Zebra Mc3300Ax

Următoarea generație în WI-FI 6 ȘI TEHNOLOGIA DE URMARIRE A DISPOZITIVELOR

Bazându-se pe succesul computerului nostru mobil de mare succes MC3300x, Zebra MC3300ax oferă noi funcții care vor duce productivitatea forței de muncă, utilizarea dispozitivelor și simplitatea dezvoltării aplicațiilor la următorul nivel. Suportul pentru Wi-Fi 6 oferă performanțe Wi-Fi de neegalat și pregătire pentru viitor – indiferent dacă sunteți în proces de migrare la Wi-Fi 6 sau plănuiți să migrați în viitorul apropiat, cu MC3300ax, sunteți gata.

Suportul pentru cea mai recentă versiune a Device Tracker înseamnă că nu mai există dispozitive pierdute – o baterie opțională cu un semnal luminos Bluetooth integrat facilitează găsirea unui dispozitiv lipsă în câteva minute. Enterprise Browser este de utilizat, gratuit, astfel încât este ușor să creați aplicații intuitive care profită de toate caracteristicile MC3300ax. Și, deoarece puteți utiliza toate accesoriile dvs. MC3300x, actualizarea la cea mai recentă platformă mobilă nu ar putea fi mai ușoară sau mai rentabilă.

CARACTERISTICI PUTERNICE PENTRU PRODUCTIVITATE

Mai robust și gata pentru afaceri pe tot parcursul zilei

Obțineți o funcționare fiabilă și liniște sufletească cu o specificație crescută de cădere de 6 ft./1,8 m la nivelul temperaturii de funcționare, triplă specificația de rulare (3.000 3,3 ft./1 m) și acum etanșare rezistentă la praf IP64. Corning® Gorilla® Glass de pe panoul tactil și fereastra de scanare vă protejează investiția de uzura obișnuită.

Performanță superioară pentru toate aplicațiile de voce și date

Alimentați chiar și cele mai solicitante aplicații de astăzi și de mâine cu cel mai puternic procesor și cea mai mare memorie din această clasă – fiecare model oferă un procesor octa-core de 2,2 GHz ultra-puternic și 4 GB RAM/32 GB Flash.

Alimentați în trei schimburi cu bateria de 7000 mAh, lider în clasă

Bateria cu capacitate extinsă de 7000 mAh este standard cu fiecare MC3300ax. Mai multă putere înseamnă mai puține schimbări ale bateriei, o gestionare mai ușoară a bateriei și un grup mai mic de baterii cu mai puține baterii de achiziționat și administrat, economisind timp și bani.

Putere WiFi maximă

Obțineți performanță Wi-Fi de generație următoare cu Wi-Fi 6. Lățimea de bandă și eficiența sporite permit o creștere majoră a dispozitivelor și a traficului – fără a afecta performanța aplicației.

Tehnologia 2×2 Multiple-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO) mărește, de asemenea, capacitatea și raza de acțiune a rețelei Wi-Fi, permițând punctelor de acces să comunice cu mai multe dispozitive simultan prin formarea de fascicul precis.

Combinația perfectă: ecran tactil și tastatură

Indiferent dacă aplicația dvs. necesită introducerea tactilă sau fizică de la tastatură, vă oferim acoperire. Aplicația dvs. poate utiliza întregul afișaj, în timp ce tastatura fizică oferă aceeași experiență familiară de introducere a utilizatorului pe care o au lucrătorii dvs. astăzi.

În plus, ecranul tactil deschide calea pentru migrarea către interfețe intuitive bazate pe atingere. Și cu trei opțiuni diferite, puteți alege tastatura potrivită pentru nevoile dvs. de introducere a datelor – alfanumeric, numeric și numeric funcțional.

Zebra Mc3300Ax

Unde poți folosi terminalele Zebra MC3300AX – Piețe și aplicații

Depozitare/Distribuție

 • Managementul depozitului
 • Culegerea și punerea deoparte
 • Procesare returnări/logistica inversă
 • Aplicații direcționate vocal
 • Tranzacții EDI
 • Managementul curtilor

Producție

 • Managementul stocurilor
 • Reaprovizionarea liniei de aprovizionare
 • Testare de siguranță
 • Urmărirea pieselor

Retail

 • Managementul spatelui/depozitului
 • Verificare/actualizări de preț
 • Recepție în magazin
 • Culegerea și punerea deoparte
 • Managementul stocurilor
 • Comunicații în magazin
 • Aplicații direcționate vocal

SOLUȚIA DE MOBILITATE DE VIITOR CU MC3300AX COST-EFICIENȚĂ — URMĂTOAREA GENERAȚIE DIN SERIA MC3300.

ALEGE MODELUL POTRIVIT: MC3300ax, MC3300ax-Gun

Bluetooth 5.1 — de două ori mai mare viteză, de patru ori mai mare, mai puțină putere

Vitezele de până la 2 Mbps îmbunătățesc performanța perifericelor Bluetooth, cum ar fi scanere cu inele, imprimante și căști. Rezultatul? Timpi de răspuns mai rapid al aplicațiilor, imprimare mai rapidă și o calitate mai bună a vocii. Și durata de funcționare a bateriei este, de asemenea, extinsă, deoarece Bluetooth Low Energy reduce consumul de energie.

NFC integrat pentru asociere simplă, în fracțiune de secundă

Cu o atingere rapidă, lucrătorii pot asocia MC3300ax cu familia Zebra de scanere cu inele, imprimante mobile și căști Bluetooth – posibilitățile dvs. de asociere sunt nelimitate.

Scanare standard sau extremă

Scanare 1D și 2D pe distanță scurtă, medie sau lungă — motorul de scanare SE4850 face totul. Cu raza sa extinsă, lucrătorii pot captura coduri de bare în mână la o distanță de până la 3 inchi/7,62 cm și pe rafturile tale cele mai sus din depozit – până la 70 ft./21,4 m distanță. Capturați cele mai largi coduri de bare la distanță apropiată cu câmpul vizual de vârf din industrie.

Gama standard 1D/2D SE4770 captează coduri de bare la o distanță de până la 24 inchi/60 cm și oferă un punct ideal pentru simplitatea punctării și a tragerii. Indiferent de scanerul pe care îl alegeți, MC3300ax surprinde totul – chiar și codurile de bare care sunt zgâriate, murdare, prost imprimate sau sub folie termocontractabilă.

Capturați fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție pentru a vă simplifica procesele de afaceri

Trebuie să capturați mai multe coduri de bare pe una sau mai multe etichete de pe un articol? MC3300ax face acest lucru ușor. Lucrătorii pot captura cu ușurință toate codurile de bare potrivite pe numeroase etichete, toate cu o singură apăsare a declanșatorului de scanare. Datele sunt formatate automat corect și trimise în câmpurile potrivite în ordinea corectă în aplicațiile dvs., eliminând nevoia lucrătorilor de a acoperi codurile de bare.

Realizați fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție

Camera opțională color de 13 MP orientată spre spate facilitează capturarea de fotografii și videoclipuri pentru a documenta dovada stării, dovada conformității și multe altele.

FLEXIBILITATE ȘI CONFORT

Două modele pentru a satisface nevoile dvs. de scanare

Alegeți modelul care corespunde cel mai bine cerințelor dvs. de scanare: mâner de pistol pentru cele mai intense sarcini de scanare sau un împușcător drept pentru scanarea de zi cu zi standard și la distanță lungă.

Ergonomie de neegalat

Echipa de proiectare premiată a Zebra a făcut-o din nou — MC3300ax, echilibrat ergonomic, oferă confort pe tot parcursul zilei, chiar și în timpul celei mai intense zile de scanare.

SOFTWARE-UL PUTERNIC MOBILITY DNA™ ZEBRA MC3300AX

Găsiți cu ușurință dispozitivele deplasate

O baliză Bluetooth integrată și suport pentru cea mai recentă versiune a Device Tracker permite utilizatorilor să localizeze rapid și ușor dispozitivele deplasate sau lipsă – chiar dacă dispozitivul este oprit sau bateria este epuizată.

Un agent de securitate pe viață pentru Android

Cu LifeGuardTM pentru AndroidTM, primiți actualizările de securitate de care aveți nevoie pentru a vă menține în siguranță computerele mobile MC3300ax în fiecare zi în care sunt în funcțiune. Dispozitivele se pot actualiza automat sau puteți controla procesul de actualizare prin EMM sau StageNow Zebra. Și suportul încorporat prin Android 14 oferă o protecție superioară pentru viitor.

15 instrumente cu valoare adăugată sporesc productivitatea forței de muncă

Începeți să capturați și să trimiteți coduri de bare direct către aplicațiile dvs., imediat din cutie cu DataWedge. Asigurați-vă că dispozitivele sunt utilizate numai pentru lucrul cu Enterprise Home Screen. Organizați instantaneu o mână sau mii de dispozitive cu o scanare rapidă a unui cod de bare sau atingeți o etichetă NFC cu StageNow. Du-ți performanța WLAN la următorul nivel cu WorryFree Wi-Fi. Adăugați capabilități de bază de apăsare și vorbire cu Push-to-Talk (PTT) Express sau PTT avansat cu Workforce Connect™ PTT Pro, un serviciu de abonament ușor de lansat. În plus, transformați-vă MC3300ax într-un receptor PBX complet cu o interfață personalizată cu Workforce Connect Voice.

Sprijină aplicațiile de emulare a terminalului (TE).

Doriți să rulați aplicațiile existente TE – nu este necesară modificarea backend-ului sau instruirea utilizatorilor? Cu instrumentul opțional Zebra, TekTerm pentru Android, puteți migra cu ușurință aplicațiile TE care rulează pe dispozitivele WinCE vechi către MC3300ax bazat pe Android. Doriți să utilizați un alt TE? Nicio problemă – cu suport pentru TE de top, alegerea vă aparține.

Suport încorporat pentru dezvoltare de aplicații cu Enterprise Browser

Creați cu ușurință aplicații intuitive bazate pe grafică care integrează toate capacitățile de captare a datelor ale dispozitivelor dvs. mobile Zebra. Pre-licențiat, acest browser industrial flexibil permite crearea ușoară a unei singure aplicații care poate rula pe diferite dispozitive cu diferite dimensiuni de ecran și diferite sisteme de operare.

ACTUALIZAȚI COST-EFICIENT LA TEHNOLOGIA DE GENERATIE URMĂTOARE

Compatibilitate cu accesoriile inverse

Utilizați accesoriile MC3300 pe care le dețineți deja, maximizând investiția actuală în accesorii pentru a minimiza costul modernizării.

SPECIFICAȚII

Caracteristici fizice

DimensiuniMC3300ax Straight Shooter:
202.2 mm L x 74.7 mm W x 34.5 mm D
MC3300ax Gun/Pistol:
202.6 mm L x 74.7 mm W x 163.9 mm D
GreutateMC3300ax Straight Shooter:
474 g
MC3300ax Gun/Pistol:
535 g
Display4 in. WVGA (800 x 480), iluminare de fundal LED, afișaj color
Imager WindowCorning® Gorilla® Glass
Panou TactilPanou tactil Corning® Gorilla® Glass cu spațiu de aer; acceptă modul de intrare dublă cu degetul, degetul înmănușat și stiloul (stylerul conductor se vinde separat)
AlimentareToate modelele sunt livrate cu baterie reîncărcabilă Li-Ion, 3,6 V, 7000 mAh PowerPrecision+; încărcare completă sub cinci (5) ore; Suport de schimb la cald cu persistență temporară a sesiunii WLAN/Bluetooth
Compatibilitate inversă cu bateriile MC3300 de 2740 mAh (1X) și 5200 mAh (2X)
Baterie opțională Power Precision BLE activată de 7000 mAh
Slot MemorieMicroSD accesibil utilizatorului cu 32 GB SDHC și până la 512 GB SDXC
Conexiuni RețeaUSB 2.0 de mare viteză OTG (gazdă și client) WLAN (WiFi), WPAN (Bluetooth)
NotificăriTon sonor, LED-uri multicolore
TastaturiNumeric (29 de taste), Funcții numerice (38 de taste), Alfanumeric (47 de taste)
VocePTT Express și Workforce Connect PTT Pro (suport pentru difuzor intern, microfon și căști fără fir Bluetooth)
AudioDifuzor și microfon încorporate
ButoaneDouă taste de scanare laterale programabile

Caracteristici de performanță

CPUQualcomm SnapdragonTM 660 octa-core, 2.2 GHz
Sistem de OperareAndroid 11; upgradabil la Android 14
Recomandat pentru Android Enterprise (AER)Google AER Certfied
MemorieLa nivel mondial: 4 GB RAM/32 GB memorie flash
SecuritateProdusul este validat FIPS 140-2. Această caracteristică de securitate poate fi activată pe anumite configurații printr-o solicitare SKU personalizată. Produsul acceptă Secure Boot, Verified Boot

Mediul utilizatorului

Temp. de operare-20° C to 50° C
Temp. de stocare-40°C to 70°C
Umiditate5% până la 95% RH (fără condensare)
Specificațiiii de rezistențăCăderi multiple de 1,8 m pe beton în intervalul de temperatură de funcționare conform MIL-STD-810G
Specificațiiii test 3.000 căderi de 1,0 m; îndeplinește și depășește specificațiile IEC pentru rulare
Etanșare IP64 conform specificațiilor de etanșare IEC aplicabile
VibrațiePK Sine de 4g (5Hz până la 2kHz); 0,04 g 2/Hz aleatoriu (20 Hz la 2 kHz); Durată de 60 de minute pe axă, 3 axe
Descărcare electrostatică (ESD)+/- 15kV aer, +/-8kV descărcare de contact
+/-8kV descărcare indirectă prin contact

Tehnologia senzorilor interactivi (IST)

Senzori de mișcareAccelerometru cu 3 axe cu giroscop MEMS

Captură de date

ScannerSE4770 1D/2D, SE4850 ERI
Camera din spateCameră color de 13 MP cu bliț LED (opțional numai pentru configurațiile Straight Shooter)
NFCISO14443 Tip A și B: carduri FeliCa și ISO 15693; Suport pentru emularea cardului prin gazdă (HCE).

Wireless LAN

RadioIEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v1/w/mc1; certificat Wi-Fi™; IPv4, IPv6, 2×2 MU-MIMO
Rate date5 GHz: 802.11a/n/ac/ax — 20/40/80 MHz, până la 1201 Mbps
2,4 GHz: 802.11b/g/n/ax — 20 MHz până la 286,8 Mbps
Canale de operare (în funcție de reglementare)Canal 1-13 (2412-2472 MHz): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13
Canal 36-165 (5180-5825 MHz): 36,40,44,48,52
56,60,64,100,104,108,112,116,120,124,128,132,136,140,144,149,153,157,161,165
Lățimea de bandă a canalului: 20, 40, 80 MHz
Canalele/frecvențele și lățimile de bandă reale de operare depind de regulile de reglementare și de agenția de certificare.
Securitate și criptareWEP (40 sau 104 biți); WPA/WPA2 Personal (TKIP și AES); WPA3 Personal (SAE); WPA/WPA2 Enterprise (TKIP și AES); WPA3 Enterprise (AES) — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PEAPv0-MSCHAPv2, PEAPv1-EAP-GTC, LEAP și EAP-PWD; WPA3 Enterprise 192-bit Mode (GCMP-256) — EAP-TLS; Deschis îmbunătățit (OWE); WPA3-FT, SCV (validare certificate de server)
CertificariCertificari Wi-Fi Alliance:
CERTIFICAT Wi-Fi n; CERTIFICAT Wi-Fi ac; Wifi
CERTIFICAT 6; Wi-Fi îmbunătățit deschis; WPA2-Personal; WPA2-Enterprise; WPA3-Personal; WPA3-Enterprise (include modul pe 192 de biți); Cadre de management protejate; Wi-Fi Agile Multiband; WMM; WMM-Economisire energie; WMM-Control de admitere1; Voce-Entreprindere1; Wi-Fi Direct1
Roam Rapid802.11r (Over-The-Air); PMKID caching; Cisco CCKM; OKC

Wireless PAN

BluetoothDispozitiv: Clasa 2, Bluetooth v5.1 cu BR/EDR și suport Bluetooth Low Energy (BLE).
Baterie BLE: Clasa 2, BLE v5.2. Soluție de urmărire a dispozitivului când unitatea este oprită

Regulatory

EMI/EMCFCC Partea 15 Subpartea B Clasa B; ICES 003 Clasa B; EN 301 489-1; EN 301 489-3; EN 55024; EN 55032 Clasa B
Siguranta electricaUL 60950-1, CAN/CSA C22.2 No. 60950-1, IEC 60950-1, EN 60950-1
Expunerea la RFUE: EN 50364, EN 62369-1, EN 50566, EN 62311
SUA: FCC Partea 2, 1093 OET Buletin 65
Suplimentul „C”
Canada: RSS-102

Respectarea cerințelor de mediu

• Directiva RoHS 2011/65/UE; Modificarea 2015/863
• REACH SVHC 1907/2006

Garanție

Sub rezerva termenilor declarației de garanție hardware a Zebra, MC3300ax este garantat împotriva defectelor de manoperă și materiale pentru o perioadă de 1 (un) an de la data expedierii.

Servicii recomandate

Zebra OneCare Essential and Select: Maximizați disponibilitatea dispozitivului Zebra, valoarea dispozitivului și eficiența operațională cu aceste servicii de asistență complet care stabilesc bara de asistență în industrie.

Serviciile Zebra VisibilityIQTM: Îmbunătățiți valoarea dispozitivului cu serviciile opționale VisibilityIQ™ de la Zebra. VisibilityIQ oferă o perspectivă acționabilă bazată pe date pentru a profita la maximum de dispozitivele, lucrătorii și sarcinile zilnice. VisibilityIQ™ Foresight reunește datele mari într-un singur panou de sticlă, bazat pe cloud, cu coduri de culori, transpunându-le în informații utile pentru a eficientiza fluxul de lucru. VisibilityIQ™ DNA oferă o vedere asupra instrumentelor cheie ADN, iar tabloul de bord bazat pe cloud VisibilityIQ™ OneCare® oferă vizibilitate asupra reparațiilor, asistenței tehnice, stării securității software și multe altele.

Mobility DNA

Soluțiile Mobility DNA vă ajută să obțineți mai multă valoare din computerele noastre mobile, adăugând funcționalități, precum și simplificând implementarea și gestionarea dispozitivelor noastre mobile.
Mobility DNA de 22,7 kg este disponibil numai pe Android. Caracteristicile pot varia în funcție de model și poate fi necesar un contract de asistență.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează un expert pentru a discuta despre produsele și serviciile noastre.

Similar Posts