Bluetooth v4.2 (Bluetooth LE)
GPSGNSS acceptă GPS, Galileo și Glonass cu tehnologie LTO pentru GPS asistat fără a sacrifica funcționarea autonomă
NFCP2P: ISO 18092; Cititor/Scriitor: ISO 14443 –AB, MIFARE, FeliCa®, ISO 15693, NFC Forum Tag Types 1 to 4; Emulare card: ISO 14443 –AB-B’, MIFARE, FeliCa RF

Senzori

GiroscopMenține orientarea pe baza principiilor de conservare a momentului unghiular
Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe care permite aplicații de detectare a mișcării pentru orientarea dinamică a ecranului și gestionarea puterii
Senzor de lumină ambientalăReglează automat luminozitatea afișajului, tastatura și iluminarea de fundal a afișajului
Busolă electronicăIndependent — nu depinde de GNSS

Periferice și accesorii

Accesoriiile includ: ShareCradles (4-slot); stații de andocare; suport pentru vehicul (terț); suport de încărcare cu un singur slot; încărcător de baterie opțional cu 4 sloturi; rame robuste; extindere spate pentru a adăuga cu ușurință accesorii (scaner/curea de mână și compartiment pentru baterie opțional sau curea de mână); stylus pasiv; toc; curea de umăr; cabluri de încărcare și multe altele

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, tabletele ET51/ET56 Enterprise sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Serviciile de asistență Zebra OneCare Select și Essential maximizează disponibilitatea și productivitatea dispozitivelor dumneavoastră. Caracteristicile includ asistență tehnică 24/7, diagnosticare dispozitiv, acoperire cuprinzătoare, înlocuire anticipată și actualizări de software. Sunt disponibile servicii opționale de vizibilitate.

Note de subsol

*Camera integrată color de 8MP nu oferă PRZM, algoritmii avansați de scanare Zebra sau Intelligent Document Capture. Aceste opțiuni sunt disponibile numai pentru scanerele Zebra care sunt integrate prin pachetul de expansiune și scanerele Bluetooth Zebra, cum ar fi scanerul inel RS6000, scanerul însoțitor de buzunar CS4070 și scanerele portabile Bluetooth.
**Decodare disponibilă atunci când este echipat cu scaner de coduri de bare opțional pe spate.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts