Zebra Li4278 Fără Fir Și Pregătit Pentru Retail

Nu ar trebui să compromiți capturarea inteligentă a datelor din considerente financiare, chiar și în cazul scanării codurilor de bare. Scaneză mai rapid și mai departe cu cititoarele de coduri de bare portabile LI4278 de la Zebra. Experimentați puterea fără fir în timp ce capturați coduri de bare UPC de la o distanță de până la 140 cm cu o toleranță superioară la mișcare și unghi.

Zebra LI4278 fără fir îmbunătățește scanarea codurilor de bare 1D prin capturarea codurilor de bare 1D cu o viteză și o rază mai mare. Compatibilitatea cu Bluetooth oferă casierilor libertatea de a scana produsele atât înăuntru, cât și în afara zonei de plată, fără cabluri. În plus, Bluetooth v2.1 cu EDR îmbunătățește performanța wireless și criptarea de securitate a dispozitivului.

Scanerul de coduri de bare Zebra LI4278 fără fir, eficient din punct de vedere al costurilor și potrivit pentru utilizarea în comerțul cu amănuntul.

Designul ultra rezistent a fost conceput pentru a oferi echipei tale siguranța necesară și pentru a minimiza timpul de nefuncționare. Realizați peste 500 de scanări pe secundă cu o autonomie a bateriei de 72 de ore, permițând efectuarea a peste 50.000 de scanări pe o singură încărcare.

Folosește instrumentele 123Scan și Remote Scanner Management ale Zebra pentru o gestionare mai facilă a dispozitivelor în activitățile de zi cu zi. În plus, cu Modulul Batch, încarcă automat 500 de coduri de bare UPC în memoria scanerului, chiar dacă au fost scanate în afara intervalului de comunicare.

Vedeți scanerul de coduri de bare Zebra LI4278 fără fir în acțiune.

Scanare fără fir, eficientă din punct de vedere al costurilor. Implementare ușoară. Click aici pentru specificații complete ale modelului LI4278, listă detaliată de funcții și capacități.

Tehnicienii experimentați AutoID vor instala și susține atât scanerele fără fir de la Zebra, cât și orice altă tehnologie de care au nevoie magazinele tale pentru a prospera. Contactați AutoID astăzi pentru propria soluție personalizată.

Similar Posts