Zebra Mc2200 Mc2700

MOBILITATE RENTABILĂ „FĂRĂ COMPROMISURI” PENTRU ÎNTREPRINDERILE MICI ȘI MIJLOCII

Vă prezentăm Zebra MC2200/MC2700, computerele mobile accesibile, dotate cu toate caracteristicile de care afacerea dvs. are nevoie. Modelele numai WiFi și WiFi/celular conectează orice lucrător – în interiorul unității dvs. sau în afara terenului. Designul industrial avansat oferă confort extrem și ușurință în utilizare. 

Ecranul tactil și tastatura integrate acceptă aplicațiile „ecran verde” de astăzi și aplicațiile cu ecran tactil de mâine. Doar adăugați accesoriul mânerului de declanșare pentru a crea un design în stil pistol pentru sarcini de scanare intensive. Instrumentele Mobility DNA preîncărcate, cu valoare adăugată, vă fac dispozitivele mai ușor de utilizat, gestionat și securizat. Iar licența opțională Mobility DNA Enterprise deblochează instrumente de voce și date pentru companii mari care sporesc productivitatea și simplitatea gestionării dispozitivelor.

În afacerea dvs. mică sau mijlocie, lucrătorii dvs. trebuie să lucreze mai inteligent, nu mai greu. Indiferent dacă lucrătorii dvs. se află la podeaua unui depozit, fabrică de producție sau magazin de vânzare cu amănuntul, în afara unui port sau curte, livrând mărfuri sau reparând echipamente, un computer mobil va duce productivitatea și precizia sarcinilor la un nou nivel. Dar dispozitivele eficiente din punct de vedere al costurilor nu au avut funcții – până astăzi. 

ERGONOMIE ȘI FLEXIBILITATE DE NEEGALAT

Proiectat pentru un confort de neegalat, ușurință în utilizare și productivitate

Dispozitivele MC2200/MC2700 sunt încărcate cu diferențe de design care aduc mari beneficii utilizatorului dumneavoastră. Echipa de design industrial premiată a Zebra a proiectat dimensiunea, forma și locația cheilor pentru a le permite lucrătorilor să găsească cu ușurință cheile potrivite după atingere, chiar și cu mănuși – iar culorile contrastante fac cheile ușor de văzut în orice lumină, zi sau noapte.

Designul subțire conic elimină punctele de presiune și se potrivește practic la orice dimensiune de mână. Două suporturi pentru degete perfect plasate și proiectate asigură operarea ușoară cu o singură mână pentru tastatură și ecran tactil. Și mult mai mult.

Două dispozitive într-unul – Brick și Gun

Transformă-ți MC2200 sau MC2700 în dispozitive de tip pistol – fără a compromite ergonomia sau performanța de scanare. Doar prindeți accesoriul mânerului declanșatorului – nu sunt necesare unelte. 

Deoarece electronicele sunt în mânerul declanșatorului, viteza de scanare nu este afectată – spre deosebire de multe alte mânere de declanșare. Multe ore de studii intensive ale factorului uman asupra pozițiilor și mișcărilor mâinii au condus la o ergonomie avansată care oferă același nivel de confort pe care dispozitivele

Zebra tip pistol îl aduc la cele mai intense sarcini de scanare. Toate caracteristicile sunt disponibile atunci când mânerul este instalat, inclusiv difuzorul și camera opțională. Iar declanșatorul este evaluat pentru trei milioane de apăsări, oferind ani de utilizare.

WiFi și celular pentru a conecta orice lucrător, oriunde

Modelele MC2200 numai WiFi oferă lucrătorilor din unitatea dumneavoastră cele mai rapide și mai sigure conexiuni WiFi din industrie. 1 

Utilizați modelele MC2700 WiFi/celular în spații mari exterioare unde există o acoperire slabă sau o rețea WiFi este prea costisitoare pentru a fi instalată și întreținută, cum ar fi curți și porturi – sau pe teren pentru a menține șoferii și tehnicienii conectați. 

Și cu Bluetooth 5.0 și NFC opțional, obțineți capabilități wireless complete, oferind o conexiune rapidă și ușoară la căști, imprimante și multe altele.

Zebra Mc2200/Mc2700

Unde poți folosi terminalele Zebra MC2200/MC2700 – Piețe și aplicații

Depozitare/Distribuție

 • Pune deoparte
 • Primirea
 • Inventar
 • Gasirea bunurilor

Porturi

 • Inventar
 • Managementul docului
 • Mișcare în perimetru

Producție

 • Reaprovizionare
 • Work-in-Process (WIP)
 • Control de calitate
 • Gasirea bunurilor
 • Inventar

Retail (în spatele magazinului)

 • Inventar
 • Primire/expediere
 • Procesarea retururilor

Retail (fața magazinului)

 • Verificarea pretului
 • Numărări de inventar și cicluri
 • Cumpărare-online-ridicare-din-magazin (BOPIS)

Transport si Logistica

 • Livrare
 • Dovadă de livrare
 • Dovada stării

FUNCȚIILE HARDWARE ȘI SOFTWARE POTRIVITE. REZISTENȚA POTRIVITĂ. ERGONOMIE AVANSATĂ. TOATE LA PREȚUL CORECT.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: MC2200, MC2700

Construit pentru a vă servi afacerea de ani de zile

Rezistent la apă, praf, picături pe beton, zăpadă, ploaie, căldură, frig înghețat — computerele mobile MC2200/MC2700 se pot descurca cu toate. Și două dintre cele mai vulnerabile componente ale dispozitivului sunt îmbogățite cu Gorilla Glass – afișajul și fereastra de ieșire a scanerului.

Cea mai puternică platformă Android de „serie finală” de la Zebra

Când vine vorba de platformă, aceste dispozitive se află la vârful clasei lor, oferind un procesor avansat și cea mai avansată versiune de Android. Procesorul oferă performanțe asemănătoare celor de desktop chiar și pentru cele mai solicitante aplicații, toate cu mai puțină putere pentru un ciclu mai lung al bateriei. Android 11 oferă cele mai recente funcții ale sistemului de operare, cu suport pentru viitoarele versiuni Android pentru o protecție superioară pentru viitor. Iar pentru companiile cu alte dispozitive Zebra, platforma partajată simplifică implementarea aplicațiilor pe diferite tipuri de dispozitive și suport pentru dispozitive.

Captură de date de la nivel enterprise de la Zebra

Primiți de fiecare dată capturarea pentru prima dată a oricărui cod de bare, în orice stare, inclusiv coduri de bare deteriorate, murdare și prost imprimate. Tehnologia PRZM Intelligent Imaging asigură captarea codului de bare într-o fracțiune de secundă, astfel încât lucrătorii să nu „așteaptă bip-ul”. Cu captarea omnidirecțională a codurilor de bare, nu este nevoie să pierdeți timp aliniind scanerul și codul de bare. Iar camera opțională de înaltă rezoluție de 13 MP permite capturarea ușoară a unui nou nivel de business intelligence – și oferă ciclul de viață de trei ori mai mare decât cel al camerei unui smartphone de consum.

Dezinfectant gata pentru a vă proteja lucrătorii

MC2200 și MC2700 sunt construite pentru a face față ștergerii frecvente cu dezinfectanți obișnuiți, inclusiv înălbitor, peroxid de hidrogen și alcool, pentru a ajuta la prevenirea răspândirii sau a germenilor sau a bolilor între lucrători.

Putere bateriei la schimb complet

Bateria standard poate alimenta aproape două schimburi complete în orice mediu. Bateria extinsă poate furniza energie non-stop. 4 Și când trebuie să schimbați bateriile, cu modul de schimbare la cald, nu este nevoie să opriți dispozitivul sau să închideți aplicațiile.

Accesoriiile potrivite facilitează gestionarea dispozitivelor

O suită completă de accesorii de clasă business include încărcătoare de baterie cu mai multe sloturi și dispozitive pentru o gestionare ușoară și rentabilă a spatelui, un dispozitiv de birou combinat cu un singur slot și încărcător de baterie de rezervă pentru anumite locații, o varietate de opțiuni de transport – curele de mână și un toc , un mâner de declanșare atașabil și multe altele.

VALOARE DE NEEGALAT CU INSTRUMENTELE MOBILITY DNA IEȘITE DIN CUTIE

Adăugați funcții puternice de companie la Android standard

Mobility Extensions (Mx) oferă peste o sută de funcții suplimentare pe care le puteți adăuga la Android standard pentru a îmbunătăți securitatea, suportul pentru captarea datelor, conectivitatea wireless și gestionarea dispozitivului. Ești mereu la conducere — tu decizi ce și când să activezi.

Stabiliți-vă dispozitivele pentru utilizare în câteva secunde cu StageNow

Organizați cu ușurință o mână sau mii de dispozitive Android cu o scanare rapidă a unui cod de bare sau atingeți o etichetă NFC. Și cu Modul restricționat, tu decideți dacă Serviciile mobile Google sunt potrivite pentru angajații dvs. – doar faceți clic pentru a dezactiva sau reactiva.

Controlați accesul la funcții și aplicații cu Enterprise Home Screen

Ecranul de pornire al companiei vă pune responsabil de ceea ce lucrătorii dvs. pot face cu dispozitivele dvs. Și puteți crea diferite configurații pentru diferite echipe – nu este necesar un dezvoltator.

Introduceți coduri de bare în aplicațiile dvs., imediat scoase din cutie

DataWedge de la Zebra permite utilizatorilor să scaneze și să trimită date coduri de bare în aplicațiile dvs. existente – nu este necesară programarea sau modificarea aplicației.

Îmbunătățiți timpul de funcționare al dispozitivului cu Device Diagnostics

Eliminați costul ridicat al trimiterii dispozitivelor care nu necesită reparații către Centrul de reparații Zebra. Acest instrument simplu de utilizat permite administratorilor și utilizatorilor finali să testeze sistemele principale de pe computerele mobile Zebra printr-o apăsare de buton pentru a dezvălui dacă dispozitivul poate fi reparat la fața locului – sau trebuie trimis pentru reparare.


OPȚIUNI PUTERNICE, PLUS WI-FI DE CALITATE PRIN CABLU

Licență opțională Mobility DNA Enterprise

Deblocați instrumente suplimentare puternice pentru a crește productivitatea forței de muncă, securitatea dispozitivului și simplitatea implementării mari. Obțineți o calitate superioară a vocii și conexiuni rapide de date „nu vor pierde” prin rețeaua dvs. WiFi cu Full Fusion și WorryFree WiFi. Maximizați simplitatea și acuratețea introducerii datelor cu tastatura Enterprise și scanarea cu mai multe coduri de bare. Urmăriți și găsiți cu ușurință dispozitivele care vă lipsesc cu Device Tracker. Localizați și înlocuiți bateriile vechi cu consola PowerPrecision. Și altele.

Opțiuni pentru flexibilitate completă a aplicației

Rulați aplicațiile existente TE pe MC2200/MC2700 cu opțional Zebra Terminal Emulation Lite TM — nu sunt necesare modificări ale gazdei, modificări ale procesului sau instruirea utilizatorilor. Când sunteți gata să migrați la ecranele tactile, opțional All-touch TE alimentat de Ivanti Velocity transformă automat ecranele verzi în ecrane tactile intuitive – nu este necesară codarea. Iar cu Enterprise Browser de la Zebra, puteți crea cu ușurință aplicații web bogate în funcții care integrează toate caracteristicile dispozitivelor MC2200 și MC2700.

LifeGuard TM pentru Android TM — un agent de securitate pe viață pentru Android 2

Obțineți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține dispozitivele în siguranță în fiecare zi în care sunt în funcțiune – până la 8 ani – de peste două ori mai mult decât maximul de 3,5 ani oferit de Google.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

Dimensiuni200,5 mm L x 70 mm L x 38,5 mm A
GreutateBaterie standard: 296 g
Baterie extinsă: 316 g
Afişa4 inch WVGA (800 x 480), iluminare din spate cu LED; afisaj color; legat optic la panoul tactil
Panou tactilPanou tactil capacitiv; atingere multiplă; Corning® Gorilla® Glass
PutereCapacitate standard 3500 mAh/12,60 WhCapacitate extinsă 4900 mAh/17,64 Wh
Fereastra ImagerCorning® Gorilla® Glass
Slot de expansiuneSlot MicroSD accesibil utilizatorului de până la 128 GB SDXC
SIMUn slot Nano SIM; eSIM opțional (numai MC2700)
NotificăriTonul audibil; LED-uri multicolore; Feedback haptic (doar SKU pentru China)
Tastatura34 taste numerice cu taste FN; acceptă tastatura pe ecran
Voce și AudioDifuzor intern și microfon; Suport pentru căști fără fir Bluetooth; telefon difuzor de înaltă calitate
ButoaneScanare fizică, creștere/reducere a volumului; putere
Conexiuni de reteaMC2200/MC2700: WLAN (WiFi), WPAN (Bluetooth),
USB 2.0 de mare viteză (gazdă și client)
Numai MC2700: WWAN (celular)

Caracteristici de performanta

CPUQualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 1,8 GHz 
Sistem de operareMC2200: Android 11; upgrade la Android 14
MC2700: Android 11; upgrade la Android 14
Memorie2 GB RAM/16 GB memorie flash
3 GB RAM/32 GB memorie flash
SecuritateProdusul este validat FIPS 140-2. Această caracteristică de securitate poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată. Produsul acceptă Secure Boot, Verified Boot

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C până la 50° C
Temp. stocare-40° C până la 70° C
Umiditate5%-95% fără condensare
Drop Spec.Căderi multiple de 5 ft./1,52 m pe beton de la 14° F la 122° F/-10° C până la 50° C conform MIL-STD 810G
Tumble Spec.500 tumbe de 1,6 ft./0,5 m; îndeplinește și depășește specificațiile IEC pentru rulare
SigilaIP65 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
VibrațiePK Sine de 4g (5Hz la 2kHz); 0,04 g 2/Hz aleatoriu
(20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Fereastra scaneruluiCorning® Gorilla® Glass
Descărcare electrostatică (ESD)+/-15 kV refulare în aer, +/-8 kV descărcare directă/indirectă;

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzor de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu MEMS Gyro

Captură de date

ScanareSE4100 1D/2D gama standard de imagini
aparat fotoCamera opțională din spate 13 MP Phase Detection Auto Focus, cu LED Flash
NFCISO14443 Tip A și B: carduri FeliCa și ISO 15693. Suport pentru modul P2P și emularea cardului prin gazdă (HCE).

WAN fără fir, numai comunicații de date

Banda de frecvențe radioMC2700 America de Nord
• UMTS: B2/B4/B5
• LTE: B2/B4/B5/B7/B12/B13/B14/B17/B66
• LTE: Categoria 6
MC2700 Restul lumii
• GSM: 850/900/1800/1900
• UMTS: B1/B2/B3/B4/B5/B8/B9/B19
• LTE-FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8 /B19/B20/B28
• LTE-TDD: B38//B40/B41
• LTE: Categoria 6
MC2700 China
• GSM: 850/900/1800
• UMTS: B1/B5/B8
• LTE-FDD: B1/B3/B5/B7/B8
• LTE-TDD: B38/B39/B40/B41
• LTE: Categoria 6
Comunicații VoIPOpțional Workforce Connect Voice 3 transformă dispozitivele MC2200/MC2700 în telefoane PBX cu funcții complete, cu o interfață personalizată care facilitează executarea chiar și a celor mai complexe funcții de telefonie — eliminând nevoia de a achiziționa și gestiona dispozitive suplimentare cu voce.
GPSDoar MC2700: GPS autonom, simultan; GLONASS; Galileo; BeiDou și A-GPS. Suporta IZAT (TM) XTRA

Wireless LAN

Radio WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v; certificat Wi-Fi™;
IPv4, IPv6, 1×1 MU-MIMO
Rate de date2,4 GHz: 802.11b/g/n — 20 MHz, 40 MHz — până la 150 Mbps
5 GHz: 802.11a/g/n/ac – 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz – până la 433 Mbp
Canale de operareCanal 1-13 (2412-2472 MHz): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13Canal 36-165 (5180-5825MHz): 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 13, 4, 13, 4, 13, 16, 16 149, 153, 157, 161, 165Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHzCanalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; WPA3 Enterprise 192-bit Mode (GCMP-256) EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE)
CertificariWFA (802.11n, WPA2-Personal, WPA3-Personal, WPA2-Enterprise, WPA3-Enterprise)
Roam rapid802.11r (Aer); Memorarea în cache PMKID; Cisco CCKM; OKC

PAN fără fir

BluetoothClasa 2, Bluetooth V5.0 cu BR/EDR și suport Bluetooth Low Energy (BLE).

Respectarea cerințelor de mediu

Mediu
• Directiva RoHS 2011/65/UE; Amendament 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Soluții integrate profesionale Mobility DNA

DataWedge; Diagnosticare dispozitiv; EMDK; Ecran de pornire Enterprise; Extensii Mx; StageNow

ADN de mobilitate

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile. Pentru mai multe informații despre aceste caracteristici exclusiv Zebra, ale dispozitivelor noastre mobile. Pentru mai multe informații despre aceste caracteristici exclusiv Zebra, ale dispozitivelor noastre mobile. 
Mobility DNA este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență. 

garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, dispozitivele MC2200/MC2700 sunt garantate împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de un (1) an de la data expedierii. 

Servicii recomandate

Planul potrivit de servicii și asistență la prețul corect
Protejați-vă dispozitivele mobile MC2200/MC2700 cu Zebra OneCare™ SV, serviciul la prețul potrivit pentru dispozitivele mobile Zebra la prețul corect. Beneficiați de doi ani de protecție împotriva defecțiunilor, acoperire pentru uzura normală, asistență tehnică live și online, timp de rezolvare a reparațiilor prioritare și livrare gratuită, precum și vizibilitate bazată pe cloud a rapoartelor de pe dispozitivele dvs. – inclusiv reparații, cazuri de asistență tehnică, contracte, starea corecției de securitate LifeGuard Analytics pentru Android și multe altele. În plus, puteți obține acoperire pentru daune accidentale fie achiziționând Zebra OneCare SV cu Daune accidentale, fie adăugând Daune accidentale ca opțiune. 

Note de subsol

1. Necesită achiziționarea Licenței Mobility DNA Enterprise.2. Inclus cu toate contractele de asistență Zebra OneCare Support.3. Soluții opționale de voce Zebra disponibile pentru achiziție. Licența Mobility DNA Enterprise este necesară pentru a implementa Workforce Connect Voice și alte soluții de voce full duplex terțe pentru performanță și asistență optime. Licența Mobility DNA Enterprise include Full Fusion de la Zebra, care îmbunătățește performanța și claritatea soluțiilor voice-over-WiFi.4. Pe baza profilurilor tipice de utilizator.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts