Zebra Et55

TABLETA ET50/ET55 ENTERPRISE O TABLETA ENTERPRISE. MULTE ACCESORII. NENUMĂRATE APLICAȚII.

Când vine vorba de funcționalitate, tabletele de calitate pentru consumatori oferă afacerii dvs. prea puțin la un cost total de proprietate prea mare. Pe de altă parte, tabletele ultra-rezistente la prețuri ridicate oferă prea multe funcții inutile, cu puțin sau deloc atractivitatea estetică a dispozitivelor de consum. ET50/ET55 sunt răspunsul pe care l-ați așteptat, oferind flexibilitatea de a alege exact ceea ce aveți nevoie – și numai caracteristicile de care aveți nevoie – pentru a crește productivitatea forței de muncă fără a compromite stilul consumatorilor.

Cu ecosistemul de accesorii inegalabil al ET50/ET55, puteți selecta accesoriile potrivite pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei, robustețea, capacitățile de scanare și opțiunile de transport, pe lângă alegerea sistemului de operare și a dimensiunii afișajului care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Indiferent de ceea ce decideți, obțineți o soluție enterprise cu un stil elegant, care poate fi folosită în interiorul sau în exteriorul celor patru pereți de la depozit până la vitrină.

Începeți cu conectivitate

Alegerea dvs. de hardware depinde de nevoile de conectivitate ale lucrătorului dvs. În interiorul celor patru pereți, suportul ET50 802.11 a/b/g/n (Windows) și 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i (Android) asigură compatibilitatea cu WLAN-ul dvs. existent. Cu suport 4G LTE, ET55 oferă lucrătorilor de oriunde în lume o conexiune wireless robustă pe cele mai rapide rețele de date celulare din lume.

Alegeți dimensiunea ecranului potrivită pentru lucrare

Alegeți dimensiunea afișajului care oferă cantitatea potrivită de imobil pentru aplicațiile dvs. de afaceri — un afișaj de 8,3 inchi sau 10,1 inchi. Selectați cel mai bun sistem de operare pentru mediu Alegeți sistemul de operare ( OS) care este potrivit pentru afacerea dvs. – 6.0 (Marshmallow) sau Windows 10.

Și fiecare ET50/ET55 este livrat cu Mobility Extensions (Mx), o serie de caracteristici concepute pentru a face din Android un sistem de operare mai robust de clasă întreprindere. Mx minimizează timpul de asistență IT și maximizează productivitatea lucrătorilor și timpul de funcționare al dispozitivului pentru utilizatorii Android, oferind un control mai bun asupra dispozitivelor dvs. mobile, accesul la aplicații și performanța și securitatea Wi-Fi. Imaginați-vă că faceți mai mult cu captarea de date pentru prima dată.

Puteți conta pe ET50/ET55 pentru o captură de date adevărată de clasă enterprise. Motoarele de imagine avansate opționale pot fi adăugate în orice moment pentru a permite lucrătorilor să capteze orice cod de bare 1D sau 2D, mai departe și mai rapid, indiferent dacă este afișat pe ecranul unui telefon mobil sau imprimat pe hârtie și deteriorat, zgâriat sau prost imprimat. Camera din spate integrată de 8 MP este proiectată pentru captarea ocazională de imagini, în timp ce camera frontală de 2 MP este ideală pentru un apel video.

Suficient de robust pentru mediul dumneavoastră

ET50/ET55 este proiectat din interior spre exterior pentru a face față utilizării zilnice pe tot parcursul zilei. Așadar, indiferent dacă lucrătorii tăi îl scapă, verse o băutură pe el, îl folosesc pe ploaie, zăpadă sau într-o zonă foarte prăfuită, se vor bucura de o funcționare continuă și fiabilă.

Corning® Gorilla® Glass 3 cu Native Damage Resistance™ permite afișajului nostru să supraviețuiască mai bine evenimentelor din lumea reală care cauzează în mod obișnuit defecțiunile sticlei. Etanșarea IP65 oferă un design etanș la praf, care poate face față unei scăderi cu furtunul la forță maximă. Și în timp ce această tabletă este construită pentru a face față unei căderi de la 3,2 ft./1 m, aproape că puteți dubla specificația de cădere cu cadrul nostru robust.

Configurat pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri

Listă prețuria standard include Serviciile mobile Google (GMS). GMS oferă aplicații Google integrate, cum ar fi Gmail, GoogleMaps și Google Play Store. Listă prețuria profesională se livrează fără Google GMS, eliminând toate conexiunile de serviciu, menținând astfel confidențialitatea sistemului, păstrând în același timp valoarea adăugată Zebra.

Ambele configurații sunt construite pe Android Open Source (AOSP). Un afișaj lider în industrie, care este o atingere deasupra celorlalți Lucrătorii își pot alege modul preferat de introducere a datelor: un deget, cu sau fără mănușă; sau un stylus activ pentru a captura semnături, adnota o fotografie sau un document electronic, creați o schiță, luați note și multe altele. Și ET50/ET55 duc experiența tactilă capacitivă la următorul nivel – fiecare mod de intrare funcționează, chiar dacă afișajul este umed.

 • Ghid de instalare a suportului ET5X cu 4 sloturi numai pentru încărcare (ro)MN-004088-02EN Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de instalare ET5X Expansion Back (ro)MN002641A06EN-P Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de instalare ET50NE-Chiosc (ro)MN002325A02 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de instalare a suportului ET5X cu 4 sloturi numai pentru încărcare (ro)MN-002857-02 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de reglementare pentru accesorii ET5X (ro)MN-002744-02 Rev. ADescărcați 687 KB
 • Ghid de reglementare a legăturilor ET5X (ro)MN002099A05 Rev. ADescărcați 1 MB
 • Ghid de integrare a tabletei ET5X Enterprise pentru Android Versiunea 5.1.1 (ro)MN-002776-04 Rev. ADescărcați 19 MB
 • Ghid de integrare a tabletei ET5X Enterprise pentru Android Versiunea 6.0.1 (ro)MN-003016-03 Rev. ADescărcați 20 MB
 • Ghid de pornire rapidă a tabletei ET5X Enterprise (ro)MN001844A11 Rev. ADescărcați 2 MB
 • Ghidul utilizatorului ET5X Enterprise Tablet pentru Microsoft® Windows® (ro)MN001843A03 Rev. ADescărcați 11 MB
 • Ghidul utilizatorului ET5X Enterprise Tablet pentru Microsoft® Windows® (ro)MN001843A04 Rev. ADescărcați 11 MB
 • Ghid de integrare ET5X (ro)MN-002839-02 Rev. ADescărcați 6 MB
 • Ghid de integrare ET5X pentru Windows 10 (ro)MN-002941-04 Rev. ADescărcați 10 MB
 • Ghid de referință rapidă ET5X Stylus (ro)MN-002695-02 Rev. ADescărcați 584 KB
 • Ghidul utilizatorului ET5X pentru Android Versiunea 5.1.1 (ro)MN-002838-04 Rev. ADescărcați 50 MB
 • Ghidul utilizatorului ET5X pentru Android Versiunea 5.1.1 (ro)MN-002838-05 Rev. ADescărcați 50 MB
 • Ghidul utilizatorului ET5X pentru Android™ Versiunea 6.0.1 (ro)MN-003015-04 Rev. ADescărcați 52 MB
 • Ghidul utilizatorului ET5X pentru Windows 10 (ro)MN-002940-04 Rev. ADescărcați 13 MB
 • Ghidul utilizatorului ET5X pentru Windows 10 (ro)MN-002940-05 Rev. ADescărcați 13 MB
 • Ghid de reglementare a pachetului de baterii ET5X/ET8X (ro)MN-004476-01EN-P Rev ADescărcați 921 KB
 • Ghid de instalare a cadrului robust (ro)MN002405A02 Rev. ADescărcați 805 KB

O TABLETĂ ENTERPRISE. MULTE ACCESORII. NENUMĂRATE APLICAȚII.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: ET55

OBȚINEȚI CAPACITĂȚILE DE CARE AVEȚI NEVOIE CU CEA MAI CUPRIZĂ FAMILIE DE ACCESORII DIN INDUSTRIE

Nu există două întreprinderi la fel, iar acum, nici două tablete Zebra nu vor fi. Datorită unui spate de expansiune extrem de personalizabil și unei linii complet unice și cuprinzătoare de accesorii, puteți personaliza caracteristicile de captare a datelor ale tabletei, specificațiile robuste și gestionarea energiei pentru forța de muncă, oferind în același timp echipei IT toate accesoriile de care au nevoie pentru ușurință în spate. gestionarea și utilizarea eficientă a spațiului.

Păstrați tableta să funcționeze 24x7x365 pentru productivitate maximă

Când adăugați o baterie opțională prin spatele de expansiune, nu trebuie să scoateți niciodată tableta din funcțiune pentru a reumple alimentarea, deoarece bateria auxiliară menține bateria internă ET50/ET55 încărcată. Spre deosebire de bateria internă, bateria opțională poate fi schimbată la cald — utilizatorii pot schimba pur și simplu bateria opțională din mers dacă puterea este scăzută.

Rezultatul? Cu o capacitate a bateriei de până la 15.500 mAh (versiunea de 10 inchi) atunci când este cuplată cu spatele extensibil, tableta continuă să funcționeze în fiecare oră din fiecare zi de lucru, maximizând valoarea investiției dumneavoastră.

Remodelează productivitatea cu un spate de expansiune care poate fi purtat

Carcasa noastră flexibilă pentru operațiuni permite lucrătorilor să comute cu ușurință între opțiunile „purtabile” pentru a aduce confort oricărei locuri de muncă.

Spatele expansiv vine cu o curea de mână rotativă sau numai curea de mână, astfel încât lucrătorii să se poată bucura de flexibilitatea adusă de o mână liberă. Schimbați doar capacul principal al bateriei pentru extinderea înapoi pentru a adăuga la tablete dvs. captura de date de clasă enterprise.

Spatele de expansiune se înșurubează pur și simplu și poate fi comandat cu două dintre cele mai avansate motoare de scanare ale noastre — SE4750 și SE4710. Ambele opțiuni sunt disponibile în ambele dimensiuni de tabletă. Două declanșatoare de scanare convenabile de pe fiecare parte a motorului de scanare permit scanarea ușoară cu o singură mână, cu oricare dintre mâini.

Punctele de înșurubare de pe cadrul robust vă permit să adăugați accesoriile de care aveți nevoie pentru a crea soluția perfectă pentru tabletă pentru afacerea dvs. Și bateria opțională poate fi adăugată la orice expansiune din spate.

Spuneți nu întreruperilor cu opțiunile de andocare și încărcare

Pentru a asigura și mai mult productivitate non-stop, bateria opțională poate fi încărcată într-un vehicul prin conectorul de încărcare USB sau în camera din spate, în încărcătoarele opționale de baterie conectabile cu 4 sloturi. În plus, ShareCradle-urile noastre unice vă permit să utilizați același suport pentru a încărca ET50/ET55 și alte dispozitive mobile Zebra – o strategie de accesorii concepută pentru a reduce costurile cu accesoriile.

ShareCradles-urile sunt disponibile numai cu încărcare cu mai multe sloturi și Ethernet cu mai multe sloturi și pot fi conectate și montate pentru a maximiza spațiul din spate. Utilizatorii își pot încărca tableta individuală cu un cablu de încărcare USB standard sau un cablu de încărcare robust care se rupe atunci când este smuls, protejând ciclul de viață al tabletei.

Există, de asemenea, soluții de suport/suport pentru vehicule, stivuitoare, perete și instalații de birou. Comercianții cu amănuntul vor aprecia opțiunea stației de andocare, capabilă să suporte cerințele chioșcurilor și montate pe perete. Iar o varietate de stații de andocare cu un singur slot includ o stație de andocare doar pentru încărcare, precum și un dock care oferă trei porturi USB 3.0, conectivitate Ethernet și un port HDMI pentru conectivitate periferică maximă. Docurile sunt disponibile în două stiluri – standard și robust, care găzduiește tableta în cadrul robust.

Capturați totul de prima dată, de fiecare dată

În timp ce puteți conecta orice scaner compatibil Bluetooth la ET50/ET55, Zebra oferă două opțiuni suplimentare de scanare de clasă enterprise. Bluetooth CS4070 de sine stătător este un scaner fără fir de buzunar, care oferă performanțe de scanare de neegalat pe orice cod de bare pe orice suprafață – imprimată sau electronică. Scanerul inel unic și ușor RS507 oferă scanare fără mâini, ideal pentru lucrătorii din comerțul cu amănuntul sau șoferii de livrare care trebuie să facă inventar.

Dublați-vă durabilitatea

Doar adăugați cadrul nostru robust fie la 8,3 inchi. sau 10,1 inchi ET50/ET55 pentru aproape dublarea specificațiilor de scădere — ideal pentru șoferii de livrare, tehnicienii de service și alți lucrători din afara celor patru pereți, precum și lucrătorii din zonele exterioare din depozite și magazine de bricolaj și grădină. Specificațiiia standard de cădere este de 3,2 ft./1 m față de beton. Cu cadrul robust, specificația de cădere crește la 5,9 ft./1,8 m.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts