Zebra Link Os V6.8 Update Gratuit Pentru Imprimante

Zebra Technologies a anunțat lansarea unui nou sistem de operare pentru imprimante, Link-OS 6.8, oferit gratuit pentru utilizarea pe imprimantele susținute în prezent.

Această actualizare gratuită aduce o serie de funcționalități adiționale, printre care se numără:

  • Suport pentru radio WiFi 6 802.11ax: Sistemul de operare pentru modelele de imprimante ZQ6x0 a fost actualizat pentru a oferi suport pentru radio WiFi 6 802.11ax, cu adăugarea de noi comenzi Set-Get-Go (SGD) și actualizarea celor existente.
  • Noua comandă ZPL ^FE pentru concatenarea/extragerea datelor din câmpuri: O nouă comandă ZPL, ^FE, a fost adăugată pentru a permite concatenarea datelor din câmpuri și extragerea subșirurilor referindu-se la câmpurile ^FN.
  • Suport extins pentru codurile QR de dimensiuni mai mari: Utilizatorii pot acum imprima coduri QR de dimensiuni mai mari cu comanda ZPL ^BQ, prin creșterea factorului maxim de magnificare a codului QR.

Alte actualizări, modificări și lista imprimantelor suportate vor fi detaliate în Notele de Lansare pentru Link-OS v6.8, disponibile la momentul lansării. Notele de lansare sunt furnizate împreună cu pachetul de actualizare al sistemului de operare. Pachetele de actualizare pentru sistemul de operare al imprimantelor pot fi descărcate de pe paginile de suport ale imprimantelor Zebra, căutând numele modelului imprimantei dvs.

Actualizarea la Link-OS v6.8 este simplă și ușor de realizat. La momentul lansării, sistemul de operare Link-OS v6.8 va fi disponibil pentru descărcare de pe zebra.com, așa cum a fost menționat anterior. Sistemul de operare al imprimantelor poate fi apoi trimis la imprimantele dvs. utilizând utilitarul gratuit Z-Downloader sau alte aplicații.

Link-OS v6.8 poate fi descărcat de pe zebra.com folosind link-ul de mai jos și introducând numele modelului imprimantei dvs. (cum ar fi “ZT411”): Link Descărcare Zebra. Puteți utiliza apoi una dintre utilitățile noastre, cum ar fi Z-Downloader, pentru a actualiza imprimanta dvs. Pentru detalii despre utilizarea ZDownloader, vizitați Site-ul Zebra.

Link-OS v6.8 este o actualizare gratuită.

Pentru întrebări suplimentare despre menținerea actualizată a software-ului imprimantei dvs., contactați AutoID folosind formularul de mai jos, iar unul dintre experții noștri instruiți de la Zebra vă va răspunde rapid.

Nume
Prenume
Email
Mesaj
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Similar Posts